למה?

למה? ../images/Emo4.gif

אלימלך פגוע מהפועל תל אביב. ההנהלה שלנו לא הודיעה לו .אם ממשיך או לא? מדוע ולמה.שוער ותיק שנתן הכל בקבוצה שלנו. אני לא יודעת מה יהיה שנה הבאה. בחיי אני דואגת שלכם כינרת אחרת האדומה לעולמים

ReDEAD

New member
אין עתיד לקבוצה כל עוד זורקים את העבר

שלה ככה לפח.. על השוער הזה חתומים כולכך הרבה תארים ונצחנות חשובים שזה פשוט בושה מה שעושים לו..

Bull Shit

New member
למה בכלל אני אוהד הפועל..

בכללי.. בגלל שתמיד להכתי אחרי שביט אלימלך.. אני לא יודע מה אעשה בלעדיו.. נתן את חייו ונשמתו בהפועל ת"א אז בגלל עונה גרועה מעיפים אותו.. באמת זאת בושה ששוכחים מה הוא עשה בשביל הפועל.. זה פשוט בושה שזורקים את העבר לפח כמו שרידד אמר.. אני חושב שהנהלת הפועל רוצה לחדש את כל הפועל ת"א.. כבר מתחילים לקרוא לנו בית אבות בגלל שיש לנו הרבה שחקנים מעל גיל 30.. אי אפשר לדעת מה יקרה שנה הבאה להפועל.. אולי היא תרד ליגה.. אולי לא.. אולי היא תיקח את האליפות.. דבר אחד אני יודע.. את גביע המדינה הסיכוי האחרון שלה לכבוד העונה.. היא לא תיקח..

shlin10

New member
את לא היחידה שדואגת

אני חושב ששביט צריך לשחק עוד עונה ולפרוש אני לא רוצה לראות אותו משחק בקבוצה אחרת

אתמול היה קש ענק ששבר../images/Emo4.gif

שביט אלימלך סיים את הפרק בקבוצה. כל הזרים צריכים לקחת את המזוודות הביתה. במיוחד פאהס. מה זאת הדחיפה שנתן? מה זה חוסר האחריות? טוב שנגמר 4 1 יכל להגמר יותר.כאילו השחקנים לא רוצים לשחק. ואיזה כייף להרצליה שנשארת ליגה בזכותינו. מי היה טוב אתמול? רק לאוגבונה אכפת מה קורה בקבוצה והוא צריך להשאר. צריך שינוי ודחוף. מצידי שיעלו מהנוער וישחקו. הם לפחות יעלו עם מוטיבציה. תאמינו לי זה לא משנה המשחק נגד סכנין. אני מחכה לשנה הבאה. אולי יעשו חריש טוב. ותהיה קבוצה טובה. ההנהלה טעתה בגדול. ואני מקווה שתקח מסכנות בפגרה ותעשה חושבים בענק. ממני באהבה רבה לפועל תל אביב. באהבה לשביט שפגוע ונעלב. באהבה לאוגבונה שיבריא במהרה. זה שלנו לעולמים

shlin10

New member
כתבתי את זה לפניי המשחק

אני לא יודע מה קרה לו זה לא ברור הוא אדם שקט. מעניין מי זה האוהד שאמר את (מצטער לא נשמע לי אמין) לגבי פאאס ראיתי אותו היום בסופר בראשון בשעה 12:30 הוא לא נראה עצוב(יחד עם החבר שלו) אני חושב שלא צריך לשבת עם שחקן לפניי סוף עונה אם אתה לא רוצה שהוא ישאר הוא יכול לשחק פחות טוב עשו טעות גדולה עם ניר לוין הוא לא מתאים להפועל ואני חושב שהוא גם לא מאמן טוב הרי כשהוא הגיע לקבוצה הוא אמר שיקח חודש עד שיראו את ההשפעה שלו ואחריי חודש באמת ראינו רק הפסדים. בכל מקרה החלמה מהירה לאוגבונה

למעלה