למה??

מאו יין

New member
ועכשיו...

מה אתה חושב???

sidi

New member
מממ

יש דברים בגו... אבל עדיין זה די אידיוידואלי.

sidi

New member
אה ותמיד

אמרתי שנשים זה עם חכם. אין מה לעשות, לכן אתן צריכות להתמודד איתנו ולא אנחנו איתכן.

Queen Of Love

New member
אז זהו!...

שאני למדתי את זה בדרך הקשה, אני זוכרת לפני הקרש האחרון של השנתיים שלי, הכרתי בחור, ועל ההתחלה ממש התלהבתי, והראיתי את זה הוא "נפרד" ממני אחרי חודש!! ואני לא הבנתי למה?? וזה ממש מעצבן, כי אני לא ממש שחקנית, אני אדם כנה, וכל המשחקים האלו משגעים אותי
ואני לא מראה עכשיו התלהבות, ולא ממהרת להיפגש, בכלל לא מתקשרת וזה מה שמקרב אותו!! לכו תבינו! אופ..מתסכל

liorsion

New member
נשים רגישות?!../images/Emo166.gif

הבנאדם אומר לה שתיקח את זה לאט ושהוא לא רגיל, אף אחת ממכן לא מוכנה להקשיב לו, והוא יוצא הטמבל? אוקי, נכון שלרוב "תני לי זמן" הוא משפט של התחמקות אבל לפעמים.. סתם לפעמים.. זו האמת.

no control

New member
mau...

MAN DONT NEED TO FEEL THAT THEY DONT LOOSE THE PERSONAL IDENTITY, ITS JUST THAT WEMAN DEMAND LOVE NOT ONLY IN THE CONTIOUS ACTIONS BUT IN THE EMOTIONS AND THOUGHTS, TOTAL LOVE. I HAD A GIRLFRIEND THAT WAS ACTUALLY UPSET THAT I WAS SLEEPING LIKE A LOG AND DIDNT HUG HER WHEN I WAS SLEEPING SO THE PROBLEM IS THE IDEAL OF LOVE THAT PEOPLE HAVE AND NOT THE "MAN" AND THE "WEMAN", AND A CONTIOUS LOVE, FROM CHOICE, IS THE ONLY LOVE THAT WILL LAST ON A RELATIONSHIP, YOU´L SEE IM RIGHT AND ANY TRICKS THAT YOU PLAY WITH THE LIE YOU LIVE IN WOULDNT LAST FOR LONG BECAUSE THE LIE IS GOING AGAINST HUMAN NATURE, AND HUMAN NATURE ALLWAYS WINS, AFTER A FIGHT WITH THE FALSE PERSONALITY. ALL IM TRYING TO DO IS TO SAVE YOU AND PEOPLE WHO READ THIS THIS FROM THE UNAVOIDABLE WAR BETWIN THE NATURE AND THE IDIOTIC GOAL. IM SUGGESTING THAT THE LOVE WOULD BE CONTIOUS, NOT EMOTIONAL OR PHISICAL. CONTIOUS LOVE CAUSE THE SAME IN RESPONSE EMOTIONAL LOVE LEADS TO THE OPPOSITE PHISICAL LOVE LEADS TO SICKNESS

~מעיין~

New member
מלכתי..

לפני שאני נותת לך לעשות טעות אני יגיב להודעה שלך קודם.. עזבי אותך מלדבר איתו על מה אתם.. זה משמ זמכיר לי את מה שקרה לי השבוע.. אל תעשי טעות אני בטוחה שאת יודעת איפה אתם עומדים רק בלי הגדרה ברורה.. אני יודעת שזה מעצבן וכו.. כי אנחנו הבנות לא רגועות עד שאנחנו יודעות איפה בדיוק אנחנו נמצאות את הגבר שלנו.. אבל מה קורה שהגבר נלחץ מזה.. פשוט לנסות להבין אותו ולזרום עם זה.. אל תשכחי מה עברתי השבוע.. שאני וחבר שלי (אם אפשר לקרוא לו כבר ככה) חתכנו את הקשר שלנו בגלל זה!! לא חבל לאבד מישהו רק בגלל רצון הידיעה שלנו לדעת איפה אנחנו עומדים.. תאמיני לי נראה לי שאין על שי (זה שאני איתו) ואם הוא חזר למרות הלחץ ואמר שניתן לזמן לתת לנו כבר את ההגדרה.. תהני ממכם ולא מההגדרה שלכם.. אולי הוא קצת לחוץ מכל הקטע של פתאום יש לי חברה ואני מחוייב.. המון בנים שמתי לב נלחצים מזה.. וכמו שמאו יין אמרה הם רואים את החבל מתהדק סביב הצוואר.. אל תתני לו את ההרגשה הזאת.. תחיי עם מה שאתם עכשיו.. הזמן תמיד אבל תמיד יעשה את שלו.. כמה שזה נשמע נדוש.. את חושבת שהוא לא יתאהב בך ויקשר אליך עוד יורת ממה שהוא עכשיו עם הזמן? את חושבת שאחרי שכל זה יקרה הוא עדין יקרא לכם "יוצאים"..?! ממש ממש לא.. אל תסבכי את עצמך בדבר שבסוף תכעסי על עצמך יורת ממה שאת כוסעת על שניכם עכשיו (שאת לא יודעת מה קורה) עוד מעט הערפל יתפזר ותתחילי לראות את הבהירה.. תמיד פה בשבילך.. -אני-

Queen Of Love

New member
לא מחמיר...

אבל מסובך כזה, הוא נותן לי מסרים כפולים נגיד הוא רוצה להיפגש היום איתי, והכול סבבה, אבל הוא לא יודע מה הוא רוצה...לא יודעת כאילו הוא לא בטוח, נגיד אנחנו יוצאים, מבלים, ופתאום הוא בא לי עם משפט כזה אתמול, אני לא רוצה לפגוע בך משפטים בסגנון של זה אני זה לא את ואני נקשרת אליו, ואני לא רותה להיפגע ממנו...

למעלה