למה??

מאו יין

New member
מלכתי המלכה...

לבכות???? מי יתן לך???? למה ביצים של פולני קפואות?? כי הם שתיים מתחת לאפס..... חה חה חה בבקשה ליצחוק, נו ליצחוק,חה חה חי חי ...
טיפ: רק בתחילת הקשר זה ככה! עם את עומדת בזה. אח"כ זה קצת עובר להם...

חיחיחיחיחיחיחיחיחי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה נתקע לי

למלכת האהבה ../images/Emo12.gif

כמה שאני מזדהה איתך שזה פשוט לא יאמן. לי גם יש את אותו הבעיה ואני כבר לקראת אישפוז בגללו כי אני לא מבינה מה עובר לו בראש!!!!!!!!!!!! אז ככה הוא התאהב בי ואני כמובן שמתי עליו
....זה נמשך ככה כמה חודשים יפים שהוא רדף אחרי ונתן לי את כל האהבה שרק יכל. ואז הוא החליט שנמאס לו והוא מרים ידיים אני כמובן צחקתי עליו כי (לא היה לי ממש איכפת מה הוא מרגיש כאילו כזה
) אז שוב שמתי עליו
... לאחר זמן מה אני מוצאת את עצמי
בבחור (זה כזה ברור...אני כ"כ
). והיום אני נמצאת במצב שאני נותנת לו את כל האהבה שרק אני יכולה וכמובן נזהרת בלא לחנוק אותו יותר מדיי כי עובדה שהוא די בורח. בקיצור מלכתי
הלוואי ואני יכלתי לדעת מה עושים כי אני ממש אבודת עצות!!!!!! וקשה לי לדבר בשפה שלו כי: אני לא מבינה מה הוא מדבר. אז אם למישהו יש עצה ומלכתי אשמח לשמוע עוד ממך.

mariana

New member
"איך שהגלגל מסתובב"

תמיד זה קורה, מה שעשינו לאחרים זה חוזר אלינו כבומרנג, עכשיו הבחור שלך מנסה לשחק אותך קשה להשגה, אני בטוחה שאם הוא רדף אחרייך כל התקופה הזאת בטוח יש לו משהו אלייך גם עכשיו זה בדוק, את פשוט צריכה לדבר איתו בכנות ולספר לו את מה שעובר עלייך ושאת מצטערת על מה שקרה לו כשהוא היה מאוהב בך ופשוט לתת לזה עוד צ´אנס, ואם הוא לא רוצה אז לזרוק אותו... ותראי איך שהוא יחזור אלייך שוב זאת הבטחה. אז בהצלחה יקירתי

gilwe

New member
אני מציע לך

שתאכלי את ה <זין> ששמת עליו עד עכשיו כי זה מה שמגיע לבחורה <טבמלית> כמוך.... ואותו דבר תרשי לי להציע לכל הבחורות המטומטמות והילדותיות בסגנון שלך ושתלכו לגנון כי זה המקום שמתאים לכן. אז בתיאבון !

רגע רגע...אתה רווק בן 30......./images/Emo128.gif

אז לא פלא שאתה כזה. ידעתי שמשהו דפוק בך ולא פלא שאתה מורד שיהיה לך אחלה יום

mariana

New member
לירי כנסי לפה מהר

איפה נעלם החיוך של הבוקר???
לא ידעתי שאת מתעצבת מהר בגלל בנים אני יודעת שזה היה פתח למשהו חדש, אבל כל זוג עובר את זה בהתחלה תמיד יש את ההגדרה מה אנחנו נקראים? את לא צריכה לחשוב על זה. ואני מסכימה במאתיים אחוזים עם מאו הגברים והנשים הם שונים לחלוטין אנחנו אוהבים שמחזרים אחרינו והם יותר לחוצים הם לא אוהבים שמלחיצים אותם עוד יותר, הם צריכים להיכנס למערה שלהם ולחשוב על זה בצורה בריאה, לעומת זאת אנחנו נוטות למהר ולהחליט עם רגשות שלנו, הגברים כשהם במערה שלהם וחושבים מה לעשות הם רוצים להגיע להחלטות נכונות ולא לטעות כי הרי הם נשחבים המאצ´ואים. אז לירי קצת להיתרחק מימנו כי הוא בשלב של כניסה למערה וכשהם נכנסים למערה אז לא נכנסים אחריהם, הוא יגיע להחלטה נכונה אני בטוחה שאת תיהי הראשונה לדעת זאת. וזה לא דבר רע מה שקורה לך זה טבעי לחלוטין. ואני אומרת לך זה קרה לי ולאריאל וזה קרה לעוד כמה חברות שלי היום הן שלמות עם ההחלטה שלהן, אז פשוט תזרמי ותנהגי בהתאם למה שאתם נקראים.

מאו יין

New member
הי מרין גם את קראת...

את גברים ממאדים ונשים מנוגה?? הספר הזה שינה לי את כל ההשקפה על גברים ונשים.. זה לא שכל מה שכתוב שם זה הכל אמת אבל זה בהחלט נותן עוד פרספקטיבה על גברים ונשים...

mariana

New member
כן מאו

קניתי את הספר כי ההשקפה שלי בנוגע לגברים לא הייתה נכונה וכל הזמן האשמתי אותם ונפגעתי מהם עד שריקי המליצה לי לקרוא תא הספר הזה אז הלכתי ובאותו יום קניתי אותו ותאמיני לי זה עשה פלאים אני מתייחסת אחרת לחבר שלי ומבינה אותו ונותנת לו את החופש שלו שפעם זה היה אסור לגמרי מצידי. הריבים שלי ושל אריאל ירדו לפעם בחודש מאשר פעמיים ביום.
אני שלחתי לך מסר את ראית?

Queen Of Love

New member
מה אני אעשה..

הוא ממש מעצבן, זוכרת שסיפרתי לך שיצאנו ביום חמישי והיה ממש כיף, הוא אמר שהוא יקח אותי למקום מיוחד, והוא באמת עשה את זה..ממש נהנתי, ופתאום ביום שבת, הוא לא יודע...הוא לא רוצה שאני אפגע... והיום הוא מציע לי להיפגש, לראות סרט ביחד.. לכי תביני!! שיגע אותי כבר

liorsion

New member
לא בדיוק רעה..

אבל ממש גם לא טובה מדי. איפשהו באמצע. היום דיברתי עם חבר על זה ושנינו הסכמנו שזה די מבאס, אבל זה המצב. ככה אנחנו. דפוקים

ronen1981

New member
מי אמר שאת צריכה..????.

הגבר הזה לפחות לא צריך שבת תיהיה רע כדי שיחזר אחריה הוא צריך רק שתיהיה עצמה .

ronen1981

New member
בוא אני יספר לך משהו שהבנתי כבר...

וזה לא משנה אם את בן או בת זה נכון לשני המקרים. בני המין השני נדלקים נמשכים ומתאהבים לרוב באילו שמעריכים עצמם ואוהבים עצמם. ולכן תואהבי עצמך תעריכי עצמך ותיהי שלמה לגבי עצמך ותראי איך הכל בסופו של דבר יסתדר לך בחיים.

למעלה