החיים שלי תותים. ולא ענבים, אפרסקים, וכדומה?
שמלת תחרה1 Well-known member 30/5/21 #2 נכתב ע"י מקסים 45: החיים שלי תותים. ולא ענבים, אפרסקים, וכדומה? לחץ כדי להרחיב... ר"ת של תות תודה ועוד תודה חיינו תותים מודים על זה שאנו בחיים.
נכתב ע"י מקסים 45: החיים שלי תותים. ולא ענבים, אפרסקים, וכדומה? לחץ כדי להרחיב... ר"ת של תות תודה ועוד תודה חיינו תותים מודים על זה שאנו בחיים.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 30/5/21 #3 נכתב ע"י מקסים 45: החיים שלי תותים. ולא ענבים, אפרסקים, וכדומה? לחץ כדי להרחיב... לא מדובר בכלל בפרי המתוק תותים בא מהמילה "תותה" שהוא שם נרדף לאיבר מין נשי (פות) להלן "תותה מבסוטה" וכדו'. אז החיים שלנו תותה ובהטיה, תותים מבסוטים.
נכתב ע"י מקסים 45: החיים שלי תותים. ולא ענבים, אפרסקים, וכדומה? לחץ כדי להרחיב... לא מדובר בכלל בפרי המתוק תותים בא מהמילה "תותה" שהוא שם נרדף לאיבר מין נשי (פות) להלן "תותה מבסוטה" וכדו'. אז החיים שלנו תותה ובהטיה, תותים מבסוטים.
שמלת תחרה1 Well-known member 30/5/21 #4 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: לא מדובר בכלל בפרי המתוק תותים בא מהמילה "תותה" שהוא שם נרדף לאיבר מין נשי (פות) להלן "תותה מבסוטה" וכדו'. אז החיים שלנו תותה ובהטיה, תותים מבסוטים. לחץ כדי להרחיב... למה על הפנים?! החיים יפים.
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: לא מדובר בכלל בפרי המתוק תותים בא מהמילה "תותה" שהוא שם נרדף לאיבר מין נשי (פות) להלן "תותה מבסוטה" וכדו'. אז החיים שלנו תותה ובהטיה, תותים מבסוטים. לחץ כדי להרחיב... למה על הפנים?! החיים יפים.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 30/5/21 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: למה על הפנים? לחץ כדי להרחיב... "על הפנים", השטויות שאני מעלה מדי פעם. אבל זה בטח בשל השעה המאוחרת.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: למה על הפנים? לחץ כדי להרחיב... "על הפנים", השטויות שאני מעלה מדי פעם. אבל זה בטח בשל השעה המאוחרת.
Gu987 Well-known member 30/5/21 #6 ענבים אפרסקים ותאנים הן מילים המבוטאות במילרע, מה שהופך אותן לחנוניות בעת הכנסתן לשירים. תותים מבוטאת במלעיל בשיר ולכן המילה מבוקשת מאד במשפטים ערסים. נסה להגיד החיים שלנו תותים במלעיל ותראה שלא מתאים. זה מיד הופך אותך לאבשלום קור.
ענבים אפרסקים ותאנים הן מילים המבוטאות במילרע, מה שהופך אותן לחנוניות בעת הכנסתן לשירים. תותים מבוטאת במלעיל בשיר ולכן המילה מבוקשת מאד במשפטים ערסים. נסה להגיד החיים שלנו תותים במלעיל ותראה שלא מתאים. זה מיד הופך אותך לאבשלום קור.