למה?

ליידי Z

New member
למה?

גבר מקסים ,חם ואוהב ללא זוגיות ללא עבודה קבועה מה יש במפה שלו? תודה

nomi12

New member
בטוח שהוא אופק סרטן, יש צמידות

לא קלה של וונוס אורנוס, וצמידות לא קלה של שבתאי שמש, ומרס נפטון, אבל הכאילו הכל הרמוני והירח במאזניים מדבר על צורך בזוגיות ובפשרה?

eynat6

New member
שמש סאטורן בגדול מקשה

ואני חושבת שחסרה כאן קצת פעולה.אולי כאן נעוץ העניין, הכל הרמוני ולא פעיל מדי והונוס- אורנוס אולי מקשה על הישארות בזוגיות קבועה. זה היבט די מתפרפר.

eynat6

New member
האם קשור לעובדה

שהכל בחלק התחתון של המפה? האם חסרה כאן מוחצנות?

דקל111

New member
מסכימה איתך אש

יש משהו בבית 4 והכוכבים שם שמנתבים את האנרגיה אל הבית. ירח שליט המפה בבית 4 במאזנים ושליט בית 4 - ונוס בבית 12 צמוד לאוראנוס- זה הסיפור נראה לי. ונוס משמעותי כאן כיוון שהיא שליטת הירח. ומשהו שם נעלם. האשה נעלמת? מתמוססת? ועוד הצמידות לאורנוס שרוצה להתקדם ולהתרחק ולהיות עסוק בעולם קדימה ואז יש קטיעות ברצף האהבה. קטעיות רגשיות.ריחוק רגשי בביתואולי בגלל שזה בבית 12 אז הוא יושב בבית ומחכה שאלוהים ישלח לו את זוגתו? את הישועה? לא יודעת... מאדים נפטון מעצים את אווירת ה- נפטון=בית 12=דגים מאדים דגים גם נראה לי גורם ןלו לשבת ולפנטז וזהו. לחלום את חייו ואת חיי ביתו אבל בפועל לא לבצע זאת? הדיסואננס קיים בכל האריה שבו שאולי על פניו כאילו לא מובן מדוע אין את הלביאה איתו? ולכך מצפים ממנו. אבלללללל מצד שני הירח במאזניים בית 4 לא נראה לי שיש יותר אדם זוגי מזה. פלוטו באריה? איה שנתון זה? 50? יש לו את כל התכונות הנשיות - ממש אישה בגוף של גבר כך אני חווה אותו. האריה נותן לו את הכוח הבימתי ההתקשורתי המילולי אבל על פני השטח. בפנים הוא אישה. שבאי שילט בית 7 והקלאסיקה אומרת שמדובר כאן בנישואין אוחרים או באישה מבוגרת אבל אולי הצמידות הזו בבית 2 מצביעה גם על נוקשות בילדות, חסכים מסוגים שונים אולי חסכים פיזיים כי אריה הוא פיזי משהו? והז מושלך על חיי הזוגיות =בית 7 איזה דיסאוננס יאאללה. ממש מעניין יהיהלשמוע פידבק. פלוטומרקורי באריה - במפגש הראשוני שלו עם הסביבה הוא דומיננטי ותקשורת חריפה וחקה ותקיפה אפילו. חד עין בעל חוש תבונה וירידה לעומקים ויכול לתמלל את הראיה והמחשבה העמוקה הזו לעשייה על במה ולהמחזה כלשהי. שומעים אותו ברור וחזק נראה לי כשהעולם הפנימי שלו שקט יותר. יכולות יצירתיותודימיון רב. הוא יכול להיות בעל השראה. הייתי מצפה ממנו לעשייה אמנתית כלשהי

ליידי Z

New member
דקל111

האדם גרוש פעמיים ללא ילדים איבד רכוש ומקור פרנסה חסר מרפקים לא דאג לפנסיה אבל איש מקצוע בתחום המחשבים,בעל ידי זהב מאוד לא דומיננטי,באמת נפש נשית מתחבר לילדים במהירות והם אליו חסר מזל ,משהו

nomi12

New member
יופיטר בבית חמישי בלי ילדים?

