למה????

michal bubble

New member
למה????

ל-xxx....למה הלכת מאיתנו?איך לא ראו שזה הולך לקרות? אני פשוט לא מאמינה ואין לי מילים לתאר את גודל הכאב והצער שאני חשה כעת... מדברת עם אנשים...ולא רוצה להאמין...נרדמת...מתעוררת...ועדיין אינך בין החיים.. מה גרם לך ליטול את חייך היום?מה גרם לך לשכוח מי ומה אתה?אתה,שתמיד הצחקת ושמעת מוסיקה אינסופית...עכשיו גם אתה אינסופי...אבל נגדעת ואינך פה...אני בטוחה שטוב לך איפה שאתה. אני רוצה שיהיה לך טוב-כי מגיע לך! בחדשות מדברים על זה כאילו הם הכירו אותך...אבל הם לא...ואני כן ואני שמחה שכן הכרתי אותך ויודעת שהותרת בי חותם... לעולם לא אשכח את כל מה שעשית תמיד...ולא תעשה כי הם-האנשים הם-הארורים הללו...איך אפשר לתאר אותם? אה?הם שגרמו לך לעשות זאת... xxx-קשה לי ואני אבוא להיפרד ממך...אך לא לתמיד...כי אני מאמינה שעדיין אתה מרגיש משהו ושאתה קיים...עבורי אתה עדיין נושם!והולך...וחי!!!! אוהבת אותך,אפילו שרק התחלתי להכירך...

m a g i c

New member
משתתף בצערך ובצער המשפחה...........

על האובדן הנורא.אני מאמין שאת מדברת על הנער מנווה מונסון שתלה את עצמו כל כך כואב כל כך חבל ואני מקווה שאלו שדחפו אותו לקצה ולמעשה שהוא עשה שישלמו ושיקבלו את המכה שלהם.כמוך מקווה שטוב לו עכשיו והוא סוף סוף רגוע ושוב תנחומים מהלב ניר

למעלה