למה

jesie12

New member
למה../images/Emo35.gif

למה הם לא יוצאים מהמקלחת לפני שאני מאבדת את הקול
למה הם משאירים את הבגדים על ריצפת המקלחת ולא בסל הכביסה
למה נערמים בגדים בחדרם עד שאני לא מזהה אותו
טוף.. פתחתי שירשור "למה"
אתם מוזמנים להתלונן

destiny36

New member
באמת למה

בדיוק הגעת בזמן כי אין לי איפה לצעוקקקקקקקקקקקקקקק!

r o n i t 3 7

New member
הופכת את ה"למה" ל"מי"../images/Emo35.gif

מי רוצה להצטרף הערב לבילוי... נכון שעבר עלינו יום לא קל... הלחץ עם הילדים בבוקר... הפקקים בדרך לעבודה... הבוסים המעצבנים... ושוב חוזחים בחושך בפקקים... כביסה, ניקיון, בישולים, מקלחות... והרשימה עוד ארוכה... אבל איפה אנחנו בתמונה משהו קטן בשבילנו...

destiny36

New member
כאילו למישהו נשאר כח?! ../images/Emo122.gif

כמו ילדה טובה כמעט כל יום ישנה לפני או קצת אחרי חצות פעם בשבוע מכריחה את עצמי לקפוץ לחבר או חברה לקפה אולי פעם בכמה שבועות יושבת באיזה פאב לדפוק עוד יותר את המח ובסוף מוצאת את עצמי כמה חודשים מהססת לא יודעת בכלל אם יש לי מקום וכח לעוד משהו בחיים חוץ מהילדים!

r o n i t 3 7

New member
אין כח...

אבל מה לעשות, החיים קצרים ומלאי הפתעות... וחוץ מזה... כשנהייה בקבר... וכולנו נהייה שם יום אחד... נוכל לישון הרבה, אז לפחות עכשיו נהנה ממה שיש

destiny36

New member
גם נכון

לכן אני משתדלת למרות הכל.. אבל הפנקס פתוח והיד רושמת בנתיים לבנים אם הייתי חושבת על עצמי מסתבר שמצבי היה רע יותר כבר שבועיים מדגדג לי להרשם לאיזה חוג לעצמי זמן בשבילי איפה? איזה חוג איזה נעלים כאילו 24 שעות לא מספיקים לבן אדם .וכולה 2 ילדים..

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo140.gif

לילדים תמיד ניתן ולעולם לא נפסיק... אבל על מנת שיהיה לנו כהורים את כוחות לתת להם, אנחנו חייבים לדעת לתת גם לעצמנו...

destiny36

New member
בור בלי תחתית

אין להם גבולות אין להם סוף לבקשות לתלונות ולאוסף הביטוים בשעה כזאת אני רק מאחלת לעצמי להרגע מהכל ולישון בלילה בשקט עיפתי כשלתי ושוב כשלתי

לילדים שלי אתן את הכל

אך לכל דבר טוב יש גבולות יש רגעים שהם מטישים יש רגעים משמחים אך אין כמו הרגעים אם הילדים אני בחיים מהם לא מתעייף נותן הרבה זה עושה לי כייף אז לעצמי נותן גבולות ומחליט מה בסדר העדיפויות תמיד היתי מלא מרץ ולכן כותב פה בלי ערף

תשובה

אולי הילדים שוב צועקים משגעים לך את החיים העבודה בטראנס ויש גם בלאגן או שסתם הראש כואב כי יש כאב בלב מי יודע מי יודע עד לאן הגיע

vered 37

New member
אחלה....

אני אלופת התלונות והקיטורים... שנתחיל.. 1. למה הם לא מקשיבים אחרי פעם אחת "בואו למקלחת "..רצים ערומים ואני רודפת אחריהם כמו טום וג'רי. 2. אני זו שאוספת את הבגדים ...מלבישה אותם בפיג'מה..בלילה מפשיטה בבוקר ומלבישה בבגדים לביה"ס והגן..אחרי שאני עושה להם מסז' קליל והתעמלות בוקר כדי שיתעוררו יש להם אופר במשרה מלאה....אין התחשבות ... 3. למה בדיוק דקה אחרי שהם שוכבים לישון "אמא לשתות ".. למה מים ? רוצים מיץ פטל .. מיץ פטל הוא מהסיפור לילה טוב...אחרי צחצוח רק מים !....כל לילה אותו סיפור.. 4. "אמא תקני לי " "אמא תביא לי " ..... 5. והכי מעצבן....לא נותנים לי לישון בלילה..הקטן מזדחל אליי כל לילה למיטה מתחפר לו מתחת לשמיכה ומתחיל ..במשימה.. מסתובבב בלי סוף כמו שיפוד על מנגל.. בועט... גונב לי את השמיכה ..ואני מתכווצת מרוב קור כמו עובר ברחם .. בבוקר בקושי רואה על העיניים ..והוא מתעורר עם חיוך ..מחבק ומנשק אותי מכל הלב..(על זה אני לא מוותרת ) אבל תנו לישון בשקט !!!

vered 37

New member
8 ו- 6

למרות הקיטורים... אני לא יכולה בלעדיהם..שיהיה ברור !

אל תיפגעי...

אבל את אשמה! למה אצלי הם שמים את הבגדים במקום? כשאני אומר לסגור את המים...המים נסגרים! אומר שיעורים זה שיעורים בקיצור זה תלוי בך יותר מאשר בהם ולא הם בכלל לא מפחדים ממני...הם מסובבים אותי על הציפורן הקטנה...

../images/Emo46.gif

בתנאי שתביאי מטבוחה חריפה לשם שינוי... ומבטיח לך שביום שמילה שלי לא תתפוס מקום אצלם אני...(תארי לעצמך אני מרוקאי....)

למעלה