למישהו יש את

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
חחח אכן בושה!

העיקר שקבעתן עוד פעם היום..חח

k k1

New member
חחח כן

תזהרו לרכל עליי! אני רואה כל מה שאתן עושות!!

k k1

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

חיחי טוב הילוש נראה לי שעדי נטשה אותנו ואני מתהההההה מעייפות אז אני התעופפתי למיטה אז... עדי בובה יפה שלי-לא ענית לי-מתי הימולדת שלך?? וסורי על ההתנפלות מקודם! חחחחחחח זה היה לגמרייייייייייי בצחוק! נראה לי נבהלת באמת (שוב-אני לאאאא מדברת ככה אף פעם חחחחחחח) והילוששששששש יפיופה שלי-אני מאוהבת בך! לילה טובבבבבבבבבב

k k1

New member
עדייייי האתר הזה

הוא של שירים, לא של דיסקים שלמים יש לך עוד משהו?? אבל תודההה!!

k k1

New member
לא, היו שם שירים

בודדים של כמה אמנים וגם של אמ לא היה הכל אבל תודהה של החיפוש בובה!!!! מואהההההה למישהו אחר יש???????????????? ד"א
-תורידו מהאתר הזה את השיר en vogue-hold on שיר פ33ה, ואם כבר אן ווג, שיר עוד יותר מדהים שלהן ואחד השירים שאני הכי אוהבתתת בעולם dont let go

k k1

New member
עדי בבקשההה

שימי את הקישור לאתר הזה שוב, אבל לא כקישור אלא איך ששמת,פשוט לכתוב את הכתובת ותסבירי לי שוב איך את שומרת את השירים כי כלללל פעם אני שומרת ת'שירים בווינדואז מדיה פלייר ואז זה לא משמיע לי אז איפה לשמור?? סורי,אני פשוט גרועההההההה במחשבים...

לא הבנתי..

תשמרי את השירים במחשב.. ואז תלחצי על מקש ימיני בעכבר ואז יש שם open with... תלחצי ואז תבחרי אינאפ.. אם אין לך אינאפ אז תורידי... ואממ לא הבנתי אותך ככה רצית את הכתובת..? http://ypadmin.infospace.com/mpthreez/Music/ טוב גם אם לא שמתי לך גם בתור קישור תבחרי.. חח ואממ תאמיני לי שאני מבינה פחות ממך במחשביםםםםם....... חחחח עד שאח שלי הסביר לי את זה לקח כמה שנים אבל זה נכנס בסוף..

למעלה