אני בספק שהמקור אמין. זה רץ בכמה מקומות בזמן האחרון, אבל ללא הצגת מקור ממשי וכו', לא רואה סיבה להאמין שעמיר באמת אמר זאת. ראשית בגלל שכאמור, אין או בכל אופן לא הוצג לכך מקור אמין לפי שעה ושנית בגלל שעמיר אוחז שהוא רצח את רבין, כך שהכרזה כזאת מפיו לכל הפחות תהיה מוזרה והפוכה מכל מה שטען עד כה (דברים שאנחנו יודעים בוודאות שאמר).
בפעם הראשונה שראיתי את ההצהרה הזו היא הופיעה צמוד לכתבה בה זדורוב אמר שהוא יודע מי רצח את תאיר ראדה. לי זה נראה כמו סוג של סָטירה, מין הלצה לא כל כך מוצלחת. ואז זה תפס תאוצה בלי ההקשר.אני בספק שהמקור אמין. זה רץ בכמה מקומות בזמן האחרון, אבל ללא הצגת מקור ממשי וכו', לא רואה סיבה להאמין שעמיר באמת אמר זאת. ראשית בגלל שכאמור, אין או בכל אופן לא הוצג לכך מקור אמין לפי שעה ושנית בגלל שעמיר אוחז שהוא רצח את רבין, כך שהכרזה כזאת מפיו לכל הפחות תהיה מוזרה והפוכה מכל מה שטען עד כה (דברים שאנחנו יודעים בוודאות שאמר).
כנ"ל (כאן בתפוז בפורום אחר).בפעם הראשונה שראיתי את ההצהרה הזו היא הופיעה צמוד לכתבה בה זדורוב אמר שהוא יודע מי רצח את תאיר ראדה.
אינני קוראת בפורומים אחרים, כנראה שראיתי בפייסבוק.כנ"ל (כאן בתפוז בפורום אחר).
כנראה שהכל מגיע מאותו מקום. בשורה התחתונה כמו שאמרתי בתגובתי הראשונה בשרשור, לא מצאתי כל סיבה להאמין שיגאל עמיר אכן אמר את המיוחס לו כאן. גם כי אין מקור מוסמך ואמין וגם כי זה נוגד כל הגיון. אז אולי זאת בדיחה כמו שהצעת, אולי סתם נסיון הטעיה של מישהו שסבר שזה מגניב או חשוב. השורה התחתונה נותרת זהה.אינני קוראת בפורומים אחרים, כנראה שראיתי בפייסבוק.
גם הפיסקאי נחום שחף בטוח שעמיר לא הרוצח.ברור שהוא יודע.
הרי הוא היה בזירת האירוע...
קראתי רק מעט מהדברים בינתיים. האתר מגזים קצת. ראשית בניגוד לדברי שחף, גפן לא היה "הראשון ששאל שאלות". להיפך, הוא נכנס לאירוע יחסית מאוחר (אמנם מוקדם מאוד, אבל יחסית לאחרים שהקדימו אותו, מאוחרגם הפיסקאי נחום שחף בטוח שעמיר לא הרוצח.
30 שנה אחרי רצח ראש הממשלה יצחק רבין, הפיסיקאי נחוף שחף טוען כי יגאל עמיר לא ירה ואפילו לא החזיק אקדח. והוא גם מוכן להוכיח את זה. צפו בראיוןhttps://share.google/TRC99B1BiH4to6zmU
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.