למה??

THETRUE

New member
למה??

למה???אני לא אוהב איך שאני נראה, אני לא אוהב את עצמי אני בן 16 וסובל כמו אחד בן 80 הנפש שלי והגוף שלי זה שתי דברים מנוגדים!! למה אח שלי קיבל את העיניים המהממות למה אח שלי השני קיבל גוף?? למה אני יצאתי סתם רגיל וגם הומו איזה חבילה עלובה נתנו לי אפילו לא שאלו אותי אם אני רוצה לחיות! זה לא הוגן!!!! לא הוגן!!! אני מסתכל בכל אחד ומתפוצץ כבר מקינאה !! למה לא שולחים כבר איזה אוטובוס שידרוס אותי למה???? שלא יהרגו חיילים בעזה שיהרגו אותייי!!

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר! כנס

אחי אני לא מאמין שלא קיבלת כלום גם אם אתה שמן או אולי מחוצקן או סתם בלי צורה יש לך את מה שמיחד את עצמך את מה שאנשים יואהבו בך כך חיבוק ממני ותאמין לי שדווקא אנשים כמוך הם הכי הכי הכי מיוחדים

א י י ד ן

New member
ככה

למה? ולמה? ועוד למה? כי ככה! זה המזל שלך! אבל היום עם כל הפלסטיקה אפשר לשנות הכל...אם אתה מבין מה שאני אומר. ברור שתקנא את מרגיש שכולם יותר ממך, אבל השינוי מתחיל ממך, תנסה לחשוב מה יגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך ואיך אתה משיג אותו...! אני עושה את זה לעצמי כבר שנה+ ואני יכול להעיד על עצמי שאני מאושר!

JonJon9

New member
וחוץ מזה, תזכור ש...

אנשים מתחילים איתך בגלל היופי, אבל נשארים איתך בזכות האופי.

THETRUE

New member
אני לא שמן ולא מחוצ'קן האמת...

אני לא מרוצה ממי שאני לא מאיך שאני נראה ולא מהנטיות המיניות שלי....רק סובל אומרים שיש איזון אבל אין אצלי שום איזון אני לא מרגיש שקיבלתי משהו מיוחד בתמורה!! ואחרים שלא ממש זקוקים לזה כן קיבלו דברים מיוחדים

תפסיק להיסתכל על אחרים תיסתכל על

עצמך מי אתה ואיך אתה עוזר לעצמך בסופו של דבר מי שיירקב עם מחשבות של למה ולמה זה אתה הדשא של השכן לא מעניין אותך או קיי מהיום אתה עם עצמך

למעלה