למה....

M a x i1

New member
עצוב ../images/Emo10.gif

מאחלת לה החלמה מהירה
אמן אמן... תהיה לצידה תמיד, כמו שאתה עושה עד עכשיו ואנחנו כאן

Jen74

New member
זה אף פעם לא קל ../images/Emo4.gif

אין מילים לנחם, מבינה אותך כל כך.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo24.gif

מוכר... אמנם לא מאמא... אבל מוכר. מאוד. וגם אם היא לא תזהה... בשבילך. ובשביל השניות שהיא כן תדע שהיית... אל תחמיץ שום שניה מהשניות האחרונות - כי הן לא חוזרות. למרות שאני בטוחה שלא משנה מה עשית בעבר - היא יודעת... לך. ותגיד לה. גם אם היא לא תבין. גם אם היא לא תזהה. לך ותגיד לה. כל זמן שאפשר

רוזיתה

New member
להמשיך לחיות להנות זה מה שצריך !!

מאחר ואני אחותך הגדולה אני מבקשת ממך בשמה להמשיך לחיות להמשיך להנות למצות את החיים עד תום . זה מה שהיא היתה רוצה . רוצה לראות אותך מאושר . לראות שאתה מסודר . לראות שמצאת אהבה . לבכות ולחשוב מה היה קורה אילו לא נותן כלום . שנינו יודעים שהאשה הנהדרת הזו שהיתה לנו הזכות הגדולה שהיא אמצה אותנו גידלה אותנו נתנה לנו, בכתה איתנו שמחה איתנו , ואנחנו למעשה לא ידענו אמא אחרת מלבדה . אז במקום להתחרט על מה שהיה בוא ונחזיר על הכל . נהיה שם אתה בשעות הקשות האלו . אבל החיים ממשיכים וחייבים להבין את זה . שאלת אותי אתמול איך אני יכולה לצחוק ? אני צוחקת בשבילה אני יודעת שחשוב לה שנהיה שמחים שלא נבכה לידה . שנמשיך את חיינו באותה שגרה . לבכות זה בלילה . אז לא לבכות על פשעי העבר עכשיו זה הזמן לתקן אותם . וזה שבאת אתמול והיא הכירה אותך שמחה שבאת זו התחלה יפה אז תמשיך לבוא זה ממלא אותה בשמחה היא דיברה על זה כל היום . אז אחרי שנים שקיבלנו ממנה מלוא הכף אהבה בוא נחזיר לה ונהיה לצידה . אתמול קראתי כתבה על אמהות חורגות אמא שלנו יכלה להיות הדוגמה והמופת לאמא חורגת . בשבילי ואני יודעת שגם בשבילך אין אמא אחרת מלבדה . אוהבת אותך אחותך .

ד נ י ת3

New member
מצטרפת לכל מילה שלך

מאוד ריגש אותי מה שכתבת. לראות את הטוב, להנות ממה שיש, האהבה לאם. מקסים. להסתכל על חצי הכוס המלאה. גם ברגעים קשים לדעת לראות מה יש. עושה רושם שאת אישה עם עוצמה. דנית.

למעלה