למה שומם בפורום???--->סקר

למה שומם בפורום???--->סקר

ככה סקר קטן: האם אתם מרוצים מהערוץ יס וויקאנד?
כן, מאוד
לא
ככה ככה
אין לי יס
אני מאוד נהנה מהערוץ , חבל שהוא יעלה כסף בקרוב

באמת ממש שומם פה... ../images/Emo4.gif

עונה על הסקר-
כן, מאוד... אבל עדיין מאד חבל שהוא יעלה כסף בקרוב (צריך להתחיל לשכנע את אמא ואבא שישאירו אותו)

elaad

New member
דן! מה המצב? חח אני שמח שהחזירו

סופסוף את האייקון של הטלויזיה.

הציניקן

New member
../images/Emo44.gif כן (לא מאוד). יהיה מאוד אם:

א.יביאו את "החפרפרת"מחו"ל (אני מבין שזה כנראה בלתי-אפשרי) ב. לא קשור לסדרות מציאות, אבל יהיה נחמד אם הקומדיות שיביאו לא יהיו כ"כ בינוניות (הקומדיה עם ג'ון ריטר[אמנם הוא מת אבל צריך לומר את האמת: מדובר בקומיקאי די נחות], הקומדיה הזאת על האחיות עם ההיא מ"מרפי בראון", הקומדיה עם השמנה וההוא מ"NEWS RADIO", כל אלו בינוניות להחריד). סדרות המציאות הן בינתיים הדבר הטוב בערוץ, ואני לא אומר שזה משהו קטן.

maya567

New member
what you talking 'bout Willis?

פחות ממושלמת ו-8 כללים פשוטים מעולות! מי חשב שאני כל כך אהנה מאנדי דיק! שתי האחיות בהחלט קצת מעפן, אבל אני מחבבת את קלי ריפה - אז נוותר להן.

הציניקן

New member
המממ... בדיקה קצרה- אהבת את:

משפחת קוסבי? מי הבוס? נני? שלושה בדירה אחת? חשבת שהן מעולות? אם כן, זה מסביר את ההבדל בדעתנו גם לגבי הסדרות האחרות.

maya567

New member
הממ...

נני כן, שלושה בדירה אחת, את ההתחלה. קוסבי, לפרקים ומי הבוס - רק בגלל מונה. מכולן, היחידה שהייתי קוראת לה מעולה זאת הנני. אני אוהבת סיטקומים שגורמים לי לצחוק בקול רם, והנני אף פעם לא איכזבה.

הציניקן

New member
יש לנו טעם שונה. מאוד. אבל בגלל

כל ה"באז" סביב הערוץ, ובגלל שהמנהל שלו הוא אדם מהסוג האיכפתי, וגם זיהיתי אותו(אולי בטעות) כאדם עם טעם יותר דומה לשלי, ציפיתי ליותר. לא נורא. וצריך לציין, שאומרים שמצב הסיטקומים בארה"ב כיום מחריד, ואולי זו הדגמה לכך.

Yaki J

New member
אם יש לך דוגמא לסיקוטם שאתה מחשיב

טוב, ששרד יותר מעונה אחת בארה"ב, ושלא נרכש על ידי המתחרים - אתה מוזמן לשלוח לי את השם (גם אם מדובר באיזו רשת כבלים נידחת. באופן אישי אני חושב שהסיטקומים מאד טובים לשיבוץ שלהם (שעת משפחה) ושבראייה כללית - כמעט ולא קיימים סיטקומים (שטרם נרכשו) בארה"ב שהן טובות באופן ניכר מהן.

n l m

New member
אני רוצה שתיתן לי שם של קומדיה

שממש מרתקת אותך למסך, אני לא שמעתי על דבר כזה, יש או סיטקומים מהזן שכולנו מכירים או קומדיות בסגנון שנות ה-50 שדיי קשה להבין אותם. 8 כללים פשוטים ופחות ממושלמת מצליחים להעביר ת'זמן ולהשאיר חיוך על הפנים ובהחלט מספקות בתור קומדיות

Boran

New member
ככה:

אני לא בנאדם של קומדיות וסיטקומים. טלויזיה זה פשוט לא משו שמצליח להצחיק אותי ממש בקול רם. רק מדי פעם לשעשע קמעה. אני לא אוהב את סינפלד. גם לא את חברים. ולא את ריימונד. הם פשוט ממש לא מצחיקים. אפילו קצת עצובים למען האמת. עם זאת, מופע שנות ה-70 בחלק מפרקיה מצליחה להצחיק אותי, וברוב פרקיה לשעשע אותי עד מאוד. ומלכת המלכות- סקראבס- הסידרה היחידה שמצליחה לרגש, לעניין, ולצד זאת- להפיל אותי על הריצפה כל פעם מחדש. ללא ספק הקומדיה הטובה ביותר שאי פעם ראיתי.

