למה

למה

למה חלקים עליונים של בקיני נמדדים במידות רגילות ולא מידות כמו של חזיות? איך יכולה מישהי עם ציצים גדולים והיקף פחות גדול שגם צריכה תמיכה של ברזל ואולי ריפוד, למצוא חזיה של בקיני נורמלית?

DREAM111

New member
היי גברת

למיטב ידעתי ליז בראשון/רחובות היא כן מתחשבת בנושא הזה ועוזרת להתאים בגד ים לפי הדרישה.

היי, תודה. אפשר אולי

לקבל קצת יותר מידע על החנות (אולי כתובת או כתובת אינטרנט) ? אני לא מהמרכז ולא הצלחתי למצוא בדפי זהב שברשת את החנות. תודה מראש.

היי מותק../images/Emo66.gif

'גליק' למשל מוכרים בגדי ים בתפזורת, כך שאם היקף החזה שלך גדול ביחס להיקף המותניים, את קונה חזיה ומתאימה לה תחתון, היתרון לרכוש בלי סטים.. אני מצרפת לך כתובות וטלפונים
אחוזה 146 רעננה טלפון: 09-7601040
שטמפר 5 נתניה טלפון: 09-8320348
דבורה 7 קרית מוצקין טלפון: 04-8712803
פלימן משה 4 חיפה טלפון:04-8502828
וחנות המפעל- יחיאל 3 חיפה טלפון: 04-8620843 בכל אפן שתהיה לך רכישה מוצלחת ומספקת

היי תודה

אני כבר הרבה זמן מחפשת, אולי שם אני אמצא. יש לי חזה אחרי שתי לידות שכבר לא כל כך עומד זקוף אז מחפשתץ חלק עליו של בקיני שיודע גם לתמוך. החזה יחסית גדול והקף החזה הוא לא מאד גדול. עד עכשיו מצאתי חזיות של בקיני שאו ההקף היה גדול מידי ואז הקאפ התאים, או ההקיף קטף יותר אבל אז גם הקאפ. יש חזיות של בקיני שהולכות במידות כמו חזיות? כלומר שיש הפרדה בגדלים של הקאפ וההקף?

למעלה