למישהו יש מושג?

epitaph

New member
לא אוסף...

עוד סוג של הופעה סימפונית. לפי השירים זה דווקא נראה אחלה, אבל ממה שכתבו הם הורידו שם הרבה קטעים די שווים (להוריד עשר דקות מ"קרוב לקצה"? WTF?).

MajorWinters

New member
מה זה משנה?

יש בזה יס זה טוב
יש בזה סימפוניה זה טוב
אה הם גם מנגנים יחד! זה חרא! זבל! שיט! מיטב קללות מפרי ארצנו! זה פשוט לא עובד!

RamiSun

New member
כן, זה נשמע חשוד מאוד

אגב זה גם בלי סקוויר על הבס.... ובלי וויקמאן. מפחיד ממש.

MajorWinters

New member
לא רכק זה...

גם עם סקווייר ועם וייקמן. החיבור הזה של יס וסימפוניה, זה לא עובד! אני יצאתי כל כך מאוכזב מSymphonic Live. הם צריכים להבין, שעם האלבום שלהם נשמע מלא, מפוצץ(!) כשהם לבד. אז למה להוסיף סימפוניה? הרי הסימפוניה רק תגרע חלקים של הנגנים.

MajorWinters

New member
זה כן!

בן אדם מתחיל רצף קללות על סך ארבע מילים של אדם אחר. זו גנבה!

epitaph

New member
אבל...

אם אלא רק הארבע מילים הראשונות מתוך רצף הקללות, הרי שמבחינה היגיונית יש מצב טוב שהרצף הזה יחזור פעמיים בשתי מקרים שונים, אין זה אומר שזו גנבה, הסיכוי המתמטי מראה שיש סיכוי טוב שהרצף הזה יופיע אצל הרבה אנשים בהתחלה, במיוחד אם נוריד את הצירופים הלא היגיוניים! P-:

MajorWinters

New member
בנוסף:

בתור הזהב של המניאקים בשנות ה20, התפרסמו הרבה שטפי קללות עם השורה "מצחיק תחת, מצחיק רצח" ואני יכול לתת לך אלפי דוגמאות.

MajorWinters

New member
הצתה מאוחרת...

כבר הספקתי לנסוע לתל אביב לקנות פלורסנט, לשתות בקפה תמר לחזור לאילת להתקין את הפלורסנט ולהדליק.

ג'ון אנדרסון של שנות ה90

הוא הדמות הכי מביכה בתולדות האנושות! הורדתי את סימפוניק והאוס אוף יס ומחקתי את שניהם לפני שראיתי את הכל. לראות אותו רוקד שם וגם מדבר בין השירים על אהבה וכו' כמעט גרמה לי להקיא. אם אני אראה אותו ברחוב אני בטוח אחצה את הכביש כדי לא להיתקל בו. כשרואים הופעות כאלו מבינים למה כ"כ הרבה אנשים שונאים פרוג. אבל לפחות התזמורת הסימפונית מורכבת מבחורות כוסויות!

למעלה