למה ? !!

Enforce

New member
למה ? !! ../images/Emo46.gif

למה באתר הבא: http://www.kneedraggers.com/index.php?partno=521-SPIDI-NETSTP מוכרים את המעיל הנ"ל בעבור 312 $ ובאביזריון ב 2800 ש"ח ?!!!?!?!?!?!?! למה הכל כאן כפול!!!?? חולירות!!??? נמאס לי מהמחירים כאן!!! (קמתי על צד שמאל - כשסוף בסוף קמתי, השעה רבע ל 11 ועוד לא ראיתי
, כמעת נמרחתי בגלל טרנזיט שהחליט להתפרץ לכביש, מזל שהצלחתי לדפוק ברקס עצבני עם נעילה יפה של אחורי ושחרור נעילה בזמן ובתנוחה טובה.. כמעט ירדתי מהאופנוע לדפוק לו מכות.. הוא התנצל ועשה פרצוף של "מה לעשות נולדתי דביל".. אז המשכתי.. כועס..) זהו, זה הבוקר שלי
, ואיך שלכם??

Phangan

New member
חישוב קטן...

312$ * 5 = 1560ש"ח 18% מע"מ = 1840 ש"ח מכס נגיד 10% = 2025 קצת לחץ על אביזריון ואני חושב שתקבל הנחה נגיד 200 ש"ח כי יש לך
נחמד (או שתשלח את החברה לקנות) = 2225 ש"ח 600 ש"ח לכיסו של היבואן שווה לא
אכן 2800 ש"ח מוגזם
אבל ככה זה בארץ הקודש הכל יקר

כRובי

New member
ומה עם חישוב עלות המשלוח ?

ועלות האחסון של המוצר על המדף עד שנואיל לרכוש אותו מהם ?

ובנוסף לזה שיבואן לא קונה את המעיל

ב312$ כמה כבר עולה לו לאחסן את המוצר והמשלוח? כמה פעמים שמעת את המשפט: "זה חסר במלאי תחזור עוד חודשיים אולי זה יהיה"??? כלומר,היבואן לא מחזיק כזה מלאי ענק ולא מביא דברים במשלוח מהיר(=זול).

Phangan

New member
../images/Emo35.gif

נניח שיש רווח של 600 ש"ח, כמה מעילים כאלה מוכרים בשנה
מה רצית שאבניר יעשו את כל הבאלאגן של היבוא בשביל 100 ש"ח
ואם המחיר היה 2500 ש"ח ולא 2800 ש"ח אתה חושב שהמעילים הנ"ל היו נמכרים בעשרות
לסיכום: תמיד עדיף לקנות ציוד בחו"ל יש מקומות זולים יותר ומקומות זולים עוד יותר. (השמועה אומרת שבאנדורה כדי לבקר) רוצים לקנות בארץ.... תשלמו.

אני לא יודע מה הוא המחיר המינמלי

שאליו הם יכולים לרדת אבל , אם המחירים יירדו אולי אנשים שלא חושבים בכלל לקנות מעיל/כפפות/קסדה וכו' כי זה מאד יקר להם, יתחילו לקנות וככה השוק יגדל,המחירים ירדו וכו'... ואתם אומרים,אנשים בכל מקרה לא ייקנו מעיל ב2000 שקל,קרוב לוודאי שזה נכון,אבל יש מוצרים מעולים שעולים הרבה הרבה פחות ואולי אותם כן יתחילו לקנות.

Vקינג

New member
הלואי....

אם אתה חושב ש600 ש"ח רווח מתוך עלות סופית של2800 ש"ח זה "רווח עצבני ביותר" (25%) אתה "תשמח" לדעת שבתחומי מסחר שונים הרווח המקובל הוא 100% לדוגמא: הלבשה הנהלה תכשיטים מתנות וכו'.... יש להניח שציוד אופנועים אינו יוצא דופן.... אני לא מביע דעה בעניין ה"פיריות" של הרווח.... רק עובדות. בעניין חישוב עלות המוצר. ברור שהוא לא עולה ליבואן בארץ כפי שמתפרסם באתר, אלא הרבה פחות, הרי גם בעלי האתר לא עושים את המכירות בהתנדבות. היתי רוצה לראות תגובה עניינית של אחד היבואנים לביטויי התיסכול שלנו.

xfwind

New member
חישוב קטן קטן....

היבואן לא קונה את זה ב-312$... קצת בפחות. אולי.

חישוב לקוי?

קודם כל, אין מכס 10% - על חלקי חילוף יש מכס של 12%. כמה יש על מעיל? חוץ מזה - על יבוא ממדינות שאין איתם הסכם סחר יש תמ"א. צריך לברר את שיעואו לפני שקופצים למסקנות. למישהו יש את הנתונים?

טעות ענקית בחישוב !!!!!

קודם כל 312$ ב kneedraggers כוללים את : 1. משלוח ל ארה"ב 2. מכס כניסה ל ארה"ב 3. רווח יבואן בארה"ב + איחסון מלאי משלוח לחנויות וכו וכו וכו... 4. רווח חנות אני מאמין שהיבואן קונה את המעיל ב פחות מ 150$ תוסיף משלוח מיסים וכו וכו וכו לא תגיע ל 600 $ (2800 ש"ח) מה לעשות מחיר גנבה

el presidente

New member
לדעתי..בכדי שהמחירים ירדו..

פשוט צריך עוד תחרות..חנויות שישברו את השוק...

el presidente

New member
אם יהיה יקר לא יהיו עוד קונים..

לכן...אני חושב.. שאם תיהיה חנות שתישבור את השוק...>>>יבואו אליה יותר קונים>>מה שיגרום לחניות האחרות להוריד מחירים בכדי שהקונים יחזרו אליהם.. הנשיא ..מהמר בכלכלה.

Enforce

New member
ובקשר לפרשת השבוע.. ../images/Emo63.gif

בהחלט "ויתן בגז" .. ד"ר אלי ברדה (מוסך ברווז) אמר לי לתת בגז כבר, ה XT סובל מעודפי פיח בבוכנה ואיבוד קומפרסיה.. "תן בגז, סע קצת על האדום, תן לו שיתנקה ושישרוף את הדלק לגמרי בלי עודפי פיח.." ד"ר אומר - אני עושה, רוכב לי בפול גז, לא מעביר הילוכים, אגרסיבי ומרעיש - נהנה מכל רגע

Enforce

New member
צודק ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif |אייקון של באסה|

למעלה