למה

ומשם

New member
חברה אני מקוה שלא פגעתי באף אחד..

אני עדיין צעיר מאוד סתם חשבתי אולי קצת אקשן יעשה לכולם מצב רוח.. אני סך הכל נשוי איזה 3 שנים ..

אופק 3

New member
תרגיש נוח

אנחנו לא כ"כ רגישים. חלק מאיתנו שותים טינר בבוקר במקום קפה.. רק אחת בולעת סוללות דורסל.. קוראים לה שרשירית

מההודעה הראשונה שלך נשמע שאתה לא ממש

מרוצה מהמצב שלך... אנשים פה עברו תקופות לא קלות, חלקנו עדיין עוברים כזו תקופה, להיות גרוש/ה זה לא אומר שמיד פתחנו ג'יידייט אחרי שרקדנו על מדרגות הרבנות והתחלנו לעבוד במרץ... אתה יודע, אנשים עם רגשות ותחושות... העובדה שיש פה אנשים שהמשיכו הלאה היא מבורכת מאין כמוה, העובדה שיש פה זוגות שיצאו כתוצאה מהפורום היא עוד יותר מבורכת
הסטיגמה שיצאה על גו"ג שהם מחפשים זיונים ומתחילים להשתולל... well, כשמה כן היא- סטיגמה.

רק שיר

New member
אתה בן 24? ונשוי 3 שנים???

והכרטיס בכלל מ 10/06. כנראה אחרי שנתיים הבנת שהמצב לא הכי טוב.

אופק 3

New member
יא-גם אני הייתי נשוי כ"כ צעיר

הכוונה חטפו אותי
אולי בגלל זה אנחנו גרושים עכשיו?

אופק 3

New member
יודעת?

מה הכי מתסכל בקטע הזה? כל החברים שלי נסעו אחרי צבא לדרום אמריקה... ואני נסעתי לסופר מגה.. לקנות טיטולים למלאכיות שלי.. מצחיק אבל אבל אבל ...

מבינה מאד. והאקס שלי בטח עוד יותר ../images/Emo6.gif

זוכרת מתקופת הלימודים מן הרגשה של פיספוס. ברור לי שחלק מהחויה של חיי סטודנטים הפסדתי. אבל סיבה לגירושין זה ודאי שלא. מה שכן... לא לקחנו יותר מדי ברצינות את העיניין החתונה - כי היינו ילדים, מה לעשות...

אופק 3

New member
לפעמים אני חושב

שהתגרשתי רק כדי לדפוק את החברים שלי
(רגע רגע,אני אמרתי את זה?)
עכשיו הם רצים למיסטר זול..
אויש כמה כייף לי לפגוש אותם בסופר

רק שיר

New member
נכון מאד

המשפט האחרון. טוב, מודה, אני התחתנתי גם צעירה. 22 + . מי ידע מה זה חתונה בכלל ?מהי המשמעות

למעלה