למורני ולמיואשת...

bduya

New member
למורני ולמיואשת...

מורן, אולי זה היה בדפים שעברו ואולי את לא תזכרי במה מדובר ואולי אפילו את לא רוצה שאני אזכיר את זה כי את קראת לזה ``הויכוח שלא רציתי שיהיה בפורום שלי`` אבל... זהו שאני רוצה להגיב לך עכשיו כי רק עכשיו (דפדתי לראות מה הפסדתי)... ה``ויכוח`` הזה שכך את קוראת להודעה שלי... הוא בכלל לא ויכוח! תראי, אין לי מושג עם מי התווכחת על הדברים שכתבתי אבל אני רק יודעת שאני לא אם אף אחד. אילו רק דברים שרציתי לומר לכל האנשים לאילו שאני אוהבת וגם לאחרים... את קראת את ההודעה והתייחסת רק לחלק אחד שלה - שבו כתבתי על האחרים... אז בואי אני אגיד לך משהו שאם תקראי אותה שוב תוכלי לראות שפניתי לכולם! לכל הסוגים... ואני מצטערת אם הודעתי בפורום שלך שיש גם אנשים רעים וששונאים בעולם... אבל מה לעשות וזו האמת ואם לא יגידו את הדברים האלה אפ פעם או לא פה... אז זה לא אומר שהם יעלמו או לא יהיו. לא צריך להדחיק כל דבר שלא נראה לעין שלנו. זה דבר שקיים וחשתי צורך להגיד את הדברים האלה. אני מצטערת על הכל.. באמת! אני לא אמרתי ``מי שאני לא אוהבת יודע`` אני אמרתי שמי שלא אוהב אותי... כך וכך כי בתכלס אני לא יכולה להצביע על אף אדם שיצא לי לשנוא אותו פה. אנחנו בצ`אט פור גוד סטאק... איך אני יכולה לשנוא מישהו? כי לא אהבתי את המילים שהוא אמר לי? א ז מ ה !!! אז מעבירים... אבל הבעיה פה היא שלא כולם חושבים כמוני ויש כאלה שיותר מדי לוקחים ת`קטע הזה ברצינות. אנשים, כולם... אני אוהבת אתכם! את כולכם! טוב שאת מטיפה לאהבה... אבל אני לא הטפתי לשום דבר אחר חוץ מזה בהודעה שלי. ואני יודעת שפה בפורום הזה נימצאים רק האנשים שאני אוהבת (בעצם בכל בפורומים, בכל בעולם...) אבל את חייבת להבין שלא יכלתי לכתוב ת`דברים האלה בפורום אחר. קחי לדוגמא 20 פלוס... מה היה קורה להודעה הזו בשניות שלאחר שליחתה? מבינה? אני יודעת שפה אפשר לסמוך עליכם. ואתם אחלה של חבר`ה ורציניים כשצריך. ואני אוהבת אתכם (אז מה אם כבר אמרתי) ואותך. גם אמרתי וגם אז מה. מיואשת, תראי מתוקתי... אין לי את כל התשובות ואני מצטערת באמת שאני לא יכולה לכתוב מה עושים עם אימהות כאלה... אבל מה שכן אני יודעת שלכל אמא יש את המיוחדות שלה. אני לא יודעת מה להגיד לך לעשות עם אמא שלך אבל אני יודעת שעם אמא כמו שלי צריך לקום כל בוקר ולהודות לאלוהים שהיא קיימת ושהיא עדיין לצידי. (כן... הנשיקה המשלימה הגיעה... והכל טוב ויפה אצלי בבית) בהצלחה למיואשת שכמותך ומי ייתן שתצאי מזה. בדויה.

למעלה