למה

vered 37

New member
תמסרי דש למאמן

ותשאלי אותו אם הוא יכול להתאמן קצת על קיפולי כביסות בין כפיפת בטן אחת לשניה ...חחחח... תגידי לו שאת מוכנה לעשות לו קצת סטאז' לפני שהוא נפרד מחיי הרווקות שלו.

Rinattt

New member
חחחחחחחחחח

ורד כמה שאת מבריקה יאללה איך לא עלתה במוחי מחשבה שכזו... גם הפאנלים שלי צריכים שטיפה הוא יוכל להתאמן במתיחות עם הסמרטוט...

Rinattt

New member
עזבי שריר...

רק שלא יבקש שאדגים לו............. חחחחח לא שחלילה יש לי בעיה או משהו כזה... פשוט הגב כואב... מבינה?
חחחחחחחחחחחחחחח

jesie12

New member
ועוד "למה"../images/Emo35.gif

למה התיתיתי הזאת הורידה את המשקפיים? ולמה היא מגיבה מתחת לשירשור הנעוץ|?

Rinattt

New member
תיתיתי?

קראת לי תיתיתי? תיתי זה שם לחתולותתתתתתתתתת
הגבתי לגבריאל ב"למה" למה זה אסור???
ולא שמתי לב שיש שם נעץ חשבתי זו נקודת חן של גבריאל

כי במים לא שומעים כלום...

אז אצלי הם זורקים את התיקים והנעלים בכניסה לבית וכל פעם אני כמעט נופלת מחדש.. אז הודעת להם חגיגית שבפעם הבאה שאני באה ואני רואה משהו מול העיניים שלי וזה לא במקום - אני מנתקת את המחשב לאותו יום - וראי איזה פלא... התיקים מתחת לספריה והנעליים בארון. חוץ מזה - כשהם כבר 'שוכחים' משהו כביסה, נעליים, תיקים ומה שזה לא יהיה... אני מפריעה להם גם באמצע משחק חשוב ומבקשת להרים - כי בדיוק אני מנקה ואני רוצה שירימו עכשיו... כשהם מקטרים אני אומרת, בפעם הבאה תניח מיד במקום ולא אאלץ להפריע לך. וואוו.... ואם אני אכנס לחדר והוא בערימות..... רחת עליהם.... טוב זה לא יקרה - הם מפחדים ממני, יותר נכון הם שונאים שאני מנקה להם את החדר - הכל אני זורקת - בלי רחמים.

למעלה