למה??

Queen Of Love

New member
רונן...

אנ ישלמה עם עצמי אני מעריכה את עצמי...ואוהבת את עצמי מאוד! אבל הקטע זה שהוא נותן לי מסרים כפולים נגיד מצד אחד הוא רוצה להיפגש מצד שני הוא חושש. ואני יצאתי מקשר של שנתיים, עפ רידה מאוד כואבת ואני לא רוצה להיפגע. אולי בגלל זה קשה לי המצב הזה. אתה מבין? ומה ששמתי
זה, שכשאני לא מתקשרת וכאילו "מתעלמת" זה יותר מקרב אותו, אתה מבין?

ronen1981

New member
יפה הבנת את זה..

אז אל תלחצי עליו... את יודעת מה את שווה את יודעת שיצאתם כמה פעמים והוא כבר יודע עליך די כדי לדעת מה את שווה אז אל תיהי לחוצה את יודעת שאת שווה אז אין לך סיבה להיות לחוצה ולדאוג.

Queen Of Love

New member
טוף...

אתה צודק,אני אשתדל שלא לחשוב על זה הרבה...
השתגעתי כבר.. בכל אופן...
!! לכל המקסימים והמקסימות!!

ronen1981

New member
אם הוא בחור שצריך להרגיש שהוא המחזר

תני לו לחזר. יש מעין סיפור בדיחה שאני לא זוכר אותו בדיוק אבל הוא מדבר על תרנגולת שבורחת מהתרנגול וחושבת לעצמה אני לא רצה מהר מידי בשבילו נכון.....

shiraz2

New member
מתוקה..

שמעי קרה לי משהו דומה- פגשתי מישהו ממש חמוד וממש ממש חתיך אבל לא רציתי בהתחלה שום קשר איתו כי זאת הייתה תקופה כזאת שהייתי צריכה להיות לבד. הוא התעקש, היה מחזר אחרי המון ומציע לי לצאת כל שני וחמישי עד שלבסוף הסכמתי ויצאנו לדייט. הייתי אליו ממש מתוקה (והוא ממש לא היה רגיל ליחס כזה ממני). ובסוף הדייט הוא לא היה ממש מעוניין, אמר שלא מתאים לו עכשיו קשר וכו´. אני ממש התעצבנתי כאילו הוא חיזר אחריי כל כך הרבה ופתאום הוא לא רוצה, אז חזרתי להיות אליו רעה.... והפלא ופלא- הוא שוב רצה!! כמובן שזרקתי אותו כמה שיותר מהר- מה אני צריכה גבר שרוצה אותי רק שאני רעה.... אבל לירוש, לא כל הבנים כאלה. יש בנים.... שממש שונאים את כל הפוזות שלנו, שלא יכולים לסבול שאנחנו רעות אליהם.. שאוהבים אותנו כמו שאנחנו!!! אני מאחלת לך המון המון בהצלחה בלמצוא גבר כזה, (וכשאת מוצאת- תשאלי אותו אם יש לו איזה אח או חבר קרוב...
), מגיע לך לא פחות מהטוב ביותר.....
אוהבת אותך, שירז

נוש23

New member
כי החיים קשים!!!!!!!!!!

כי החיים לא מרבד של שושנים ומה לעשות שצריך לעבור מכשולים כדי להנות או איך אומרים בשביל להיות יפה צריך לכאוב

Queen Of Love

New member
החלטתי לתקן קצת ...

את עצמי, אני מאמינה שכאשר בחור רוצה בחורה באמת, בלב שלם כל המשחקי כוחות האלו הם סתם ילדותיים, הם שייכים לגנון
, קרה לי משהו אתמול שגרם לי להבין את זה. תמיד יש פה ושם את המשחקים האלו, זה בטבע שלנו להתנהג ככה, זה חלק מהכיף של החיזור אבל לכל דבר יש את גבול הטעם הטוב. אז כשזה עובר את הגבול של הטעם הטוב אז לא, אין לי כוח למשחקים, לפחות לא על ההתחלה. ואם גבר צריך שאני אהיה BITICHIT כדי להתחיל לחזר אחרי, אז לא זה לא אני. love you all Queen Of Love

shiraz2

New member
לירוש

מתוקה גאה בך על ההחלטה הזאת....
את צריכה מישהו שיאהב אותך בגלל מי שאת (כל כך מקסימה), לא מישהו שירצה שתעמידי פנים איתו!!!!
אוהבת אותך מתוקה שלי,
שירז

למעלה