למה??

Queen Of Love

New member
מיקי...

אופ!

Queen Of Love

New member
זה ממש מעצבן...

ביום חמישי הכל היה טוב, באמת...ממש נהנתי, וביום שישי גם היינו ביחד, והכל ביוזמתו. ביום שבת הוא אומר לי שהוא לא בטוח, זה חדש לו, מזמן לא הייתה לא מערכת יחסים, האחרונה הייתה 3 שנים, אז אמרתי לו טוב, אני גם לא בטוחה ולא יודעת, והיום הוא התקשר אליי בבוקר, והתכתבנו קצת בהודעות אבל אם הייתי עונה לו שיחליט מה הוא רוצה ושאני רוצה לדעת איפה אני עומדת נראה לי שהוא היה בורח. גברים!! אי אפשר להבין אותם, זה משהו!!

liorsion

New member
אז עזבי הגדרות

פשוט תני לו קצת זמן ותראי לאן זה הולך. וחוצמיזה.. אולי.. אולי.. תקשיבי לו?

טליקו

New member
ונשים אפשר להבין?

בשבוע שעבר הכרתי מישהי במסיבת חוף בהרצליה. עשינו טיול לאורך החוף, רק שנינו. אח"כ היא נתנה לי את המספר שלה, וסיכמנו שנשוחח גם מחר. יומיים לאחר מכן היא החליטה שהיא לא סגורה על עצמה, ושכרגע, למרות שמצאתי חן בעיניה, היא לא מעוניינת בקשר. מה נסגר איתכן בנות? מה יש למין הנשי?

נוש23

New member
זה היה ...........

מילים יפות להגיד לך שהיא לא רוצה מצטערת לבאס

ronen1981

New member
ברוך הבא...

הגעתה למקום הנכון לקטר על המין הנשי ,שכן לא מזמן קיטרו שאנחנו המין הגברי הצד ה"שלילי" אז עכשיו נאזן את התמונה.......
. מכל מקרה גבר בנות לא צריך להבין,אתה יכול להתעלם ממנה והיא תדלק עליך ותתחיל איתל, ואתה יכול לחזר אחריה ולהתחיל לצאת איתה והיא תפרד ממך בטענות אילו ואחרות ואחר כך שבוע אחרי עשויה לקלוט שטעתה ולחזר אחריך....אבל אז כבר לך לא בא כי מה אתה צריך מישהי כזאת שרק תעשה לך צרות בחיים. מכל מקרה לפה או לשם זה הכיף של החיים והנעורים (שנות העשרים גם הם נעורים) אז תהנה ואל תיקח את זה כל כך קשה........

joe camel

New member
למה, אתן יותר נורמליות???

שלום לכולם אני לא יודע איך ולמה אבל פתאום נפלתי בדיוק על ההודעה הזאת. כנראה איזשהו גורל. ברגעים אלה ממש אני בדיוק באותו סיפור בקטע של למה כל הבנות שאני פוגש הן אלה שמתוסבכות עם עצמן. למה אין לי מזל לפגוש מישהי נורמלית???? מה שמפתיע אותי יותר זה איך בדיוק נפלתי על ההודעה הזאת בלי בכלל להתכוון. חיכיתי שהאתר של תפוז יעלה ופתאום אני רואה את ההודעה הזאת. כתגובה למה שאת אומרת (ובדרך אגב לא הייתי בכלל עונה לזה), רק בגלל שאני נמצא בסיטואציה של צרות עם המין השני, אני מודיע ואומר אתן יותר גרועות מאיתנו!!!! ואתן אלה שגורמות לנו להיות כאלה!!!! אתן אלה שתופסות מעצמן אבל כשלא שמים עליכן אתם רוצות אותנו ולא מבינות למה אנחנו לא שמים עליכן. ואלה שכן שמים עליכן אתן זורקות לקיבינימט. זה אתן ורק אתן!!!! אז תפסיקו לבכות כבר!!!! כולנו יודעים שאתן רוצות בדיוק מה שאנחנו רוצים. אז תהיו כבר כנות עם העניין. אנחנו (אלה הלא חרמנים), גם מחפשים מישהי נורמלית. אבל מי כבר נורמלית?? כולכן עם האקס שעשה לכן קטע. תצאו מהסרט הזה כבר!!! אתן יודעות????.... שמעתי שבלוק באסטר התקשרו... אמרו תחזירו את הסרט שאתן נמצאות בו

מיקי 35

New member
בדיוק מאותה סיבה....

שאישה צריכה להרגיש על קרקע בטוחה למחצה כדי שתחזר אחרי גבר...

מאו יין

New member
חשוב!!

לפני שאני אגיב בכלל אני חייבת להבין! יש לנו שתי לירי בפורום?!?!?

מאו יין

New member
על בנים ועל בנות...

יש הבדלים בין נשים לגברים על זה יש הסכמה גורפת. על מהות ההבדלים האלה יש ויכוח מתמיד... כיוון שנשים לדעתי משתמשות יותר ברגש ופחות בהיגיון(מה שלא הופך אותנו לפחות חכמות ו/או הגיוניות!!!!!!!!!!!!!!!!) אז לעיתים הגברים ניראים לנו כיצורים אטומים,הם לא כאלה ,הם פשוט מדברים ומביעים רגשות בדרכים שונות משל הנשים.. הם יכולים לאמר משהו שיפגע בנו עד עימקי נישמתינו אבל אם הם היו אמרים זאת לחבר אז הוא היה צוחק מזה... לכן הם לא תמיד קולטים שהם פוגעים בנו... כנ"ל הפוך אנחנו יכולות לבוא ולאמר להם משהו בכוונה הכי טובה בעולם והם יתעצבנו... כי הם מפרשים זאת שונה לחלוטין ממה שהתכוונת.... בתחילת קשר כשאת רק רוצה לתת את כולך לבחור שהקסים אותך,הוא פתאום יתפוס מרחק... ואת חושבת שאם את היית נוהגת כך זה מתפשר כלהיות "רעה" זה לא להיות "רעה"!!! זה רק לדבר איתם בשפה שלהם!... גבר כמה שיאהב אותך,תמיד יהיה חייב להרגיש שהוא לא מאבד את הזהות האישית שלו..זו שלא קשורה בך.. יש להם מין קטע כזה שלתת ולתת ולתת יותר ממה שהם מסוגלים ואז פתאום הם מרגישים חנוקים... אנחנו צריכות להקדים אותם... לשחרר את החבל שנייה לפני שהוא פתאום מרגיש צורך להתרחק ולבלות עם הח´ברה... מספיק שפתאום את (לפני שהוא עושה זאת...!) תודיעי לו כשהוא מצלצל שהיום את הולכת עם חברה לבית קפה ואח"כ בערב כשתחזרי ספרי לו איזה כייף היה לך ! זה עובד כקסם... הוא רק שומע שנהינת בלעדיו.זהו.. הוא צמוד לתח.. שלך לעוד שבוע ...עד להתקף ה"אני נחנק" הבא שלו... תחשבו על זה...
מאו.

sidi

New member
לו ../images/Emo13.gif

הנה אמרתי חחחח האמת? אין לי הצעה יותר טובה ממה שכבר נתנו לך כאן.

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

אז תגיד לי, מה אתם אוהבים לשמוע? שלא מלחיץ אתכם? אתם ממש עם מוזר.. צריך להישאר ב-
אתכם

למעלה