למישהו יש מושג...

g a g a

New member
טלי ורינת - יצא לכן ממש יפה

אבל רינתוש, יש מקום לשיפור ואני בטוחה שעוד טפט או שניים את תהיי בליגת העל

GaleOholic

New member
טלי, רינת../images/Emo140.gif ולשאר המבקרות../images/Emo4.gif

כל הכבוד לשתיכן
ו.. כל ה"מבקרות לאומנות" מביניכן: "זה מטושטש מידי" "זה צבעוני מידי" " זה לא ברור מידי" "יש מקום לשיפורים"... אנשות, זה מגניב לקבל ביקורת בונה, הציטוטים שבחרתי לא מוגדרים כביקורת בונה. לתשומת-לבכן. ועוד דבר, רוב הבנות שמעלות פה יצירות שלהן עושות זאת כתחביב ולא לפרנסתן והן מעלות לפה את הטפטים כי הן רוצות לחלוק איתנו. יש פה בנות שממש מפחדות להעלות לפה טפטים, כי הן חושבות שהן לא מספיק טובות, אז גם זה לתשומת-לבכן.

ayaliar

Well-known member
אני אישית שמה את הטפטים פה

כדי לקבל ביקורת. אם על כל טפט שאני אשים יגידו לי "יו מהמם" אני אפסיק להאמין בסוף כי לא יכול להיות שכל מה שאני עושה מהמם. ברגע שנותנים לי ביקורת אני מאמינה יותר כשמשבחים. וכמובן מתקנת אם לדעתי הביקורת נכונה כי זה כמובן עניין של טעם.

GaleOholic

New member
יש ביקורת ויש ביקורת../images/Emo4.gif

אני תמיד אומרת שגם ביקורת גרועה היא טובה, העיקר שתהיה בונה. וכמובן שלא הכל פה "יו מהמם", אבל יש דרך להעביר ביקורת. אבל עזבי, את שלי אמרתי. שכל אחד יעשה עם זה מה שהוא רוצה.

ayaliar

Well-known member
אני לא יודעת על איזו ביקורת

ספציפית את מדברת...חיפשתי אבל כנראה פספסתי. בכל אופן, אני מניחה שמי שלא עושה טפטים גם קשה לה לתת ביקורת בונה. אם התגובה היא ביקורתית אפילו שזו לא ממש ביקורת בונה (ואני לא מדברת על תגובה כמו "זה לא יפה") אני מקבלת גם את זה. הקטע הוא שאני לא רוצה שאנשים יפסיקו לבקר גם אם הם לא יודעים ממש להסביר מה לא מוצא חן בעיניהם בטפט כי לי זה חשוב לשמוע גם את הביקורות המעורפלות. אני לא רוצה להגיע למצב שאני שמה טפט ובגלל שאנשים חושבים שהוא לא יפה הם לא מגיבים בכלל. אני חושבת שזה יותר מעליב.

GaleOholic

New member
כל הכבוד איה../images/Emo70.gif

את אמיצה ויכולה לעמוד בפני כל סוגי הביקורות, אבל אני הרי הסברתי שיש פה כמה בנות שממש מפחדות לשים פה טפטים שלהן. בואי לא נהפוך את זה לשירשורפלצת, כרגיל לך יש את הדעה שלך ולי יש את שלי. אני קראתי פה ביקורות שגרמו לי לבחילה. ולכן יש ביקורת ויש ביקורת, אני לא באה לשים פה מעצור לפה ולמקלדת לאף אחת, הבעתי את דעתי.

ayaliar

Well-known member
טוב. אין לי כוח לזה

קשה לנהל דיון פה כנראה. בנות אתן מוזמנות לקטול את הטפטים שלי עד מחר בבוקר. זה מבורך אם זו דעתכן. בקשר לשאר הטפטים תבקשו רשות מהיוצרים להעביר ביקורת שהיא לא מקצועית.

mya 6

New member
......

"אם על כל טפט שאני אשים יגידו לי "יו מהמם" אני אפסיק להאמין בסוף כי לא יכול להיות שכל מה שאני עושה מהמם".... רוצה להתווכח על זה??....

g a g a

New member
יש לי הרגשה ששרון מדברת על

הביקורת שלי. אז שרון, כמו שאיה כתבה, זו ביקורת בונה. לא באתי להעליב אף אחד. אני חולה על רינת וטלי והן יודעות את זה. אני לא יכולה להיות צבועה ורובוטית ולהגיד על כל טפט יפה, מהמם וכיו"ב. אני בטוחה שרינת מבינה את זה ולמקרה שמישהו נעלב, אני מתנצלת אני אשמור לעצמי את הדיעות שלי מעתה והלאה
.

ayaliar

Well-known member
בבקשה

את מבינה למה התכוונתי? "אני מתנצלת אני אשמור לעצמי את הדיעות שלי מעתה והלאה" בדיוק מה שלא רציתי שיקרה.

netaK

New member
לא לא אל תשמרי לעצמך....

איך אפשר להשתפר אם לא יודעים מה לא פסדר? מי שלא אומר צריך להגיד חופשי לאמר את זה...כלומר בלי זה אי אפשר לדעת מה לשפר

netaK

New member
../images/Emo12.gif איזה הודעה הזויה

וואי וואי המשפט השני שלי מוזר... בקיצר...תגידו מה שאתם חושבים, אחרת לא יוצא מזה כלום

GaleOholic

New member
מה עובר עליכן?

אתן בכלל קוראות את מה שאני כותבת או ישר מגיבות???? איריס, לא האשמתי אותך ובכלל לא ציינתי שמות כי אני לא מחפשת להאשים פה אף אחת ובטח שלא לסתום פיות או מקלדות. אבל נראה לי שזה בעקיפין מה שאתן מנסות לעשות לי, אז לקחתי לתשומת-ליבי.

netaK

New member
רגע רגע שרון...וכולם כנסו....

צריך לסכם את זה ככה: אנשים, תגידו מה אתם חושבים ומי ששם טפטים שלא יצפה רק לפירגונים ויראה לטובה שנותנים לו עצות לשפר. זהו

g a g a

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

שרון נכון שלא האשמת אותי אבל היתה מעין הרגשה כזו כי אני היחידה בשרשור הזה שלא עושה טפטים אף פעם וכאילו אני באה ומותחת ביקורת בלי לציין מה לא בסדר בטפט. לכן הגבתי כפי שהגבתי. לא ניסיתי לעשות כלום (סתימת פיות/מקלדות ושאר ירקות) אז קחי (אותי שרון חח) הכל בקלות והכל יהיה בסיידר

למעלה