למומחי האופיס!!!

מ א ש ה

New member
למומחי האופיס!!!

זה זמן רב אני מחפשת פתרון לבעייה שמטרידה אותי: בגרסאות הישנות של אופיס ניתן היה להוסיף הערה לטקסט. הטקסט היה נצבע כשדה וכשהיו מעבירים את הסמן מעליו נתגלתה ההערה כתווית. בפורמט של 2000 ושל XP מתקבלות הערות גלויות על דף הטקסט עם קו מסלול מקשר אל הטקסט. האם ניתן להגדיר למסמך את הפורמט הקודם של ההערות? אמרו לי שניתן לעשות זאת, רק לא זכרו כיצד.

udiyulis

New member
מאשה שלום

גם אני משתמשת באופיס 2000 תכנסי לתצוגה/סרגלי כלים/סקירה תקבלי סרגל שיאפשר לך להוסיף הערה מוסתרת, שמתגלית כתווית כאשר מעבירים את הסמן על המלה המוארת. הרגע ניסיתי זאת וזה עובד יפה. מצורפת דוגמא. בהצלחה, ושבת שלום

מ א ש ה

New member
היי אודי!

תודה על ההתייחסות. מסתבר שטעיתי. באופיס 2000 זה עוד עובד. ב- XP אני מחפשת את הפתרון.

מ א ש ה

New member
עדיין מחפשת מומחי אופיס!

ראו הודעתי הראשונה. אני מתכוונת לוורד XP. כיצד לגרום להערות להראות כמו בגרסאות הקודמות ולא כהערה גלויה שהתווית שלה מחוברת לטקסט בקו מסלול. האם מישהו יודע כיצד?

2אאא

New member
הערה

תשובה מוסמכת אוכל לתת לך רק ביום רביעי כאשר אגיע למקום שבו יש לי XP. בינתיים נסי להקיש אולי עם המקש הימני העכבר על ההערה אולי יש שם פקודה המתאימה לך. ואולי כלים אפשרויות?

2אאא

New member
הערה

נסי את תפריט העזרה של הוורד. אולי משם תבוא הישועה.

מ א ש ה

New member
בתפריט לחצן ימני לא מצאתי

פקודה מתאימה. חיפשתי גם באפשרויות, אבל אולי פיספתי משהו. אנסה בתפריט העזרה. לא חשבתי על זה. תודה.

תמי123

New member
הערה בXP

עד כמה שהבנתי ב XP אין אפשרות לשפר את מצב ההערות, וזה מה שיש, אני פתרתי את הענין על ידי שימוש בהערות שוליים בסוף המסמך במקום בהערה. מתקבל דבר דומה להערה של 2000 , אלא שהערות מופיעות גם בסוף המסמך....

tooshe1

New member
הערות

כפי שציינו כאן ב - xp לא ניתן לשנות את ההערות. אך השימוש בהערות שוליים הוא תקין ולא אמור להופיע לך גם בסוף מסמך כנראה שאת סימנת את האפשרות הזו למחשב.

מ א ש ה

New member
תודה למשיבים, אך ...

היי תמי! את כותבת שההערות מופיעות גם בסוף המסמך. היכן עוד הן מופיעות? האם את מתכוונת למיספור ההערה?

תמי123

New member
הערות שוליים

דברי אולי היו מבולבלים. התכוונתי להערות שוליים או הערות סיום. אם משתמשים באפשרות שהערות מופיעות בסוף המסמך אז הן לא מבלבלות את העימוד וכד´ ובעצם אינן "מפריעות" למסמך עצמו. כתבתי "מופיעות גם" כי התכוונתי שההערה מופיעה ליד המספור בטקסט עצמו - כאשר עומדים על המספר - וגם כמובן בסוף המסמך.

למעלה