למישהו יש מושג?

RamiSun

New member
דווקא לא

סימפוניק והאוס אוף יס אחלה הופעות חבל"ז מאפשרות לראות את היצירות עם סאונד סביר לעומת ההקלטות הישנות. ובקשר לקטעי הקישור שלו אם אתה בשנות השבעים הייתה צורך מספיק סמים כמוהו... אולי גם אתה היית מדבר ככה
וממה שהבנתי, קטעי הקישור הניו אייג'ים המביכים התחילו עוד בתחילת שנות השבעים. זה הבן אדם. ככה זה כשקוף מבין שהוא אל, כבר בגיל צעיר מידי.

MajorWinters

New member
מה!?

רמי, באיזה שלב בחייך הגיע טרול מפחיד וסגול ותלש לך את האזניים!? לא אישי כן? אבל סימפוניק יס... ובכן אתה אמרת חבל"ז, אני מסכים. חבל על השעתיים האלו, חבל מאוד...

MajorWinters

New member
ובנוגע לסאונד...

עדיף לשמוע תקליט סדוק של מוצארט מאשר לשמוע דיסק באיכות DVD של אבי ביטר. אז האיכות כאן, כשהמוזיקה בסימפוניק כה גרועה, לא משחקת תפקיד. (כל הנאמר מתייחס רק לסימפוניק יס ולא להאוס אוף שלא יצא לי לראות)

RamiSun

New member
מה קרה לך?

שוב לקחת מהחומר ההוא? לא דיברנו על זה? שמע, לא אישי כן? אבל הוא מעולה. אתה יכול לשאול אפילו היסטוריונים.

MajorWinters

New member
הסטוריונים לא מעניינים אותי....

וגם שום קוף כלל לא ישכנע אותי שהDVD הזה איננו גאוני.

גאוני???

יש בו שורות משירים אחרים שלא שייכים להם, שאתה מעז ברוב חוצפתך להשתמש במילה הזאת?!

היום שבו ראיתי

את שתי הDVDים האלה היה היום שבו נמאס לי מיס באופן רשמי. אפילו GATES OF DELERIUM כבר לא עניין אותי. האוס אוף יס היה מבחינתי כ"כ גרוע שאפילו לא היה לי סבלנות לראות את כל סימפוניק. ראית את הקהל שם? אף פעם לא התכנסו כ"כ הרבה חנונים במקום אחד!

epitaph

New member
עכשיו ברצינות...

אולי אתה תוכל להסביר לי משהו, בהאוס אוף יס, למה לעזאזל יש את הגיטריסט הנוסף? ועוד יותר מוזר, למה לעזאזל הוא מחליף גיטרה כל שיר אם גם ככה לא שומעים אותו?

RamiSun

New member
לפי דעתי מסיבה פשוטה,

סטיב האו לא מוכן לנגן את התפקידים של טרוור רבין. עכשיו ברצינות, הבחור היה חבר ב-yes בשנים Open Your Eyes - The Ladder מדובר ב Billy Sherwood's מפיק מוזיקאלי גיטריסט/קלידן שגם השתתף בכתיבה. הוא חבר טוב של כריס סקוויר ( לא זוכר אם חבר ילדות או לא) שמלווה אותו גם באלבומי הסולו שלו.

מורנא007

New member
אני חושב שהוא היה כזה האפי היפי,

נאיבי ושמח עוד בשנות ה- 70. זה האומן לטוב ולרע.

RamiSun

New member
בדיוק.

האמת שאני גם לא מוצא בזה כל רע, סתם נשמע לי מביך בשבילו....חחח

alex messing

New member
התאוריה שלי היא ש....

ג'ון אנדרסון של שנות התשעים הוא פארודיה גאונית על ג'ון אנדרסון של שנות ה70 (או פלגיאט לא מוצלח),ומנקודת מבט אחרת גם אפשר להסתכל על ג'ון אנדרסון של שנות ה90 כגרסא מורחבת של "אל תהרגו את הלוויתן".

alex messing

New member
אל תשכח שאחרי כל ענייני התמלוגים..

אל תשכח שאחרי כל ענייני התמלוגים שהיו ליס במשך השנים ג'ון אנדרסון של שנות התשעים הוא כבר עורך דין לכל דבר והוא יכול להתחמק מאשמת הפלגיאט בקלות(ובכל מקרה אם יוני רכטר הצליח אז כולם יכולים.....)

למעלה