למחוק. טעות.
נ נתנאל 123456 New member 30/7/15 #3 מה שלומך דהייסטו? אני יודע שאין. אבל למה לא מעלים מנהל חדש? יש מלא הודעות שצריך למחוק שלי. שאני לא הייתי צריך לכתוב וכתבתי בטעות. ממש הפכתי את הפורום לגן חיות. בגלל אותה הוגעה אני רוצה שימחקו הכל. כי זה לא המקום ולא הזמן. מבין?
מה שלומך דהייסטו? אני יודע שאין. אבל למה לא מעלים מנהל חדש? יש מלא הודעות שצריך למחוק שלי. שאני לא הייתי צריך לכתוב וכתבתי בטעות. ממש הפכתי את הפורום לגן חיות. בגלל אותה הוגעה אני רוצה שימחקו הכל. כי זה לא המקום ולא הזמן. מבין?
ד דייהטסו New member 30/7/15 #4 "תפוז" מתקיים רק מכח האנרציה לא מתקנים באגים, לא עונים לפניות, לא סוגרים פורומים, לא דואגים שיהיו מנהלים... אתמול ראיתי שהם מחפשים מנהל תוכן, כנראה כמה זמן אין מישהו בתפקיד הזה.
"תפוז" מתקיים רק מכח האנרציה לא מתקנים באגים, לא עונים לפניות, לא סוגרים פורומים, לא דואגים שיהיו מנהלים... אתמול ראיתי שהם מחפשים מנהל תוכן, כנראה כמה זמן אין מישהו בתפקיד הזה.
נ נתנאל 123456 New member 30/7/15 #5 ממש - לא טוב. אני מודע לכל זה וחבל. כי יש המון פרומים. ודווקא אני אוהב לכתוב בפרום הזה ובכלל בפרומים בתפוז. אבל יש הרבה בעיות...
ממש - לא טוב. אני מודע לכל זה וחבל. כי יש המון פרומים. ודווקא אני אוהב לכתוב בפרום הזה ובכלל בפרומים בתפוז. אבל יש הרבה בעיות...