למה שומם בפורום???--->סקר

הציניקן

New member
ראיתי "משפחה בהפרעה" כמה פעמים,

בהחלט טובה מאוד. היה לי הרושם (המוטעה כנראה) שיס וויקנד מיועד להיות דומה באיכות הסדרות שבו ליס פלוס. כנראה שטעיתי, ובתחום הקומדיות הוא אמור להיות יותר משפחתי.

Aviad1987

New member
יס וויקאנד בהגדרה, אם אני לא טועה,

מכוון יותר לבני נוער, לכל המשפחה אם תרצה יס פלוס מכוון יותר לקהל האיכותי ותגדיר איכותי איך שאתה רוצה...

Yaki J

New member
לא מדוייק. יס וויקאנד לא מכוון

דווקא לכל המשפחה, אלא בכלל לכלל הצופים - כששעות השידור מטבען מותאמות לאוכלוסיה הצופה. אם תיווצר בארה"ב קומדיה צעירה ולא משפחתית (א-לה "חברים" או "סיינפלד") לא מן הנמנע שהיא תשודר בערוץ, בפריים טיים.

Aviad1987

New member
חברים - אינטילגנטי?

אז יש לנו קנה מידה אחר לאיטיליגנציה ובקשר לשאר התוכניות אני מסכים איתך בעיקר פרייז'ר, אגב - הסדרה בעלת ההומור הכי שנון וציני בטלוויזיה ז"ל.

הציניקן

New member
באמת קצת התלבטתי לגבי "חברים",

ומתברר שבצדק. הכוונה שלי היתה יותר שההומור הוא הומור מדוייק שכזה, מצליח להצחיק בדיוק עד הגבול ולא למשוך מעבר לכך. בוודאי שהסיפור עצמו בחברים הוא בגובה הדשא ממש. אגב, בפרייז'ר, לצד ההומור השנון והציני היה מינון גבוה מדי של קומדיית טעויות. אבל יכול להיות שבדיוק המינון הזה שיווק את הסדרה לרוב הצופים, שהאופי של ניילס ופרייז'ר לבדו הוא לא כוס התה (או צלחת הצ'יז בורגר) שלו.

LuNaTiC

New member
חייבת לנצל"ש. יש כאן משהו מבאס ../images/Emo31.gif

לפי הסגנון הכבר לא כל כך חדש של תפוז, הודעות עם מעל 35 תגובות מתכווצות לקישור נפרד. הבעיה היא שתחילת ההודעה הראשית מופיעה לעיניי כל. אני לא רוצה להיות קטנונית, אבל אזהרת הספויילר לא שווה את זה, אם ההודעה עצמה מוצגת לפנינו. למשל במקרה של השרשור על פרק 8 של הישרדות שהחלטתי שזהו, אני חייבת להוציא את זה. מה עושים
?

LOVEtheMcMAHONS

New member
יש כמה אפשרויות

הקלה זה לבטל את הקיפול שרשור או להגדיל את מספר ההודעות שצריך כדי לקפל ל-50 או 100. עושים זאת ב"אופן הצפייה" שנמצא בחלק העליון של הדף מתחת לתיבת המסרים האישיים.

amitooshacham

New member
רון, אולי כדאי שתשרשר לשרשור חדש

לפני שמישהו שלא ביטל קיפול שרשור יראה את זה, ואז יהיה מאוחר מדי. לי אישית הקיפול חוזר בכל פעם שאני נכנס לאינטרנט, למרות שאני מבטל אותו.

LuNaTiC

New member
אז לסיכום העניין:

תודה רבה לך, רון המנהל
. אני מקווה שזאת לא טרחה יתרה...
, אבל שרשור זה בהחלט פיתרון לא רע.

LOVEtheMcMAHONS

New member
בואו נסכם את הסיכום

אני לא יכול להציב את זה בתור חוק בל יעבור שלכל סדרה שהיא ספויילר חובה לפתוח הודעה מקדימה ללא תוכן שאליה ישורשרו שאר ההודעות. אם מישהו זוכר לעשות זאת - סחטין. לא תמיד אני או ירון נהיה בפורום לדאוג שבמקרה ולא פתחו את השרשור עם הודעה ריקה והשרשור כבר הגיע לגודל שהוא מתקפל ולשרשר את כל הסיפור להודעה חדשה. לכן ההמלצה שלי שהיא אך ורק בגדר המלצה תעשו איתה מה שאתם רוצים : א. לבטל לגמרי את קיפול השרשור. נכון שלפעמים הקיפול הוא נח ונכון שלאחר מחיקת עוגיות האופציה של הקיפול חוזרת אוטומטית אבל בקטע של הספוילרים הקיפול הוא אסון. ב. להגדיל את המספר מ-35 ל-50 ומעלה - קח יהיו יותר סיכויים שעד שהוא יתקפל יהיה מי שידאג (או אני או ירון) לשרשר את הכל להודעה חדשה. ג. ביום שישי המשקימים קום ידאגו לפתוח הודעות ריקות לשרשור הישרדות ושרשור אפרנטיס. יום טוב

LuNaTiC

New member
ובקשר לסקר...

הבעיה היא שאפילו עם הקומדיות שדיברתם עליהן כאן, שאני בכלל לא רואה, עדיין יש יותר מדי מה לראות בערוץ הזה. וזאת הבעיה, כי פתאום אני מוצאת את עצמי רובצת מול הטלויזיה כל הסופ"ש. כל כך הרבה ריאליטי, ומגרש ביתי! כשבערוץ 3 גם ככה יש המון מה לראות בשבת. נמאס כבר לתמרן כל היום בין שני הערוצים
.

Aviad1987

New member
מאוד נהנה

מקווה שאיכשהו אפשר יהיה להשיג אותו במחיר מינימלי ואני מקווה שהוא ימשיך להתחדש ואני נהנה בטירוף מ8 כללים פשוטים. נכון, היא לא "משפחה בהפרעה" המצויינת (יס פלוס) אבל זה סיטקום מכובד וראוי לשמו

חברים זהו!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif חזרתי סופית!

הרגע שמו לי אינטרנט! זהו... חח עכשיו אני אהיה איתכם לנצח(לפחות אני מקווה כך...חחח). עכשיו עפתי להוריד את 3 הפרקים האחרונים של המירוץ 5 שלא ראיתי וגם אשלים את הישרדות ונואטו! ייישששש.. אני אהיה זמין באייסי עוד איזה שעה..! חח דן נראה סופסוף את החפרפרת 2!

יאא!!../images/Emo24.gif תודה רבה על קבלת הפנים

מחר תתחיל החוליה החלשה עונה 6. אז תתכוננו! ושוב תודה על קבלת הפנים
אני ממש שמח לחזור לפורום!

למעלה