למה??????

גם אני מתופף!!!!!!!!

אני פו כבר מזמן אני בן 14 מנגן שנתיים אתה אוהב את דייב ווקל?

DRUMMER

New member
לא

אני לא מכיר אותו אני יותר בקטע של דייב מקליין, ג´ון טומפסטה, אבל הכי:טרוויס ברקר הוא זה שנתן לי את ההשראה.

DRUMMER

New member
זאת אומרת

ששנתיים חינטרשת על התופים ואחר כך למדת???

HP900PTW

New member
ההפך,

שנתיים למדתי ושנתיים חינטרשתי על התופים.. ועכשיו אני כנראה חוזר ללמוד כי אני הולך לתיכון שמתמחה במוזיקה אז אני כנראה ילמד שם

DRUMMER

New member
מחנטרשים

אני חינטרשתי לפני שלמדתי אבל רק למשך חודש[וזה הספיק] ואז התחלתי ללמוד פשוט היה קשה למצוא בית ספר מתאים בסוף בחרנו מוסיקפון.

טרוואיס ברקר לא משהו......

הוא דיי אפס עם תשים לב בכל השירים שלהם יש אותם מיקצבים ושימוש קבוע בלי סוף בבס דראם

DRUMMER

New member
אתה צודק

אבל בכל זאת לפני הרבה זמן לפני שהכרתי אותם [בערך לפני4 שנים] ראיתי את הקליפ שלהם שלא הצליח במיוחד בM.T.V. ומאז הייתי חייב לקנות את הדיסק שלהם רק בגלל השיר הזה! אני יודע שבבס הכל רק 2X2 אבל אם תשים לב תראה שהכל שונה בתוך המקצב עצמו נגיד הייט+בס+בס הייט+סנר =באמצע כמו פה בא הרבה דברים קטנים שלא שמים לב אליהם=הייט*+הייט+הייט=3 + הייט+הייט+הייט* זה הכל מתחבר. [*=הייט פתוחה]

אין לו דאבל פדאל בכלל.....

סתם מתופף עם יותר מידי אנרגיה ופחות מדי יכולת

DRUMMER

New member
היי,להרגיע!!

מה יש לך אתה רוצה שאני אתחיל לקלל את המתופף שאתה מעריץ גם אני יכול אז תגיד מה אתה רוצה ממנו בכלל הוא מתופף שעושה מה שבא לו כמוני כמוך אז למה אתה סתם נטפל???

DRUMMER

New member
מי אתה בכלל??

מה אתה בכלל מדבר דאבל בס זה שני באסים אני מדבר על מכה של באס כפולה לא דאבל אתה בטח לא מתופף כי אם אתה כן אני נדהם משהטות הזאת שאמרת!!

yakir_g

New member
תראו עכשיו בערוץ מוזיק

יש שם תופים פצצה נראה לי עם כל המצילות והאביזרים בעולם

למעלה