למה שאני אשלם?

סופרמן18

New member
למה שאני אשלם?

נאפסטר אומרים שמהקיץ הם יקחו דמי מנוי אבל למה שמישהו ישלם כשיש מאה תוכנות מתחרות שעושות אותו דבר?(ובחינם) חוץ מזה מתי ההכרעה במשפט של נאפסטר?

היום בערב סוגרים את נאפסטר

ולמה שתשלם? כי אתה משתמש בדברים שמישהו אחר עושה. אז אולי גם אל תשלם על החלב והלחם?

סופרמן18

New member
לא הבנת...

לא התכוונתי לפתוח ויכוח על זכויות יוצרים ואם צריך או לא צריך לשלם לאנשים שאני מוריד שירים לשהם בMP3. התכוונתי למה שאני אשלם לנאפסטר כשאני יכול להשתמש בתוכנות אחרות שעושות אותו הדבר והן חינם. וחוץ מזה מחקרים בארצות הברית הראו שלמרות הMP3 מחירות הדיסקים בארצות הברית גדלו בשנה שעברה אז נאפסטר לא פוגע ביוצרים באמת.

MOR@N

New member
היום???????

רגע מה זאת אומרת סוגרים מהיום אנחנו נצטרך לשלם ? אנשים מה אני יעשה ???????? מהתחלה להוריד שירים................. לא מספיק ששנים לוקח לי להוריד שירים בנפאסטר??!!

הים ב9 בערב לפי שעון ישראל

מתחיל דיון בבית המשפט לעירעורים ארה``ב ותוכלי להוריד שירים מהמדף בחנות. המשתמש בנאפסטר ודומיה הוא בחזקת גנב.

JUVENTINI

New member
זה הדבר הכי מפחיד בעולם

אם הם לוקחים כסף החיים שלי נגמרו ... רגע ... אני צריך שמות של תוכנות מתחרות .. אני מכיר רק את נאפסטר

JUVENTINI

New member
כמה שאלות

מה כדאי להוריד ולמה ? ומאיפה אפשר להוריד ...

סופרמן18

New member
אין לי מושג מה כדאי ולמה אבל..

אני יודע מאיפה IMESH.com audiogalaxy.com genuttela.wego.com כשאמרו שהולכים לסגור את נאפסטר לפני כמה חודשים שמתי את כל אלה בFAVORITS אבל לא טרחתי להוריד אותם. בוא נקווה שקורט טועה והם ישארו שם:) אה וגם יש משהו שנקרא שרתים פיראטיים של נאפסטר אבל אין לי מושג מה זה.

MOR@N

New member
סופרמן תציל אותי!!!

לא סתם....אל תשים לב לכותרת פשוט הורדתי את שהמלצת להוריד וזה מעצבן אותי שזה נפתח אוטמטי שאני פותחת את המחשב או האינטרנט ואין לי מושג איך לשנות את זה!!! אז איך משנים אני לא רוצה שזה יפתח אוטמטי ... רק כשיהיה בא לי אני יפתח מורן

סופרמן18

New member
אני מסתובב עם הניק הזה כבר הרבה זמן

ומתחיל להמאס לי מבדיחות סופרמן תציל אותי... עכשיו לא אמרת מה הורדת אבל בכל מקרה תכנסי לSTART/programs/startup ואם זה כתוב שם תמחקי את זה אם לא תגידי לי איזה תוכנה הורדת ואני אבדוק איך להפסיק את זה.

LI$A

New member
אף אחד לא סוגר את נאפסטר,

אבל שמעתם שב- 13/4/2001 יסגרו את רשת McDonald`s?

rastotman

New member
אתה מאלה

שלא מאמינים למה שהם לא שומעים בחדשות של ערוץ שתיים?..חיחי.. ואני מיצתרפת להישתאות, מקדונלד? ספרו עוד ותגידו מאיפה המידע, זה יכול להיות נושא לעשות עליו ת`עניין באנגלית ביום חמישי..

סופרמן18

New member
רק היום בערב הייתה ההכרעה במשפט

כשקורט אמר את זה בבוקר הוא סתם ניחש או שמא הוא מכיר את השופט?

flowr..

New member
חבר`ה, להירגע

אחותי עובדת במקדונלדס ולא סוגרים אותו (אני חושבת, היא לא לידי כרגע, היא נסעה לטיול שנתי של 3 ימים, אבל היא הייתה אומרת לי משהו על זה). בכל מקרה, אני איידע אותכם בקשר לזה.

למעלה