רציתי להתיחס רק לדברים שכתבת כאן בפורום
בשירשור הזה ושירשור המקורי (כי אני לא קוראת טור שלך קבוע וגם לא קראתי כל התגובות שלך ושל אחרים, סליחה).
את כותבת שכולנו בסירה אחד. אני לא מרגישה כך.
אני חיה במציאות של שום דבר לא בטוח ושום דבר לא חד משמעי.
איבחון מוקדם לא מציל חיים. הוא רק נותן כיוון, ולפעמים הכיוון הזה שגוי (מכירה דוגמאות אישית).
טיפול לא מבטיח שיפור. לא לכל דבר יש טיפול ולפעמים יש רק דרך התמודדות זו או אחרת.
אנשי מקצוע לא יודעים הכול, לא תמיד יכולים לעזור ולפעמים גורמים נזקים (כמובן גם עוזרים, אבל כמו שאמרתי - אין שום דבר חד משמעי).
לא משנה כמה את משקיעה לילד היום, את לא יודעת, מה יהיה מצבו בעד מספר שנים. לכן כולם פה מתמודדים עם מה שקורה היום, לא יודעים מה, יקרה אפילו בעד 3 חודשים.
לי אישית אין למה להתלונן - אני שמחה מאוד שבן שלי הגיע למקום שלו היום. אבל כמו שלא ברור לי, למה הוא הגיע לשם, אני לא יודעת, איפה הוא יהיה מחר.
את מציגה דברים אחרת, לכן אני לא מזדהת עם מהשאת כותבת - אפילו בפוסט שלך הזה - אני בהלט לא היתי רוצה להיות במקום האישה הזו - אחרי שהיא קראה על עצמה בטור, לא נשארו לה שום אופציות. לדעתי, לא כך צריכים ללכת על אבחון, אבל היו הרבה ויכוחים על זה פה גם כך.
את חיה במציאות אחרת , איפה שהכל ברור. את פשוט שמה פה לינק לטור שלך, כדי שיהיו יותר קוראים. לכן תמיד יהיו אנשים שמרגישים אחרת ונפגעו מהדברים שאת כותבת ואולי יגיבו קשה. כך זה עובד אין מה לעשות.
לדעתי, תגובות לא יפות לטור שלך - זה לא אפילו ביקורת, זה צעקה של מישהו שנפגע, זה הכל. ברור, שלא היתה לך כוונה לפגוע, אף אחד לא מאשים אותך בזה, לדעתי. את פשוט צריכה להיות מוכנה לתגובות שונות ולהבין, שזה לא רק "תוקפנות מסיבה לא ברורה".
לא יודעת, האם הסברתי את עצמי נכון וכמה עשיתי טעויות כתיב,אבל מאחלת לך סוף שבוע נעים בכל מקרה.