תמיד אחרי טקסים, אני מרגישה ממש רע. זו מין קארמה כזאת. לא שעשיתי כל כך הרבה טקסים, אבל מאלה שכן עשיתי, תמיד הרגשתי רע, לא משנה מאיזו סיבה. אני אישית, לא מאמינה בקארמה. למה זה ככה? מה אני עושה רע?
אני כמוך לא עשיתי יותר מדי טקסים אבל אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאתה מצבע טקס את שולח אנרגיה בדרך כלשהי לאנשהו למטרה מסויימת, ומאיפה את לוקח אותה? מעצמך. ככה שאתה גומר טקס את מרוקן ממנה כי שלחתה אותה. יש שתי פתרונות: 1- לאסוף הרבה אנרגיה לפני הטקס: מדיטצית שורשים, טקס העמוד האמצעי ואני בטוח שיש עוד הרבה. 2- לשלוח אנריגה לא ממך אלא ממקור אחר: אלוהות, בני אדם(זה נחשב לרע
) ואני לא מעלה בראשי יותר. * אני אישית מחשיב את שתי הדרכים לאותו דבר כי גם אם אתה שולח אנרגיה ממקום אחר אתה קודם מעביר אותה בגוף שלך. ואל תתיאש אתה יכול לצאת מטקסים מסויימים עם הרגשה מדהימה!
לכל הטקסים שלי הייתה השפעה והשגתי את מה שרציתי. אבל תמיד, התוצאה, למרות שזה מה שרציתי, גרמה לי להרגיש רע. כאילו שמשהו עשה שזה יתקיים, רק בצורה הכי רעה שאפשר.
משהו בטקס לא מתאים לך. תשחק עם החפצים של כל יסוד,כיוון וכדומה. תנסה לעשות גם טקס טיהור לפני כל טקס...ומדיטציה מרגיעה לפני. אולי את ה lbrp וה mp .. חביב הקסם
היא התנגדות של חלק מסויים באישיות לכוח ועוצמה. ישנם כול מני סיבות עם בסיס משותף שהוא כוויה מהעבר שנגרמה משימוש לרעה בכוח של מישהו אחר כלפי האדם למשל הכוח של ההורים על הילד. כתוצאה ישנה התנגדות להחזקת כוח באישיות (אני לא אהיה כמוהם). הכי פשוט להתעלם מזה ולהמשיך כרגיל..ההתנגדות תתחזק ותתחזק ותעלם. בברכה אלמוג