למה....

למה....../images/Emo10.gif

למה למה למה למה ? למה אני לא יכול ללכת לישון? המחשבות על מחר , מחכה לי יום מאד קשה, הולך לבקר אותה בבית חולים. זה מה יש, אלו החיים, לפעמים הם מאד עצובים, לפעמים הם הכי עצובים... לא יודע, מאד רוצה ללכת לשם להיות לידה, מאד הייתי רוצה לא לראות אותה ככה, לא לחשוב כל כך הרבה, על כל כך הרבה שנים... שלא הייתי שם לצידה, שלא תמכתי בה, שלא היה לי איכפת. שום דבר שאני יעשה לא יכסה על כל השנים שביזבזתי למעני במקום להיות שם איתה, אף פעם לא אוכל לחיות בשלום עם העובדה שכל כך הרבה שנים היא היתה שם לבד, כואבת, מתגעגעת, עצובה.... עכשיו גם אני עצוב. מאד עצוב, עצוב שזה עומד להיגמר... שזה כבר לא ישנה כלום, אין דבר אחד שאני יכול לעשות כדיי לכפר על כל השנים האלו שביזבזתי לשווא. מאוחר מידיי , בשבילה, בשבילי.. פשוט אזל הזמן, זמן יקר, יקר מאד. זהו, מפתיע? אני עצוב.. לא נירדם לא כייף לי כבר ולא בא לי כלום מלבד לעצור את הזמן הארור הזה ! פשוט לעצור אותו.. אני חושב שאני נשבר. ערב נעים לכם, תשמרו על המשפחות שלכם, על אמא, על אבא... זה חשוב זה הכרחי זה נחוץ. לי כבר לא נשאר מה לעשות רק ללכת לשם ולהגיד לה שאני תמיד תמיד אוהב אותה.

MaYcHuK

New member
אריה אין מילים שינחמו

רק תנסה להפנים לפעמים המילה הקטנה והחיבוק , האמירה "אני אוהב" עושה המון אז נכון שלא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור, ולא ניתן להבריא, ולא ניתן להיות חולים במקום אבל המילה - עצומה!!!! בהצלחה ורק בשורות טובות

ק י ק ה

New member
אני חושבת

שאם היא הייתה רואה את ההודעה הזו, הייתה מחייכת לעצמה ואומרת כמה ברת מזל היא על שהבן שלה אוהב אותה כל כך.

דרורk

New member
אריה....

מנסיון אישי קרוב...גם אני חשבתי על כמה שלא הייתי בסדר בזה שלא הייתי תמיד לצד אימי ושלא עזרתי ושלא הייתי הטוב ביותר...אבל בסוף הבנתי שכשאמא אוהבת אותך היא תמיד תדאג שתהיה חופשי לעצמך על מנת לחיות את חייך הכי טוב שאפשר...אל תחשוב על העבר...תחשוב על העתיד...תהייה לצידה כמה שרק אפשר...תלטף אותה...דבר אליה...תן לך לחוש אותך קרוב אליה...היא אוהבת אותך כמו שכל אמא אוהבת את בניה...וכל אמא תמיד תואהב את בניה הכי שרק אפשר ולא משנה איכן היית... לא לחינם אומרים שאין כמו האהבת האם... דרור

Puzzluna

New member
../images/Emo7.gif הלוואי שמילים היו עוזרות...

לפמים אנחנו מצליחים להתחמק ולפעמים לא ואנחנו נפגשים פנים מול פנים עם העצב ואין אפשרות לעקוף אבל במקום לבכות על העבר צריך לנסות לשפר את ההווה תגיד לה שאתה אוהב אותה, תראה לה שאתה אוהב אותה יש להווה משמעות עצומה...

חזק ואמץ ../images/Emo39.gif

אין לי הרבה להוסיף על מה שאמרו פה חוצמזה שאם תהיה איתה בשעות אלה אז אני בטוח שזה יהיה שווה הרבה - גם לך וגם לה.

ממי שלי ../images/Emo24.gif

זה לא נכון שלא אכפת היה לך אל תייסר את עצמך בגלל העבר תמשיך לעשות כל מה שאתה יכול בהווה כדי לתקן אותו עכשיו מדובר בימים, שכל רגע הוא מתנה אני עדיין מתפללת לניסים בשבילכם.. ואני יודעת שאתה מחמיר עם עצמך מאוד בעניין הזה אבל אני מבטיחה לך, שאין אמא שלא אוהבת ולא סולחת ויום אחד בע"ה, כשיהיה לך ילד, אתה תראה לבד, שמה שלא יהיה יש לכל אב ואם מקום מיוחד בלב , וסליחה ענקית עבור הילדים שלהם ואין מצב שלא סולחים... ואז, תוכל להבין שאתה גורם לעצמך ייסורים מיותרים, כי נכון שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור, אבל עם כל זה, היא אוהבת וסולחת... וזה הכי פחות מעניין אותה כרגע, כל מה שהיא רוצה זה את ההווה.. אז פשוט תהיה שם בשבילה כמה שאתה יכול... שולחת חיבוק חזק ומסרבת להפסיק לקוות שאולי בכל זאת יהיו בשורות טובות...

