למה

cheshire9

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה שאתה מתעסק עם החתולה שלי עוד מילא - אני לא חתול קנאי. אבל בינתיים שלא אשתעמם ...... תמצא לי חתולה אחרת ....... להעביר את הזמן עד ששניכם תגמרו את העניינים שלכם והיא תחליט לחזור אלי.

אופק 3

New member
מי מתעסק עם חברה שלך? ../images/Emo12.gif

א, לא מתחיל עם חברה של חבר.
ב,אנחנו כל היום רבים (לא מסתדרים בכלל)
ג, היא עדין (נ). ד,לא כ"כ חשוב נעבור ל ו'.
ה,נסיעה טובה לוונציה.
ו,חברה שלך חמודה ומצחיקה.

אופק 3

New member
בכייף

ככה אומרים תודה??
אם כבר תזמין אותי לטיול..
.גם ככככה אני שבור ומרוד
אה.. סעיף ג הכי פשוט.. מחפשת דרך החוצה..מה זה אומר?

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

גם אם לא הייתי בדכאון עד הבוקר הזה עכשיו אני בדרך לשם. מה פסיכולוג קליני???? ... ... ... בעצם במחשבה שניה... אם הוא חתיך...

אופק 3

New member
בחורצי'ק

אולי תביא את אישתך לדיון פה? נראה לי תקבל כאפות לפנים על הדיבורים שלך..

קבל תיקון

'איזו רמה' רמה היא נקבה :) ובנוסף לא לקחנו אותך בשבי - אתה כאן מרצון לטוב ולרע ועד שלא תגיע לכאן באמת, לא תבין

תראה...

הדברים שרואים מפה לא רואים משם
ואם ברצינות (קשה לי, כי אני בחורה הכי לא רצינית עלי אדמות, אבל אשתדל) - קראתי את הפוסט שלך והרגשתי חיזר
. למעשה אנחנו לא. אנחנו בדיוק כמוך. חיים על אותה פלנטה. לא מנסים להיות מה שאנחנו לא. לפעמים טוב לנו, לפעמים יותר מטוב, לפעמים נכנסים לתקופות דאון - בדיוק כמוך. כשהייתי נשואה גם הייתי עם "מי שבא לי" - כן, בא לי להיות עם בעלי באותו שלב של חיים. גם היום אני עם מישהו שמאד בא לי להיות איתו
. זה לא עיניין של סטטוס, זה קצת יותר מורכב. ואם אתה מקנאה בנו באמת הגיע זמן לעשות בדק בית...

ומשם

New member
בנתיים אני רואה שיש כאן רק

טמבל אחד שחושב שהוא חכם.. ועוד כמה בנות שאולי סתם פה משיעמום..

אופק 3

New member
אתה יודע

כמה עולה להיות טמבל.. אולי אולי אולי היית מעריך את זה אחרת..

למעלה