למה???????????

elo fan

New member
למה???????????

רמת השרון ולא דימונה קרית שמונה או ערים אחרות......... בושה וחרפה בעל הרעיון לפורום זה מוזמן לוויכוח אמיתי וכנה . Arie Rotshtein

elo fan

New member
סליחה שכחתי

לתושבי רמת השרון שבשמנת יש יותר מחשבים מעירות פיתוח..... גועל נפש Arie Rotshtein

מחשבים

קשה להתווכח עם טענות, כאשר אין בידיי נתונים מספריים מדוייקים. עלי להזכיר שאין קשר דווקא לעיירות פיתוח: ערים כמו יבנה או ראש העין הוקמו לאחר קום המדינה, ולכן נחשבות עיירות פיתוח, אולם עקב אינטגרציה נכונה בין אוכלוסיות, וקרבה סבירה למרכז, יש בהן רמת חיים גבוהה באופן כללי. ברמת השרון, השכונה הגדולה ביותר - שכונת מורשה - הוקמה לשיכון תושבי מעברת מורשה, ורוב תושביה הם יוצאי עדות המזרח (אני מתאר לעצמי שהתכוונת במרומז לנושא זה). האם שמת לב לעניין זה בטרם מיהרת להביע את הסתייגותך מהנושא? דבר שני הוא השאלה מה אתה מצפה שיקרה. האם אתה מצפה שתושבי רמת השרון יתרמו את המחשבים במתנה לתושבי דימונה? זה לא מציאותי. יותר מציאותי לצפות שהממשלה תדאג, ע"י משיכת אוכלוסייה חזקה לערי הפיתוח, לעליית רמת החיים בהן. נושא זה חורג מאד בהיקפו ובתוכנו מיעדי הפורום הטרי.

כי אף אחד לא הציע

אני עומד מאחורי הקמת הפורום, במאמץ להגביר את המעורבות החברתית של תושבי העיר. כבר יש כמה פורומים דומים בתפוז: בית שמש והסביבה, מודיעין והסביבה, תל אביב, אילת ועוד. תפוז נותנים יד חופשית לכל המעוניין, לאחר פגישה עימם. רוצה להקים פורום דימונה? בפשטות פנה להנהלת הקהילות (שלח אי-מייל להנהלת הקהילות), ואני מאמין שתוך חודש יהיה פורום בניהולך, אם אתה עומד בקריטריונים מינימליים. אותו הדבר לכל יישוב בארץ בעל גודל סביר (ז"א, לא ממש סביר שייתנו לך להקים פורום קיבוץ שפיים, אך סביר שייתנו לך להקים פורום יישובי חוף השרון). אדרבא, כל המרבה הרי זה משובח!

elo fan

New member
עמית ידידי

רק לידע אותך שבעירות הפיתוח בארץ האבטלה חוגגת בחומרה נושא המחשבים הוא בגדר חלום לתושבים ומה שמרגיז הנה הפורום נפתח וכבר מדברים על אליפות טניס שבעירות פיתוח ילדים הם רעבים, אתם שם בשמנת צריכים לעזור , איך????? תחשבו בעצמכם............ הנה רעיון למשל לתרום מחשב משומש למשפחה בנתיבות Good Luck Arie Rotshtein

בעוד שהרעיון חיובי, גיבוש לוקח זמן

יוזמות קהילתיות מכל סוג שהוא הן מבורכות, אך כדי שתהיינה יעילות - חייבת להיות קהילה. בינתיים, הפורום הזה בן דף אחד בלבד. זו לא קהילה. קהילה מתגבשת לאורך זמן, ופרק הזמן המינימלי שמאפשר לדבר על קהילה מגובשת עם חברים קבועים הוא בסביבות חודש ימים. כאשר תהיה קהילה, אז נוכל לחזור ולדבר על כל יוזמה התנדבותית שבעולם, ואפילו יותר אפקטיבית: כעת כאשר יש כ-10 אנשים, אם 10% מהם ייענו, יהיה לך רק גולש אחד שעוזר. כאשר יהיו כ-100 אנשים, תקבל עזרה מעשרה מהם, ואותם עשרה גם יספרו לחברים וכן הלאה.

