למה ???

moruush

New member
../images/Emo32.gifבנות, פליז!

מה הדרך המהירה והבטוחה ביותר לרזות ולחטב את הירייכים? בכל מקרה בקיץ אני נרשמת לחדר כושר וכ'ו, אבל לשבועיים הקרובים? חוץ מתזונה נכונה וספורט [במקרה שלי זה 8 שעות ריקוד שבועיות ובשבוע הקרוב אפילו יותר] יש איזה תוספי מזון/כדורים/תערובת צמחים או סתם תרגילים טובים?

../images/Emo203.gif מורוש ../images/Emo13.gif

דבר א'.. את לא הולכת להשתמש בכדורים/תוספים למיניהם.פשוט ל-א!|סדגדש| מבחינת תרגילים את יכולה לשכב על הצד,יד אחת תומכת בראש [כי הוא לא יכול להיות באוויר בתנוחה כזאת סתם
], ששתי הרגליים ישרות [אחת על השנייה] ,להרים את הרגל העליונה ולהוריד לאט חזרה בלי לגעת ברגל שעל המיטה/רצפה וכו'. אותו דבר רגל שנייה. תעשי את התרגיל הזה בסטים-כל 10 תעצרי ותשחררי את הרגליים. זה תרגיל של מן 1+1...גם ירכיים וגם קצת תחת

moruush

New member
ברי,../images/Emo100.gif

כאילו כמו שעושים מתיחות ששוכבים על הצד ומרימים את הרגל מאחורי הראש וכאילו שוכבים על צד ימין אז יד ימין מתחת לראש ומניפים את רגל שמאל? [הכוונה לפוזיציה]. ברי, תודה
יש לך עוד תרגילים?

../images/Emo203.gif לא בדיוק מתיחות...

סתם לשחרר את הרגליים.. והתרגיל הוא עבודה בלי עזרת ידיים.. רגל אחת מעל רגל שנייה, מעלים את הרגל העליונה לאט ומורידים אותה לאט+משתדלים שהיא לא תיגע ברגל שמתחת.. עושים סט של 10 כאלה ומשחררים ואז עוברים לרגל שנייה... יותר מזה אני לא זוכרת

greeneye

New member
../images/Emo32.gif

ניצלתי את השבוע הנקי מבגרויות [אבל לא נקי מתגבורים וחזרות לסופשנה שאני מבריזה מהם כרגע..] הזה והצטרפתי עם אבא לטיסה לניו יורק! אז...אני פה כבר מתאמול בבוקר [הגענו בשמונה בבוקר למלון והלכנו לישון לשעתיים ואז...קרענו את העיר!] לא מצאתי נעליים לסופשנה. אבל רוצות לדעת מה כן מצאתי? -סוכריות חמוצות של אייס בריקרז! [גאדאמט זה טעים! למה אין את זה בארץ?!] וכעת לחלק המעניין: -שורטס ג'ינס עם קיפול כזה בסוף מאמריקן איגל! -סקיני שחור מאייג' אנד אם. [אני ממש צריכה מכנסיים שחורים והאמת שלא חיפשתי סקיני אבל לא מצאתי משהו אחר בשומקום. והקניה הזאת טיפלה מבאסת ומעודדת השמנה, כי מידה 28 הייתה בול עלי אבל פחדתי שאחרי כביסה/ביס מאוכל טעים אני כבר לא אוכל ללבוש אותם. אז קניתי את ה-29, שטיפה גדול עלי וכנראה ישב עלי בול רק אם אשמין קצת. דאמ.] -טי שירט מהמממממת מאולד נייבי!! בצבע אפרסק והיא רטרו כזאת עם..כאילו פרסומת ללימונדה או משהו. זה כזה חמוד!! -ו......נעליים של גברת!!!1 עקב גבוה ודק מעץ, הנעל עצמה מ..בד אפור עם תחרה לבנה וסרט חום-ברונזה כזה ויש לזה פיפ טואו! זה כזה חמוד! ונעקצתי בטירוף ברגליים ומגרדדדד לי! וקריר פה וצריח ללבוש ארוך! ויורד גשם! וזה מעצבן! והנסטי שלהם מגעיל ושורף בגרון! ומחר...נראה לי שאני אלך לבד לMOMA [מוזיאון לאמנות מודרנית] כי אבא לא רוצה לבוא איתי ואני לא רוצה לבוא איתו להום דיפו.

B a Z u K a

New member
חחחחחחחחח הסוכריות האלה..

אני מכורה להן
אבל תיזהרי לא לאכול יותר מידי כי תישרוף לך הלשון שבוע
איפה את בניו יורק?

../images/Emo32.gif אומייגאד!!

כרגע חזרתי מאזכרה של דוד של מישהו שהיה איתי ביסודי והייתי חברה שלו [עד כמה שאפשר לקרוא לזה חברות בכיתה ו'
] אומייגאדאומייגאדאומייגאד! בהתחלה לא קישרתי את השם של החלל עם שימי אבל...בשניה שראיתי אותו הגלגלי שיניים התחילו לעבוד ונזכרתי שהוא סיפר לי שהדוד שלו נהרג במלחמת של"ג והוא נקרא על שמו. זו הייתה בהחלט אזכרה הזויה. *צמרמורת מטורפת*

למעלה