למה

ומשם

New member
למה

לא יוצא מפה שידוכים אם יש גרושים פה וגם גרושות.. אני נשוי ולפעמים אני מקנא בכם.. יש לכם עכשיו חופש אפשר לצאת עם מי שבא לכם תנצלו את זה... בהצלחה ..

מי אמר שלא?

היו ויש פה כמה זוגות "פעילים" יש פה הרבה אנשים שהיו מוכנים להיות נשואים והם מקנאים בך.. בעצם אתה נשמע לא מאושר אז לא!

שרשירית

New member
ושימותו הקנאים.. החיים שלנו פשוט ז-ה-ב ../images/Emo57.gif

היינו נשואים - התגרשנו - הבנו את מה שאתה הבנת וזה מה שאתה מאחל לנו
להתחתן שוב???? בהצלחה לך, תשתדל שהסטטיסטיקה לא תגיע גם אליכם.

א ש לי

New member
יאפ, מאחלת לכולכם וגם לך להתחתן שוב.../images/Emo13.gif

כמו שרב הנשים בכל לידה אמרת מתוך כאב שיותר לא ילדו עוד ילדים ושוכחות את הכאב ושוב רוצות באושר העילאי הזה.

שרשירית

New member
סליחה?? ../images/Emo2.gif תדברי בשם עצמך

אני את הכאב לא שכחתי (ועוד הייתה לי לידה קצרה וקלה). אבל זה החושלוקי כואב
$#%&N*T*^~ !!!! אז בשבילי מנסחת את המשפט שלך שוב כך שיתאים לי: כמו שחלק מהנשים לאחר הלידה אומרות מתוך כאב שיותר לא ילדו עוד ילדים, לא שוכחות את הכאב, אבל שוב רוצות באושר העילאי הזה. ואכן זה אושר עילאי

א ש לי

New member
חזרת על דבריי:)

אכן עושר אילעי לאהוב ולהיות נאהבים להיות מלאים בתוכן ולמסגר כדעתו של ווינסטון:) אני בסדר הנכון ווין?

לילי301

New member
בשביל לבסס אהבה לא חייבים לחתום הסכם...

את זה כולנו כבר יודעים
!!! על בשרינו הבנו טוב מאד שכתובה וטבעת לא הופכים את זה ליציב יותר... וצר לי ההשוואה ללידה אינה במקום, לא דומה בכלל!

אתמול אחרי המקלחת הבן שלי אמר לי

שהוא רוצה לדעת מתי אני אתחתן (מי אמר שפולניות לא עוברת בגנים). שאלתי אותו למה הוא רוצה שאני אתחתן אז הוא הסביר לי שהוא רוצה שיאהבו אותי. הסברתי לו שבשביל שיאהבו אותנו לא צריך להתחתן. סיפרתי לו שאני מאוד אוהבת את האיש והוא אוהב אותי אבל אנחנו לא מתחתנים וזה בסדר. הזכרתי לו שאני מאוד אוהבת אותו והוא אוהב אותי ואנחנו לא מתחתנים וזה בסדר. ואז הוא סיפר לי שהוא יתחתן 3 פעמים. למה????? אז הוא חשב ואמר לי שבעצם הוא יתחתן רק פעם אחת. שאלתי אותו עם מי הוא יתחתן, אז התשובה של הילד החכם שלי היתה שכשהוא יגדל הוא יחליט. מלך

אופק 3

New member
למה ../images/Emo12.gif

אתה חושב שאנחנו לא מנצלים את זה?
אגב: אישתך יודעת שאתה מקנא בגרושים?
או שנודיע לה?

ומשם

New member
תמיד

יש אנשים או נשים שחייבים להגיב בצורה רעה כזאת.. מה הם מראים בזה.. מה יוצא להם מזה.. הם נראים יותר חכמים ..?

תחשוב רגע על השאלה שלך...

אתה באמת חושב שכל מה שמעניין אותנו זה זיונים? מה זה אומר תצאו עם מי שבא לנו? ואם לא בא לו לצאת איתנו? ואם לא בא לנו לצאת עם כל אחד ואנחנו מחפשים משהו מעבר? אף אחד לא יכול לחיות בלי אהבה. אז נכון שיש כל מיני צורות של זוגיות ולא כולן נראות כמו נישואין (לטעמי הן טובות יותר), אבל בסופו של יום בן אדם מחפש יותר מסטוץ

שרשירית

New member
../images/Emo8.gif אל תיקח אותנו קשה מידי

רובנו הפכנו לצינים
בכל מה שקשור למוסד הנישואים

אני חושבת שיש סטיגמה מסויימת על גרושים

כאילו החיים הם חגיגה של מסיבות, אלכוהול וזיונים. חלומם של הנשואים. אז זה לא ככה

ומשם

New member
איזה שטויות אף אחד לא חושב ככה ..

סך הכל צריך הרבה אומץ לעשות צעד כזה להתגרש ..

למעלה