למישהו יש מושג אם

m a t a n 4

New member
למישהו יש מושג אם

העונה השלישית תשודר מתישהו? לא ראיתי אותה...גם לא את הראשונה... אבל אני מפצה!! יש לי את כל העונה השניה מוקלט וגם לגעת באוכל והחטא ועונשו...ואני יודעת בעל פה את כל העונה השניה...משועממת שכמוני... טוב כדאי שאני אפסיק עכשיו...

mc bige

New member
יש בביפ כל הזמן שידורים חוזרים של

העונה השניה והשלישית העונה הראשונה אין אותה.. וזהו

~*~gaL

New member
בקשר לזה...

היא שודרה לפני כמה חודשים... אבל שלחתי מייל לביפ עם כמה שאלות ושאלתי גם אם הם מתכוונים לשדר שוב את העונה השלישית (וגם את ה-1). אגב, אתם גם מוזמנים לשלוח להם מייל ולשאול אותם את זה... זה יראה להם שיש ביקוש.

Yuvalenko

New member
לדעתי עם קצת יותר פרסום לפורום הזה

לא נצטרך את כל שיטת האימיילים, הם ייכנסו לכאן בעצמם וייראו, יקראו תגובות, ואולי גם יכתבו בעצמם. שלא לדבר על אפשרות של השתתפות פעילה של הכוכבים בעצמם...

Israeli Hero

New member
העונה השלישית שודרה במתכונת ערוכה

אחרי שנגמר שי ודרור, לפני מספר חודשים, שידרו בסביבות 9 בערב כל יום, פעם אחת בלבד, גרסה ערוכה ל45 דקות של העונה השניה והשלישית.

~*~gaL

New member
השלישית הייתה 45 דקות במקור

(אם אני לא טועה... אני לא טועה, נכון?) בכל מקרה, אני אשמח לצפות בה שוב... עבר המון זמן. לגבי מה שיובל אמר - א-מן... אבל זה לא תלוי רק בפרסום... אלא גם בכם.
הפורום צריך להיות *מאד* מצליח כדי שדבר כזה יקרה... וזה גם, ממש לא בטוח...

Israeli Hero

New member
לדעתי את טועה

אבל יש צדק שהתכנית היתה קצרה משעה וחצי. לדעתי בלי פרסומות היא היתה בערך שעה- שעה ורבע.

סולמית42

New member
ואני אומרת לך שאתה טועה

וגל צודקת! בעונה השלישית, התוכנית בלי פרסומות היתה 45 דקות. בעונה השניה, בלי פרסומות, היא היתה בערך 90 דקות.

mati88

New member
כן כן....הם צודקות....

עונה שלישית היתה 45 דקות. ושמה התחילו הבעיות לדעתי....(שלא תבינו לא נכון, העונה השלישית היתה מצוינת, אבל כמו שכבר אמרתי, 45 דקות בשבילם, זה לא מספיק....) ((:):: ::::))) V@

eyal z

New member
שאלה..

למה לדעתכם,אחרי ההצלחה הגדולה של העונה השנייה,הורידו את זמן התוכנית משעה וחצי ל45 דקות בלבד,בעונה השלישית?

~*~gaL

New member
זו בהחלט החלטה מוזרה,

אבל לדעתי קשת ניצלו את ההסטריה האדירה סביב התוכנית ורצו, קודם כל, להעביר אותה לשעה יותר "נוחה" כדי שיותר אנשים יצפו בתוכנית. בקשר ללמה הם קיצרו אותה... זה באמת לא מובן לי. אולי לתוכניות בפריים טיים (או לפחות: בסביבת הפריים-טיים) יש הגבלה? ככה שאם התוכנית קצת "נהרסה" (למרות שהעונה 3 הייתה מצויינת) לדעת מישהו זה רק בגלל "קשת" או ערוץ 2. אגב, אם השבוע תוכנית הסיום: 1. למה זה לא כתוב בשום מקום? 2. למה אין פרומואים? 3. למה לאף אחד לא אכפת? ומה זה היחס המזלזל הזה? למה לרק בישראל יש 5 לקטים של הרגעים הגדולים ולקיציס ופרידמן אין? אגב, באתר של התוכנית בקשת יש קליפ מתוך תוכנית הסיום...

Israeli Hero

New member
גם אם טעיתי לא צריך לשחוט אותי

למרות שלא בטוח שאני טועה :) אני דוקא זוכר חיתוך מוזר כששידרו את הגירסה של ה45 דקות בביפ. נראה לי שבכל זאת חתכו קצת. אבל שוב, אולי אני טועה. ואגב אני לא מתפלא שחתכו את זה ל45 דקות. אל תתיחסו לזה כזילזול. להיפך. כשהתכנית היתה ארוכה התייחסו אליה כממלאת זמן מסך זול בלילה.

~*~gaL

New member
אבל אנחנו אוהבים לשחוט אנשים ../images/Emo8.gif

סתם, סתם... אפחד לא שוחט, חלילה! ואולי מה שציינת היה משהו שביצעו בעריכה המקורית... זה הגיוני. אני לא הבנתי למה לא שידרו את התוכנית באופן מלא בשעות הערב... במייל מביפ נמסר שעשו את זה כדי להתאים את זה לשיבוץ הזמן (מה אתם אומרים...), אבל מה כבר היה קורה אם היו מזיזים שם קצת את השעות? אפשר לחשוב...

mati88

New member
א=נ=ח=נ=ו שוחטים???

לא לא....ישך טעות....אנחנו אנשים מתורבתים ואינטילגנטים מספיק כדי לתת למישו אחר לעשות את העבודה השחורה.... ((((:)::: :::::)))) V@

Israeli Hero

New member
כן, גל הרי גם ככה הם משנים את הלוח

שידורים כל שני וחמישי. טוב אולי לא יפה לרדת עליהם על זה... הם עדיין לא מגיעים לרמה של ערוץ 10. שם אני צריך להתפלל כדי שישדרו את התכנית האהובה עלי בשעה קבועה..

~*~gaL

New member
כן, אבל,

זה לא שהם ישנו את הלוח שידורים בלי להודיע, כמו שציינת - כמו ערוץ 10, כי שם לפעמים התוכניות משודרות בשעות מוזרות בלי הודעה על כך. בביפ יודיעו על כך. לכן לא הבנתי למה מההתחלה לא שינו שם את השעות... זה לא יותר קל מאשר לערוך הכל מחדש?

פIלי

New member
90 דקות#?%#$^#@

איך לא ראיתי את זה?! בחיים לא ראיתי פרק של 90 דקות... אני חושב.

Yuvalenko

New member
לא בסדר, אני אומר לך...

כנראה שלא היית בזמן שזה היה שידור חי...

למעלה