להמשיך לחיות להנות זה מה שצריך !!
מאחר ואני אחותך הגדולה אני מבקשת ממך בשמה להמשיך לחיות להמשיך להנות למצות את החיים עד תום . זה מה שהיא היתה רוצה . רוצה לראות אותך מאושר . לראות שאתה מסודר . לראות שמצאת אהבה . לבכות ולחשוב מה היה קורה אילו לא נותן כלום . שנינו יודעים שהאשה הנהדרת הזו שהיתה לנו הזכות הגדולה שהיא אמצה אותנו גידלה אותנו נתנה לנו, בכתה איתנו שמחה איתנו , ואנחנו למעשה לא ידענו אמא אחרת מלבדה . אז במקום להתחרט על מה שהיה בוא ונחזיר על הכל . נהיה שם אתה בשעות הקשות האלו . אבל החיים ממשיכים וחייבים להבין את זה . שאלת אותי אתמול איך אני יכולה לצחוק ? אני צוחקת בשבילה אני יודעת שחשוב לה שנהיה שמחים שלא נבכה לידה . שנמשיך את חיינו באותה שגרה . לבכות זה בלילה . אז לא לבכות על פשעי העבר עכשיו זה הזמן לתקן אותם . וזה שבאת אתמול והיא הכירה אותך שמחה שבאת זו התחלה יפה אז תמשיך לבוא זה ממלא אותה בשמחה היא דיברה על זה כל היום . אז אחרי שנים שקיבלנו ממנה מלוא הכף אהבה בוא נחזיר לה ונהיה לצידה . אתמול קראתי כתבה על אמהות חורגות אמא שלנו יכלה להיות הדוגמה והמופת לאמא חורגת . בשבילי ואני יודעת שגם בשבילך אין אמא אחרת מלבדה . אוהבת אותך אחותך .