למה

להסביר...

אז היתה ארוחת בוקר...וקצת גלשנו והלכנו לשוק לטייל וחזרנו ואז גלשנו שוב... הבנת?

גם אצלי

גם אצלי הם כה טובים למרות כשרוצים מאוד משהו הם אותי מסובבים לפי שמהבית יצאתי הייתי קם כל לילה לילדים לפעמים אפילו 4 פעמים מיום שיצאתי מהבית הם ישנים איתה במיטה וניפתרה הבעיה אצלי היום ישנים בכיף אצלי בסה"כ ממושמעים ויודעים איפה הגבולות לא קל בשני בתים אך מההסדר כרגע הם מרוצים אז בבקשה תיהיו חזקות

m a y a 69

New member
הילדים שלך

עושים מיד כל מה שאתה מבקש ? גלה לי מה הסוד שלך גם אני מאלו שמשחקות בתופסת כדי להכניס אותם לאמבטיה

הילדים שלי

לא תמיד עושים כל מה שאני מבקש אבל... יש דברים שהם כבר עושים לבד בלי שיגידו להם בגדים מלוכלכים לסל כביסה צלחות לשייש כוסות מחברות וספרים לתיק... שפכו משהו יביאו סמרטוט לבד וינקו (בלי קשר שאני חייב לעבור אחריהם) הם תמיד יכולים לנסות לסובב אותי...אבל יש נימה של קול אצלי שברגע ששומעים אותה כל דבר מתבצע... ותביני אצלי אין מצב להרים יד או משהו דומה. אני אתן לך דוגמא קטנה. הקערה של הדברים הטעימים נמצאת די גבוהה במטבח והם צריכים לעלות על כיסא...וכיותר מידי פעמים היה שם כסא על בסיס כמעט קבוע הודעתי שמהפעם הבאה שאני מוצא שם כסא. אין יותר ממתקים פעם אחת שכחו...לא היו כמה ימים ממתקים מאז אין בעיה... ובכלל לימדתי אותם שאני יכול לצחוק להשתעשע וגם לקבל מהם "לא רוצה" אבל בכל רגע נתון הם יודעים שברגע שאני מטיל וטו..זה וטו!!!!!!!!

גבולות

גבולות גבולות זה הרבה מה ללמוד לשחרר לפעמים וגם רסן לשים לא קל לא קשה אבל בסופו של דבר זה עובד אם הזמן הם לומדים עד לאן את הקו למתוח ואיפה הם יפסידו במערכה בהצלחה לכולן/ם

Rinattt

New member
יש לי הרבה למה...

למה עדיין לא יודעים הרופאים מה יש לבן של לירז?
למה אין לי פיליפינית? חזרתי הרגע מהעבודה והרגליים...
למה נרשמתי לחדר כושר? עוד מעט צריכה ללכת לשם ואין לי כוח
למה הגרוש שלי לא יכול להיות אבא נורמלי? למה ג'סי לא מארגנת לנו טיול לאילת? למה לא בטוח שאבוא לטיול? < תקציב, שמירה על הבנות, אבל 99% שאבוא ג'סיקה > למה הבנות שלי... בעצם טפו טפו אין לי הרבה טענות הן ילדות טובות...
< כמו אמא שלהן...
>
זהו לבנתיים... רינת בהפסקת קפה ואח"כ... נוסעת למאמן שבטח התגעגע אליה חחחחחחחח

Rinattt

New member
ולמההההההה אחדדדד גדוללללללל

למה יש כביסות בעולם הזה למהההההההההה???
זהו נרגעתי...

jesie12

New member
חחחחחחחחחחחחח

בדיוק מיינתי כביסות והפעלתי מכונה ואני עם דמעות בעיניים, זה לא נגמר