למה שלא....

resputin

New member
אה, איזה משעשע

מי היה מאמין שקוראים את זה בספרות מורחב (מה אתם אומרים, להצטרף, לא להצטרף..?). ואת הסרט.. אממ.. בערך חצי ממגמת ספרות אצלנו ראו את הסרט

TwelveEyes

New member
תלך...

לכתובת שלמטה. זה סיכום די טוב של כל מה שקורה בספר.. מקווה שלא אכפת לך מקצת אנגלית :)

Pe5tCTRL

New member
אפשר להחזיר את השרשור לנושא המקורי?

אם יורשה לי להחזיר את הנושא לפנטזיות, הייתי מעוניין לפרט על שלי. מדובר כאן על עומר זיו. הבחור אותו אני מעריץ כמעט מכל הבחינות. טוב, לא ממש, אבל הוא חתיך וחמוד בטירוף! אני יצאתי יום אחד מהמקלחת עם מגבת סביבי והוא פוגש אותי ביציאה (זה בבסיס ד"א) אני אומר לו hey והוא מכניס לי חתיכת חיוך שיכול לעלף בנאדם! אז אני מסתכל עליו במין מבט כזה של "הכל בסדר איתך?" (כדי לא להראות מתלהב יותר מהעובדה שאני והוא באותו אזור חיוג) ואז הוא מחזיר לי את המבט הזה, ואני (כדי לא לאבד שיווי משקל) ישר מסיט נושא ועיניים "כן אני יודע, אני צריך משקפיים, אבל אני לא עד כדי כך עיוור" (לא יודע, זה מה יצא!) בקיצור, פה נכנסת הפנטזיה: אני מסתכל עליו חזרה והוא עדיין בוהה לי בעיניים. הוא מתקרב, מניח את ידו מאחורי הראש שלי ומקרב אותי אליו. שנייה לפני ששפתינו נוגעות הוא עוצר לרגע, מביט בי שוב, עוצם עיניים ומנשק אותי רכות. אח"כ הוא מתרחק, מביט בי, מחייך והולך. זה מספיק לי כדי לגרום לי להרגיש מדוכא למשך כמה ימים טובים... (ואני חושב על זה כל פעם שאני רואה אותו)

sarah

New member
../images/Emo13.gif הכל בסדר

אני אבקש ממישהו לפרסם בשבילי כמה תמונות טובות של ערפדים שיש לי על המחשב בפורום (אני לא יכולה להעלות אותם בעצמי) באעבה, שרה
|גרביל|

Blackice

New member
*המטורטר התורן מעלה את התמונות*

ויש לציין שהוא לא מבין את הקשר של חלק מהן לנושא, אבל משרשר בצייתנות
ארז

Blackice

New member
הוא ממש מזכיר לי מישו מסליירס..

לא זוכר בדיוק מי.. *מנסה להזכר במעומעם במה שיצא לי לראות אז אצל לירון*

Blackice

New member
ועכשיו תורי. *היכנסו לכאן!!* ../images/Emo45.gif

בניגוד לשרה- לי יש טעם ואני מתמצת לפה כמה תמונות טובות שמצאתי. ראיון עם הערפד כמובן
ארז

Blackice

New member
עוד לואי ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ..

איך אפשר לומר לא לפיט עם שיער ארוך וניבים?

למעלה