אני תרמתי מספר מחשבים

שהוצאו משימוש עקב שידרוגים. ונתנו אותם גם לגן ילדים בשכונה מסוימת. וגם למשפחה נזקקת.

אבל גם אם כולנו נתרום מחשבים

מישהו צריך לשלם חשבון אינטרנט. ויש אנשים שאת הכסף הזה מעדיפים לשמור לדברים אחרים. מצד שני, יש משפחות שחוסכות באוכל ומשלמות לטלויזיה דיגיטלית, ולאינטרנט מהיר וכאלה. גם כדי לא להרגיש שאין, וגם כי אין שום דבר אחר לעשות.

chatul

New member
אני לא יודע מתי בפעם האחרונה היית

ברמת השרון, אבל נראה שלפני הרבה זמן. לא כל רמת השרון זה שמנת, יש גם לחם ומרגרינה. עדיין לא הצלחתי להבין מה הטענה שלך כלפי הפורום? האם לדעתך תושבי רמת השרון לא זכאים לפורום (שמנוהל ע"י תושב העיר)?

Section

New member
לידיעתך

פועלות ברמת השרון מספר עמותות שעושות בדיוק את זה. בדקת לפני שהחלטת לכתוב את הדברים??? זה לא חוכמה סתם לזרוק מילים באוויר. רמת-שרונית צעירה

DrorGuldin

New member
קומראד ELO FAN

לדעתי עדיף שכולם יתנו את המחשבים שלהם לשלטון, ושהוא יחלק את כל מחשבי המדינה לפי צרכי התושבים. (במקרה שמישהו תוהה, לא אני לא קומוניסט, פשוט הנאיביות של ELO FAN מאוד מצאה חן בעיני"

faith2

New member
*רושמת מנהלת פורום בית שמש*

היי....המנהל צודק...פשוט אתה צריך להגיש מועמדות לניהול פורום
שהיה בהצלחה

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

רפי עשת

New member
שלום לך, כאדם שחי והדריך בשדרות

אני מזדהה עם הכיוון שלך אך לא עם ביקורתך. חשוב לסייע לתושבי עיירות הפיתוח. חשוב לעודד השכלה גבוהה דווקא אצל אלה, שלא יכולים לממן זאת בעצמם. אך - עמית הוא תושב רמה"ש ולכן פתח את הפורום של עירו. מעבר לכך, בפעילותו למען שמירת הטבע, הוא פועל למען כולנו (דווקא נגד העשירים - הרוצים עוד ועוד נדל"ן).
לעמית.

הגיע הזמן להזים את המיתוס ש...

ברמת שרון כולם אמידים ולכולם יש וילות משיש כי זה ממש לא נכון,כל פעם אני מוצאת את עצמי צריכה להצטדק שאני כאילו מישוב עשיר,לא כולם פה בעלי אמצעים ולא כולם מחזיקים פליפיני שמנקה להם את הבית ולוקח את הכלב לטיול רמת שרון מבחינה זו היא כמו כל מקום אחר בארץ. שלכם חנה גונן

רפי עשת

New member
חנה - ברור שיש מגוון, כך עשירים גם

בשדרות. בכל מקרה - ע"פ רמת האיכפתיות של הנהלת ישובכם לאיכות האוויר בישובכם (ראי דברי בנוגע לחניה הכפולה לאורך סוקולוב), אתם ישוב בתחתית המדרגה. אף אחד טרם האיר תשומת לב עירייתכם לכך? היכן הם כל שעות היום? אף פעם לא עברו בסוקולוב?

אוי רפי כמה שאתה צודק

העיריה שלנו בכלל הולכת ומדרדרת בקדנציה הנוכחית תחת הנהלתו של הבוס ג.פ. שלך חנה גונן

למעלה