למישהו יש מושג...

רינת4

New member
בננות!!

תראו, אני לא רוצה להיכנס לוויכוח המיותר הזה כי כל אחת כאן רשאית להביע את דעתה וזה לגיטימי. אנ, אישית, לא נעלבתי משום הערה שהייתה כאן. אבל אני גם לא בן אדם רגיש בדברים האלה. אז נכון, אני לא חושבת שלהגיד למישהי : "מה שעשית מגעיל" או "בכלל לא יפה" זו ביקרות בונה. לא חייבים לאהוב אבל יש צורה להגיד דברים. "נחמד אבל לא לטעמי כל כך כי..." ולהגיד למה: הצבעים למשל. לא צריך לקטול אבל כן להגיד את הדיעה האישית. אז כל מה שנותר לי להגיד הוא שבאמת צריך לשים לב למה שאומרים, אבל מצד שני לא צריך לפחד להגיד את דעתך. אז אם למישהי כאן נראה שמישהי אחרת העירה הערה שלא במקומה, אני חושבת שכדאי להגיד לה את זה דרך המסרים ספציפית ולו רק כדי למנוע וויכוחים כאלה בפורום. זה הכל. ותודה לכל מי שהגיבה על הטפט שלי. הטפטים עדיין ברמה של כיתה ב' אבל לאט לאט אני מקווה להשתפר בקרוב.

tulchi

New member
אפשר עוד אחד?

Ode To a Loved One by Sappho Blest as the immortal gods is he, The youth who fondly sits by thee, And hears and sees thee, all the while, Softly speaks and sweetly smile. 'Twas this deprived my soul of rest, And raised such tumults in my breast; For, while I gazed, in transport tossed, My breath was gone, my voice was lost; My bosom glowed; the subtle flame Ran quick through all my vital frame; O'er my dim eyes a darkness hung; My ears with hollow murmurs rung; In dewy damps my limbs were chilled; My blood with gentle horrors thrilled: My feeble pulse forgot to play; I fainted, sunk, and died away.​

הילה ר

New member
איה!

את ממש מוכשרת! ראיתי שהשתמשת ב3 תמונות ששלחתי לך! איפה למדת להיות כזו כשרונית?

g a g a

New member
לא לומדים להיות כשרונית...

נולדים עם זה

justagirl182

New member
וואו ../images/Emo13.gif

איה, הופתעתי לטובה, ידעתי שאת מוכשרת והכל, אבל עד כדי כך? אני מאוהבת בטפט הסגול של אמט וטדי, הזה שממש באמצע. אוי זה מדהים ישר כוח

ayaliar

Well-known member
תודה../images/Emo140.gif

גם להילה יש טפט חדש של בריאן וחדש של טד ואמט. אתן מוזמנות לבקר

avivs

New member
בקשה לי...

אחד מהפרקים האהובים עליי זה פרק 214 ולא משנה מה אני עושה אני לא מצליח למצוא את זה להורדה. וגם כמובן אין לי את זה מוקלט. אז מישהו בבקקששההההה יכול אולי לשלוח לי את זה באיי סי קיו... תודה מראש.

mya 6

New member
ובקשה אחת לי....

אני החלטתי שנמאס לי! כולכן עושות טפטים מהממים וגם אני רוצה! ובשביל זה תוכנת "צייר" זה לא הפתרון האידיאלי! לכן, אם משהי יודעת מאיפה אני יכולה להוריד פוטושופ או תוכנה שיותר קל להשתמש בה, אני אקבל אותה בברכה!

mya חומד.... ../images/Emo66.gif

גם אני כמוך מתלהבת כל פעם מחדש מהטפטים שהבננות עושות פה.... וגם אני, בדיוק אבל בדיוק כמוך, החלטתי שזהו! נמאס לי! רוצה גם לעשות משהו מקורי בסגנון. אז נכנסתי לאתר של חברנו התפוז והורדתי את הפוטושופ, שזה דרך אגב ממש לא בעייתי. מה שיותר בעייתי זה אקשלי ללמוד להשתמש בדבר הזה! זה נורא קשה. כולן פה נותנות עצות נהדרות, לנסות כל כפתור, לבחור בתמונה ולעבוד עליה עם כל מיני אפקטים.... הבעיה היא שפוטושופ היא תוכנה מעולה, אם יודעים איך להשתמש בה. ואם לא........אז את תשבי, כמוני, תסתכלי עליה והיא תסתכל עלייך..... בהצלחה בהתלמדות....

mya 6

New member
אז אני אשב....

לא כזה ביג דיל.... אבל לפני שאני מתחילה לעשות אני צריכה לדעת איפה אפשר להשיג את התוכנה.... איפה בתפוז אפשר להוריד אותה? בכול מקרה...תודה על העצה אבל חשוב לא לאבד תקווה :)...

Queen From Mars

New member
היה לי משעמם...

אז הכנתי טפט.זה הטפט ה-1 של גייל שאני מכינה... והוא לא יצא לי הכי מוצלח אבל שיהיה.

למעלה