למה?!

ArNoLd LaYnE

New member
למה?!

למה די כבר שיגמר הסיוט הזה.. עונה לא מוצלחת... חלאס... הפועל לא משחקת.. אבל תמיד תדעי קבוצתי... הפועל, אני אתן הכל בשבילך, אמות למענך, לעולם לא תיהי לבדך!

BinBaR

New member
זה נכון, אבל תקשיב..

איך אתם רוצים לנצח אם באים 40 (!!!) אוהדים !! איזה בזיון הלך שם. שרפתי 70 שקל ו-9 שעות, עליתי על 4 אוטובוסים וטרמפ, רבתי עם ההורים שלי, ובשביל מה?! בשביל קבוצה שלא נלחמת בגרוש.. עושה טובה שעולה על כר הדשא.. והאוהדים שמביאים 40 למשחק חוץ. זה נכון שהיה גם ת'משחק של הכדורסל אבל זה היה ממש בושה!!! פלא שהפסדנו. [אוהדי נתניה קרעו מצחוק עם המחאה שלהם.. איך הם עמדו שם עם עלונים כאילו זה שירה בציבור! חחחח..]. לפחות הכדורסלנים שלנו ניצחו.

boolbool boy

New member
גועל נפש

עד לנתניה, עד לנתניה אני נסתי עם אבא שלי... כזה ביזיון, 40 אוהדים, באים לייצג את הפועל... גועל נפש... שנה באה הפועל תיהיה בתחתית אם לא יהיה איזה שינוי (חוץ מזה שגילי לנדאו מאמן).....

שלזי1

New member
אין שום סיבה שיגיע לנתניה אוהד אחד

אם איך שהקבוצה משחקת ולא מתמאמצת והקבוצת גדורסל משחקת באותו יום שכל משחק הוא הכי חשוב אז אינ מבין למה היו רק 40 ואני גם לא מבין את כל מי שנסע לנתניה והמשחק הזה הוכיח את זה שהשחקנים ישנו על המגרש

the king of pop

New member
היו 90

למה לא הייתם באוסישקין? הרבה יותר חשוב מסתם משחק מיותר של ה"קבוצה" הזאת

BinBaR

New member
אין מצב שהיו 90...!!

נשבעת'ך, יכולתי לספור ת'אוהדים שהיו שם על כף יד אחת.

Gretchen

New member
לא מבינה

למה היו בכלל אוהדים שם.. הקבוצה ממש מאכזבת בעוד שבדיוק באותו זמן היה משחק חשוב מאוד באוסישקין

BinBaR

New member
כנסי דקה..

מה זה "לא מבינה למה היו בכלל אוהדים שם"? כי אנחנו אוהבים ת'קבוצה הזאת גם כשאין לה מטרות בליגה וגם כשהיא משחקת בזיון. מה לעשות??? צריכים לבוא ולתמוך בה גם כשהיא משחקת זוועה, כדי שתשחק טוב יותר.

למעלה