למה 120?

liat1953

New member
אם זכרוני אינו מטעני בזמנו השנה

לא נספרה כפי שהיום לכן כביכול חיו יותר שנים באותה תקופה ודאי הרפואה לא היתה מתקדמת כמו היום שמאריכה את תוחלת החיים. לדעתי מה שחשוב ביותר הוא לא כמה שנים נחיה אלא שנחיה כל עוד אנו צלולים ולא נתמכים באף אחד ובטח לא בצאצאינו.

מנין השנים של פעם היה שונה מזה של היום

אני זוכרת שלמדנו את זה באיזה מקום. בכלל, פעם קראתי שגם מניין הימים בשבוע היה אחר במקומות מסויימים. אם אינני טועה, אצל הרומאים הקדומים השבוע היה בן 10 ימים. יש צב שמישהו הולך לשנות עכשיו את מנין הימים בשבוע? דווקא מתאים לי שבוע בן 5 ימים. עובדים שלושה, נחים שניים ויש 6 שבועות בחודש. זה לא יאריך חיים לאף אחד אבל יעתיר עלינו ימי מנוחה, חופש.

דווידו

New member
אני בעד לוליטה

בקשר לימי החופשה אך יש לי בעייה עם שישה שבועות לחודש ,אלה אם המשכורות ישולמו כמו באמריקה כל סוף שבוע

נטע לי 38

New member
120שנה כימי משה

כמו שכתבה לוליטה לא כהתה עינו לא נס ליחו ובעצם האיחול הוא להגיע לשיבה טובה אבל בלי כל עינויי הזקנה. ושרה חייה לחלוטין לא היו מאושרים בעיקר כשבעלה רואה לראשונה שהיא יפה רק כאשר הם מגיעים למצריים,וגם זה לא לטובתה,מספר שהיא אחותו ונותן לפרעה לקחת אותה שישכב איתה, העיקר שהוא יינצל.

אני חושב שאת טועה

הוא בוודאי הבחין ביופיה קודם, הוא פשוט היה ישראלי - לא נותן מחמאות או מפרגן, לא סומך על ניסים - מתחשב בהם.

שמעתי את צ'יץ מאחל לעצמו למות בגיל 119,

וכשנשאל מדוע דוקא 119 - ענה: בכדי שיכתבו על המצבה: נפטר לפני זמנו ......

למעלה