המשך...
רק עכשיו קראתי את התגובה הקודמת שלך (ליידי Z). ואני רואה שאני כן בכיוון, ולכן אנסה להמשיך (ולנסות את מזלי): אדם שנולד במשפחה טובה ומנומסת, שנתנו לו חינוך רומני טוב, גידלו אותו להיות מנומס, ללמוד ולרכוש השכלה, וכל הדברים האלו. יכול להיות שבשלב היותר מאוחר (נעורים, גיל ההתבגרות, וכו'...) - הוא היה בולט בשטח, חברותי, נחמד ועמוק. "מבין עניין" שכזה. אבל הוא ונשים כאילו נמצאים על שני קווים מקבילים - יש מפגשים (אמרת שהוא היה נשוי), אבל שום דבר לא מעמיק ולא יסודי בעניין הזה. יש לו מן אנמיות באופי, שיכולה להיות מאוד לא בולטת לעין הבלתי-מסטרולגת, משום שלדעתי הוא עושה רושם של אדם מוצלח למדי, well educated כזה, תרבותי ומעניין. איש שיחה מעולה. אסטטי, מבין באמנות, תרבות, ושאר שטויות, אולי קצת חסכן (סטורן בית 2). בסך הכל הכל הולך בסדר, ולא רואים שום סיבה שמשהו לא יהיה מוצלח איתו. אבל אני חושב שהוא מאוד מבולבל לגבי נשים, ומשום שהוא מאוד רגיש, מאוד חביב ולא תוקפן, הוא גם חסר כיוון ומבולבל באופן כללי, אבל בעיקר לגבי נשים. הבעיה העיקרית, לדעתי, היא מן חוסר מודעות לגבי העניין הזה. אני חושב שהוא לא מבין מה לא בסדר, אבל יש לו תחושה פנימית שמזכירה לו כל הזמן, שאכן משהו לא בסדר. פשוט קפקאי. עושה לי צמרמורת.