וואללה משונה? השעה לא נראית לי נכונה? האם זה מבית חולים או מזכרון של אמא?

ליידי Z

New member
מזכרון של האמא

יופיטר בבית 5 יכול גם- אנשים שרוצים "להיות מישהוא", רוצים יחס ושונאים כשמתעלמים מהם. הם רוצים להשפיע על החברה ורוצים להרגיש שהם משפיעים על העולם. נראה אותם במקצועות הבמה והבידור, אבל גם בעסקים ובאומנות. החיים נראים להם כמו הצגה (והם השחקנים הראשיים), והם רחוקים מלהיות צנועים. אלו אנשים שאכן יכולים להשפיע על החברה, אך הדרך לשם תלויה ביכולתם לממש את היצירתיות הטבעית שלהם בלי לחפש את התהילה. יש כאן תחושה של גדול מהחיים ורצון אדיר לקחת סיכונים במיוחד בחיי האהבה (יכולים לעשות דרמה שלמה מכל מערכת יחסים ויש להם הרבה מהם), ובהימורים. שם דבר פה כמעט לא מתאים לו ,אולי באמת שעה לא מדוייקת

roigr

New member
מנסה לתת תגובה

אני מ-מ-ש חובבן, אבל אני מנסה להביע דיעה באופן כללי על הבנאדם (אשמח לפידק כלשהו): הייתי אומר שהבעיה שלו היא הרבה יותר כללית ובסיסית. הייתי אומר שהוא טיפוס מאוד נעים הליכות, אסטטיקן שרואה את עצמו ככזה (יכול להיות שעוסק בתחום האסטטיקה ? או עסק בזה ? אולי עיצוב ???). אבל לטעמי יש לו משהו כמו פחד מנשים - הוא מאוד נחמד אליהן (בכלל הוא מאוד נחמד וחביב), אבל יש בו משהו שהופך אותו, אולי, ללא-ממש-גבר-שבגברים. יכול להיות משהו כזה ? יכול להיות שבעומקיו הוא קצת נשי בעצמו, ואולי תופס כנשים כמאיימות. אני לא יודע איך להסביר את ההרגשה הכללית שיש לי ממנו - מן גבר מודרני נחמד ומטופח, מאוד שלם עם עצמו כלפי חוץ, מאוד נחמד וחביב, מנומס, מתורבת, אבל, איך להגיד - לא ב-א-מ-ת בולט בשטח. מבינה ?

roigr

New member
המשך...

רק עכשיו קראתי את התגובה הקודמת שלך (ליידי Z). ואני רואה שאני כן בכיוון, ולכן אנסה להמשיך (ולנסות את מזלי): אדם שנולד במשפחה טובה ומנומסת, שנתנו לו חינוך רומני טוב, גידלו אותו להיות מנומס, ללמוד ולרכוש השכלה, וכל הדברים האלו. יכול להיות שבשלב היותר מאוחר (נעורים, גיל ההתבגרות, וכו'...) - הוא היה בולט בשטח, חברותי, נחמד ועמוק. "מבין עניין" שכזה. אבל הוא ונשים כאילו נמצאים על שני קווים מקבילים - יש מפגשים (אמרת שהוא היה נשוי), אבל שום דבר לא מעמיק ולא יסודי בעניין הזה. יש לו מן אנמיות באופי, שיכולה להיות מאוד לא בולטת לעין הבלתי-מסטרולגת, משום שלדעתי הוא עושה רושם של אדם מוצלח למדי, well educated כזה, תרבותי ומעניין. איש שיחה מעולה. אסטטי, מבין באמנות, תרבות, ושאר שטויות, אולי קצת חסכן (סטורן בית 2). בסך הכל הכל הולך בסדר, ולא רואים שום סיבה שמשהו לא יהיה מוצלח איתו. אבל אני חושב שהוא מאוד מבולבל לגבי נשים, ומשום שהוא מאוד רגיש, מאוד חביב ולא תוקפן, הוא גם חסר כיוון ומבולבל באופן כללי, אבל בעיקר לגבי נשים. הבעיה העיקרית, לדעתי, היא מן חוסר מודעות לגבי העניין הזה. אני חושב שהוא לא מבין מה לא בסדר, אבל יש לו תחושה פנימית שמזכירה לו כל הזמן, שאכן משהו לא בסדר. פשוט קפקאי. עושה לי צמרמורת.

