למה??????

DRUMMER

New member
למה??????

למה אף אחד לא מדבר פה על תופים משעמם לי פה אז "למה??????"

wiz

New member
לא !!!!!

תדבר חופשי על תופים!!! זה כלי פשוט ענק, שאני הייתי מת לדעת לנגן עליו... רק שהניסיונות שלי איתו לא עולים יפה...
אני גם מאוד אוהב לשמוע קטעי סולו על תופים, והמתופף שאני הכי אוהב הוא מייק פורטנוי מ-Dream Theater. מה איתך?

red hot

New member
תופים זה באמת כלי שמאוד כייף לשמוע.

היה היום קטע של מתופף אחד בוודסטוק... אני ממש לא מבינה בתופים ותמיד תהיתי איך אפשר לנגן לפי תווים על תופים

DRUMMER

New member
את צודקת!!

לנגן לפי תווים זה הרבה יותר קל מאשר לזכור הכל בראש עם מתופפים היו צריכים לזכור הכל הם היו צריכים מלווה כדיי שישמור עליהם ויאכיל אותם הם יהיו כמו מוגבלים מרוב דברים גדולים/קטנים שצריך לזכור.ואם את רוצה לשמוע סיפור על תווים את יכולה לקנות מחברת תווים שיש בה סיפור על איך המציאו את התווים קוראים למחברת "צעדים ראשונים".

קעט מדהים.......

מה שהיה בוודסטוק היה קטע מדהים מעכשיו מטרת חיי היא לדעת לנגן את זה זה היה המתופף של סנטנה ויש תווי פשוט מאוד של תופים אבל אני שונא אותו וכמעט ולא משתמש בו

DRUMMER

New member
להההההה

אתם ראיתם וודסטוק בטח בטלויזייה שם לא נותנים את כל הפרטים אני לקחתי בדי.וי.די ויש שם הסברים מפה ועד מטולה אבל מתופף אדיר זה המתופף של ההיפי הזה נו... איך קראו לו??? תעזרו לי טוב היה לו מין זקן כזה[למתופף] ומערכת לבנה כזאת.. תעזרו לי להיזכר תזכירו פה שמות!???!?

mr. man

New member
שאלה יותר טובה:

למה אין פה אף אחד שמדבר על קלידים??

DRUMMER

New member
ולמה לא??.

אתה מנהל נכון?? אז יש לך מין כזאת רשימה של משתתפים נכון אז אתה יכול לומר לי מי פה מתופף זה מאוד יעזור.

wiz

New member
דווקא יש....

ובקשר לקלידים.... כנ"ל.... תתחילו לרשום הודעות ואז נענה...

Oribius

New member
drummer , אנחנו באותה סירה

אני גם מתופף , ואין פה קהל מתופפים . כל פעם שאני שואל שאלה רק מדברים על גיטרות . גיטרות זה אחלה אני מת על נגנים כמו Steve Vai ,Joe Satriani , Eric Jhonson , Jhon Petrucci , Vinnie Moore , ועוד הרבה . אבל בקשר לשיחות על תופים ומתופפים יותר קשה כי יש גם פחות ביקוש לכלי הנגינה. לאחרונה אני שוקד על פורום שמדבר על מוסיקה , כלי נגינה ותרבות חיים תחת קורת גג אחת , וכמובן לאנשים מעל גיל 16 ....... אז בינתיים שמע את Portnoy , Bozio , piert ואת האחרים .

wiz

New member
תגיד אורביוס....

שמעת במקרה על וירג´יל דונאטי (או משהו כזה...)? זה המתופף שהופיע עם ואי ב-G3, והוא ממש טוב... מישהו שהיה שם אמר לי שהוא נחשב ליותר טוב מפורטנוי (שגם הופיע, והיה ענק)... הוא נתן איזה סולו של 4 דקות, והוא באמת תותח... תהיתי אם אתה מכיר אותו...

Oribius

New member
It Came Late But It´s Here

The Drummer of Steve Vai is no virgil or something . It´s Mike Mangini , One of the well known progressive drummers in the world . He is not good as Portnoy , but he has a speed technique , very fast . the other drummers in 3G are not known , but they are good , specialy the one with Joe Satriani . lets wait for the new 3G , with vai ,satriani and Petrucci + Portnoy !

DRUMMER

New member
הידד!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

עוד מתופף... סוף סוף יש עם מי לשוחח נו.. אז מה חדש????

למעלה