maya567

New member
סקראבס בהחלט מצויינת,

אבל אתה לא צחקת מסיינפלד? אתה בטוח? בטוח, בטוח?? אם יש סיטקום שיש עליו את הקונצנזוס הרחב ביותר שהוא מצחיק זה סיינפלד. חברים אני יכולה להבין שיש אנשים שזה לא מצחיק אותם (אותי זה מצחיק שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב - אני גם בנאדם שמאד קל להצחיק אותו), ריימונד בהחלט לא משהו (אני צוחקת מדי פעם, כמו שאני צוחקת מ'כן יקירי' ומ'מלך השכונה' אבל זה לא אומר שאני אשב ואצפה בהן), אבל סיינפלד?! ירון, בנאדם, שב תראה כמה פרקים. ממה שאני מכירה אותך נראה לי שאתה כן תצחק.

מטר9

New member
אני מצטער לאכזב אותך

אבל גם אותי סיינפלד לא הצחיק. ברובו. היו שם כמה קטעים לא רעים בכלל אבל רוב הזמן שראיתי את זה זה די העציב אותי שאלה באמת החיים של ג'רי סיינפלד וחבריו... חברים גאונית. ונא לא להתווכח איתי, אין לי כח.

הציניקן

New member
"מרתקת אותי למסך"?

בוא נסגור על מצחיקה מהנה ומאתגרת קצת (שאצלי זה הולך יחד עם הנאה): סיינפלד, פרייז'ר, משפחת סימפסון, נשואים פלוס, צ'ירז, הכל נשאר במשפחה, כולם אוהבים את ריימונד, חברים. רוב הסדרות הללו הן בעלות הומור אינטיליגנטי עם איזושהי רמה של נועזות. יש כאלו כמו צ'ירז וחברים שהן אינטיליגנטיות אבל מתרכזות בצד של ה"מצחיק" ולא של הנועזות. גם זה בסדר. אני מניח שיש עוד, ואני גם מניח שאפשר לעשות הבחנות יותר דקות, אבל זה OF THE TOP OF MY HEAD.

Yaki J

New member
שים לב שאף אחת מהן לא נעשתה אחרי

שנות ה-90. לדעתי זה אומר משהו על מצבו של הז'אנר.

הציניקן

New member
../images/Emo7.gif בתגובה לשתי ההודעות:

אני לא מחובר לסדרות המשודרות כרגע בארה"ב, אני לא מוריד סדרות. אני אסמוך על שיקול דעתך. מבין השורות (אני לא בטוח שמותר לך לומר את זה בפומבי במפורש, לא רוצה שתסתבך בגללי) אני מתרשם שאתה מסכים עם האיפיון שלי שהסדרות האלה בינוניות להחריד. אם אלה הקומדיות הכי טובות בארה"ב, המצב אכן עגום וקשה. בפורום אחר היה די קל להצביע על האשמים במצב הסיטקומים (וזה גם נאמר כמה פעמים, כולל בהתחכמויות ב"אמי"), אבל אני מאמין ששני הסוגים יכולים לפרוח ביחד (אולי בלי הצדקה). ולסיום, שוב:

Yaki J

New member
אני תמיד אומר למקטרגי הריאליטי

שבמקום לבכות כמה הריאליטי רע (לטענתם) שיינסו לעשות סדרה אחת טובה. ואת מותו של הסיטקום כז'אנר אפשר היה לראות הרבה לפני שכוכבו של הריאליטי הפציע בשמי הטלויזיה האמריקאית.

הציניקן

New member
אגב, יש לך דעה למה זה קרה?

פתאום התסריטאים הטובים הלכו לעזאזל שם בארץ האפשרויות הבלתי-מוגבלות? או שהרשתות הגדולות החליטו שכל הקומדיות שלהם יהיו- איך קראת לזה?- "שעת משפחה"?

Aviad1987

New member
הרבה אנשים אמרו

שלסיטקומים יש זן חדש בארצות הברית. מעין גלגול חדש ושדרוג. אם אתה באמת רוצה לנסות אני יכול להמליץ לך על "משפחה בהפרעה" שמשודרת כל יום ראשון ביס פלוס, אבל אם לא ראית עד עכשיו לא יודע כמה תוכל להיכנס לעניינים. חוץ מזה עוד סדרה מעולה שיש היא "איש משפחה", לא סיטקום אבל מן קומדיה מצויירת כזאת, הרבה פארודיה - מומלץ.

למעלה