למחוק אותו!!!

lilo

New member
למחוק אותו!!!

מכירים את השבוע הזה, שהייתם מוכנים למחוק מהחיים שלכם? פשוט שבוע מיותר כזה, שרק המחשבה עליו עושה לכם רע? אז כזה שבוע היה לי. וזהו.
לילו (ששכחה את החיוך בשבוע שעבר)...

התמ-ים

New member
למחוק שבוע ??

את יודעת כמה הודעות זה? ודווקא את השבוע הזה? שבוע הכחילות של סנופה? זה מה שהוריד לך את
? > התמ-ים מסרב להכיר בעובדה שיש חיים מחוץ לפו"צ <

lilo

New member
כן...

אבל לא את של כולם... רק את השבוע שלי... אל תדאג... אני לא אקח לסנופ את השבוע הכחול שלה... ממש לא... ומה זה פו"צ?!

התמ-ים

New member
מממממ ....

לא דואג, אבל אם תמחקי את השבוע הזה שלך, אז לא יהיה לך ברזומה, את השבוע הכחול של סנופה (אא"כ אופטי יתן לה עוד שבוע ... ועוד שבוע ... :)) פו"צ = ר"ת של פורום וצ´אט

SnoopyS*GirL

New member
אהמממ..

מי לא מכיר את השבוע הזה? אני בטוחה כשכשהוא ייגמר החיוך של השבוע שעבר ייזכר שהוא שכח משהו, ויבוא לבקר אותך
ובכלל, אני מוכנה להפגין נדיבות ולמחוק את השבוע הרע שלך, יחד עם עוד כמה ימים רעים שלי? מה את אומרת? >סנופה יוצאת בעסקאת חבילה<

lilo

New member
אה...

אני כבר לא זוכרת איפה השארתי את החיוך... אבל תודה על ההצעה... אולי אני עוד אנצל אותה... בנתיים, אני אהיה פה... עדיין לילו...

lilo

New member
אה...

אני כבר לא זוכרת איפה השארתי את החיוך... אבל תודה על ההצעה... אולי אני עוד אנצל אותה... בנתיים, אני אהיה פה... עדיין לילו...

lilo

New member
צוש...

רק מילה אחת... תודה. לילו (מחפשת את החיוך האבוד)...

התמ-ים

New member
לילו, אם השבוע שלך לא היה ככה

(כמו בתמונה) אז אין פלא שאת רוצה למחוק אותו ! > לילו, שפרי את הופעתך (בפורום), הפורום הוא ביתך, שמרי עליו ! <

למעלה