../images/Emo24.gif

אני בטוחה שאתה יודע שלשנות את העבר לא ניתן. שנים לא העלתי בדעתי שאמא שלי זקוקה לליטוף וחיבוק, למרות שהיא ביקשה...לא יכולתי לתת לה. אני הייתי אומנם זו שנותנת ועוזרת בכל רגע שצריך, אבל לא יכולתי להיות שם בשבילה באמת. עד לרגע שהיא חלתה. ואז מתוך הכאב והפחד מאובדן, מסתבר שלומדים להניח למשקעי העבר.לומדים לחבק וללטף כי באמת רוצים להשיג עוד רגע ממה שעומד להיסתיים. אני באופן איש, זוכרת את הטבעיות שיצאה ממני בללטף את ראשה של אימי וחיוכה של אימי שמודה לי, רגע פיצפון, פחות מדקה, בזמן של המולה באחד מאישפוזיה האחרונים. ועד היום, אני רואה בוא את אחד מהרגעים האינטימים, הכואבים ומלאי האהבה. יש לך עוד זמן.( היא עוד פה! אל תספיד אותה בתרם עת) תוותר על ההתעסקות עם ההיסטוריה. תן לה חיבוק. תן לעצמך חיבוק. תן לרצון להיות איתה להוביל אותך. ועוד משהו חשוב: לא בזבזת את השנים למענך. עשית משהו מאוד טבעי, שמתה את עצמך במקום הראשון! עשית דברים למענך. ועכשיו זה הזמן הכי נכון לשניכם, לחזור ולהיות יחד. עזוב כמה זמן נשאר..עדיין יש זמן, תשתמש בו.

שחרר את עצמך....

כי את העבר לא תוכל לשנות. לך אליה, הֶיה איתה, תאמר לה את כל מה שלא אמרת עד היום, ותנצל כל דקה ורגע של שניכם ביחד.... אבל נסה לשחרר את עצמך מיסורי העבר כי מלבד הכאב הגדול, העבר כבר עבר. (ולא, אני לא זורקת סתם מילים על המקלדת. אני מכירה מקום דומה. הייתי בו) יופי.

ולי מה לי יש להגיד ?

רק שאני עוצרת בליבי רגשות וחסכת במילים ויודעת שזה בעוכרי ורק מקווה שלא אצטער אל כך לעולם אז תגיד תגיד את המילים האלה כמה שרק אתה יכול ותחשוב שיש משהו שלא יכול

כמוני כמוך

ואני בטוחה שעוד רבים ... וכן, חייבים לשנות את זה כי לא תמיד יש את הזמן הזה, את הידיעה הזאת מראש שהולכים לאבד מישהו.. וכמה שעצוב הסיפור הזה, יש בו נקודת אור, הידיעה הזאת שהזמן אוזל וההזדמנות הזאת לנצל את זה ולעשות משהו. יש מקרים שלא נדע, שבאופן בלתי צפוי היקרים לנו נעלמים לנו פתאום, בלי שידענו שזה מתקרב, בלי שניתנה לנו המתנה הזאת של לשנות את מה שאפשר... אנחנו כואבים עם הידיעה שנשארו חודשים, שבועות, ימים או שעות... בעוד שיש אנשים שהיו נותנים את העולם בשביל עוד דקה אחת או עוד מילה אחת. וחייבים לראות גם את הנקודה הזאת בכל הסיפור הזה, ולשאוב מזה כוח ולא לבזבז יותר זמן.. להתחרט ולהצטער יהיה מספיק זמן אחר כך. אבל את הרגעים העכשיויים אסור לבזבז על זה. פשוט אסור

sigal38

New member
../images/Emo24.gifתהייה שם בשבילה עכשיו

כלום לא יחזיר את הזמן האבוד אבל,אם תהייה עכשיו,זה הרבה וזה מצוין היא זקוקה לך עכשיו .......ואתה חשוב לה. מספיק לה שאתה לידה,היא לא צריכה יותר.

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gif

אל תייסר את עצמך על מה שהיה ולא ניתן לשנות תהיה איתה כמה שאתה יכול ברגעים האלה,תגיד לה כמה אתה אוהב אותה אין ספק שתשמח אותה

shelly1975

New member
יאאאא... עצוב ../images/Emo10.gif

+
מכל ה
מאחלת החלמה מהירה... בתקווה שלא מאוחר מדי... מוכרת ההרגשה, לפעמים אנחנו מעריכים מישהו רק כשמאבדים או חוששים שמאבדים אותו/ה. הייתי בתחושת הפספוס הזה עם סבא שלי... אבל אתה יודע, better late than never

rrredshay

New member
אחי, תהיה חזק../images/Emo24.gif

תחשוב קדימה (וזאת לא ססמת בחירות) אל תתקע בעבר, מה שהיה היה ותחשוב איך אתה צריך להתנהג הלאה. ושוב, תיהיה חזק.

magenta73

New member
../images/Emo24.gif

עבר הוא עבר. אין מה ואין איך לשנות אותו. אין גם על מה להצטער... יש על מה לסלוח. לעצמך ולסובבים אותך. מה שיש לנו זה פה ועכשיו. ומה שאפשר לעשות זה לעשות... פה ועכשיו. ללכת. להיות שם בדיוק עכשיו. ברגעים הקשים. לחבק. להגיד שאתה אוהב. שאתה מודה. שאתה מבין. שאתה יודע. לא צריך יותר מזה, מחמדי. תהיה חזק. אריה.

למעלה