למישהו יש את

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

bLAck hALo

New member
עדייייייייייייייייייייייייייייייייי

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ינעל העולם ואישתו!!!! תורידי מסנג'ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נעשה שיחות וועידה ושיחות לתוך הלילה...........

חחחח קרין.. הזכרת לי את עצמי כשהיית

י קטנה ואמורת לאמא שלי שתגיד לאח שלי "אמא תגידי לווווו" חחחחחחח וניסיתי להוריד וזה עושה לי בעיות נראה לי בגלל זה ניהיה לי הבעייה עם האנגלית.. עזבו אני יגיד לאח שלי שיוריד לי.. עדיף... כל פעם שאני נוגעת במחשב הוא נדפק.. תגידו זה כמו איסיקיו שיש מספר וזה ואפשר להיכנס גם ממחשבים אחרים כאלו נגד אחת ממכן יכולה לעשות לי אחד ואז אני יכנס ל השם.. לא נראה לי שהבנתם אבל אם כן אז תסבירו לי.. באלוהים איזה בלוק אני......

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יווו את מזיכרה לי את חברה שלי!!! חחחחחח עזבי בקשי מאח שלך שיעשה לך נראה לי הכי טובבבבב! ככה אף אחד לא יפגע :)

חחח באמת עדיף שאח שלי יוריד לי אבל

זה עד שהוא יוריד לי שנה כל פעם הוא שוכח..! הסינליות עברה פה בתורשתיות

bLAck hALo

New member
חחחחח שאח שלך יוריד לך כמה שיותר

מהררררררררררררררר!!! אחרת שלא יגיד שלא הזהרתי מראש........

k k1

New member
אההההההההההההההה

הבנתי! אז עכשיו את מאשימה אותי ואת הילה שקליקלנו לך ת'מחשב,אה? עכשיו עיצבנת אותיייייייייי!!! רצית לריב?!!!??! אז נריב עכשיווווו פההההההההה בשירשור הזה, לא שםםםםםםםםםםםםםםם *מתחילה* (הילה תצטרפי) בואנהההההההההההההה יא מכוערת, מי את חושבת שאת?!!?!?!??! יא פוסטמה!! תראי איך את נראית!!!!!!!!! יאללה יאללה לכי הביתה לפני שאני מפוצצת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מרגישה ערסית* <אין לי מושג איך זה הולך,מחר אני ישאל את אחותי ואני יגיד לך (כן אחותי הקטנה מבינה במחשבים יותר ממני...עצוב עצוב אבל נכון חחח)>

קרין את מפחידה אותי ../images/Emo2.gif

לה הכרתי את הצד הזה שבך!.! חחח ולא האשמתי אותכן האשמתי את עצמי שני לא יודעת להוריד כלום כמו שצריך..!

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כן אני ילדה מורכבת!! יש בי הרבה צדדים שלא הכרתם <ד"א-אני אףףףף פעם לא מדברת ככה במציאות!> נ.ב-אני לא מוצאת ת'שיר הזה של בון ג'ובי שהמלצת בפורום אמ טי וי

bLAck hALo

New member
אני רוצה להכיר את הצד הליילי שלךךך

גררררררררררררר :) טוב בובות אני עפתי למקלחת אני יחזור עוד מעט. אתן תהייו פה?

למעלה