roigr

New member
לגבי העניין הכספי:

(אגב - שכחתי לומר שיש לו בעיה בקביעת מטרות לעצמו וללכת עליהן. זה נכון ?) בית 2 שלו מאוד מאוכלס. אין ספק שעניין הרכוש מאוד חשוב לו. יכול להיות שהוא עסוק בזה מאוד, ואולי אפילו יותר מידי. אני משער, שמשום שהשמש צמודה למרקורי ולפלוטו (באריה), אבל גם לסאטורן, זה כאילו שהעניין חשוב לו כל-כך שהוא ממש מכווץ את כל השרירים שלו כדי לנסות להשיג לעצמו כסף ולהיות מסוגל להחזיק בו. אבל זה כמו להתאמץ ולהחזיק מים. כלומר - הוא עושה כל מה שהוא מבין ויכול לעשות, אבל לא את מה שצריך לעשות. היופיטר המוזר הזה יכול לתת תחושת אופטימיות מוגזמת ולהרחיב את הדברים המיותרים שאפשר לעשות על חשבון הדברים הדרושים שבאמת צריך לעשות.

roigr

New member
המארס הזה נראה לי נוראי

לא מספיק שהירח במאזניים, אז גם מארס ? שהוא שליט בית 10 ??? צמוד לנפטון ?????? לא פלא - זה כאילו שהבנאדם לא יודע מה לעשות עם עצמו ! (אני מקווה שאני קורא את המפה נכון, משום שאחרי מה שהיא גורמת לי לחשוב - אני לא יודע איך אני ארדם בלילה מהדיכאון..... אני מקווה שאני לא אהיה כזה).

ליידי Z

New member
ROIGR ,צודק ב100%

באמת קשה לו ,אבל רק מי שקרוב יודע אבל אני מרחמת עליו ,

roigr

New member
ובלי קשר ממש אליו

אני מכיר מישהו שדי דומה לו (לא אותו הדבר, אבל בו יש משהו לא יוצלח בבסיס למרות שהוא חכם, נחמד, וכו'...). הוא הגיע לגיל 53 ואין לו כסף או רכוש משלו, והחליט שהוא מתחיל מאפס. הוא הלך לייעוץ תעסוקתי אצל מומחה בתחום, ועשה בדיוק את מה שהוא הבין שהוא יהיה טוב בו. אולי שווה גם לאיש הזה לעשות משהו דומה. משום שגם ככה, בגיל 60, בלי כסף ובלי רכוש, הוא צריך להתחיל מאפס במידה מסויימת. אז לפחות שיעשה משהו שיהיה לו כיף (נגיד, עבודה עם ילדים). דבר שני - אולי כדאי (בנוסף) לקחת קורס בסיסי בהנהלת חשבונות או ניהול כלכלת בית או משהו בסגנון, כדי שהוא יוכל להיות יותר פרקטי עם כסף (מניסיון שלי - קורס אחד בתחום החשבונאות או הנהלת החשבונות כבר פותח את הראש ועוזר להבין איפה מתחילים ואיפה נגמרים משאבים). כך הוא יוכל אולי להיות מסוגל לחסוך גרוש לגרוש ואולי עם קצת עזרה, להמשיך בכבוד. מה גם שעם כל-כך הרבה מאזניים במפה, ושליט בית 10 במאזניים, הנהלת חשבונות יכול להיות לו גם טבעי וגם חשוב.

למעלה