למה ? !!

Enforce

New member
../images/Emo150.gif פירבלייד צודק! ../images/Emo150.gif

זה צריך להיות הרבה יותר זול , יקרנים כאן בטירוף בגלל חוסר תחרות! אולי צריך להחרים יבואנים / חנויות ?

ארצנו הקטנטונת

חבר'ה, תרגעו, בשביל שיהיו מחירים כמו בארצות נאורות צריך כמויות מכירה - יסביר לכם את זה כל כלכלן מתחיל (ואני לא כזה) יותר חנויות ושבירות שוק למיניהן טובות אך ורק לזמן קצר ולא לשוק בריא. השוק שלנו חולה במחלה שלדעתי הצנועה הינה חשוכת מרפא: היעדר מסה. כשימכרו כאן במקום עשרת אלפים דו"גים בשנה עשרים אלף - אז תהיה תקומה גם לשוק האביזרים, המוסכים ומהלא, בעצם, ואז אפשר יהיה לדבר על מחירים שפויים למוצרים של השוק שלנו. עד אז - עלינו לפנטז ולהסתפק ביורוספורט ובאינטרנט....

מסכים איתך.השאלה היא למה לא

מצליחים להגדיל את השוק? מה ניסו לעשות בשביל להגדיל את השוק? והאם השוק הקיים הגיע לרוויה מבחינת מכירת אביזרי ציוד. נניח שיש בארץ 50 אלף דוג"ים על הכביש. לכמה מהם יש קסדה מלאה,כפפות ומעיל?

מנושא לנושא ,באותו הנושא....

חשבתי לעצמי (יש לי הרבה זמן לחשוב- אולי יותר מידי....). "מוטו" בארץ עולה 29.5 ש"ח (תקנו אותי אם אני טועה....). מגזין בחו"ל עולה 4$ במקרה הכי גרוע (3.99 -המחיר הרשמי). כאשר עושים מנוי, המחיר יורד עד כדי כמעט 1$ לחודש ומעט יותר מ-80C אם עושים מנוי לשנתיים. גם מנוי לארץ יסתכם בכ-11 ש"ח לחודש, אך אני לא יודע אם המחיר כולל משלוח או לא(ישכילוני המומחים..) אז באמת שעם כל הכבוד למגזיני המוטוריקה הישראלים, שהייתי, ובטח אחזור, להיות מנוי אליהם, יש למשהו הסבר הגיוני למה?? אני בטוח שכמו הציוד, גם כאן אין "מסה" לשוק, אבל אם בכל מקרה חלק מהכתבות מתורגמות ממגזינים אחרים, אני אישית כבר יעדיף לקרוא אותם בשפת המקור..... סתם עוד תסכול.....להוסיף לשרשור המתוסכל ממילא...

Enforce

New member
האלו?!! ומה עם זה שכמעט נמרחתי?

איזה חוסר יחס, התעלמתם לגמרי מסיפור הטראומה היומי שלי.. אין פה תגובות טיפוסיות על מה שהייתם עושים לנהג הטרנזיט.. אחח.. רק לומר לכם שיש מעיל בזול יותר וכולם.. איפה? כמה? למה? מוכר ת'אוטו? ראה שטח? ואיך זה ההפוך על הפוך של היגוי הפוך? ובכלל איך עושים ווילי? ולמה חתך הצמיג שלי חשוב יותר ממספר הקילוגרמים שהעליתי השבוע? ומי זה ה
הזה שמזיין בשכל על הבוקר עוד לפני ה
?

הנטר

New member
תנסה

להיכנס לאתר wheelup.it. המחירים זולים יותר והשירות מצויין. איש הקשר נקרא simone funari. אדיב ויעיל. בהצלחה

אני קניתי את אותו המעיל בדיוק

מאתר בהולנד לפני ארבע חודשים ב 299$. לאחר מס מע"מ מכס העברה בנקאית(האתר לא עובד עם כרטיסי אשראי) וכול שאר העלויות הישירות(299$) והעקיפות(32% מיסים) המעיל עלה 2200ש"ח. המישלוח ארך 14 יום על השעון והשירות מצויין. דרך אגב לדעתי המעיל פשוט מצויין. אם אתה צריך עוד פרטים שלח במסרים.

למעלה