לא התכוונתי לפתוח ויכוח על זכויות יוצרים ואם צריך או לא צריך לשלם לאנשים שאני מוריד שירים לשהם בMP3. התכוונתי למה שאני אשלם לנאפסטר כשאני יכול להשתמש בתוכנות אחרות שעושות אותו הדבר והן חינם. וחוץ מזה מחקרים בארצות הברית הראו שלמרות הMP3 מחירות הדיסקים בארצות הברית גדלו בשנה שעברה אז נאפסטר לא פוגע ביוצרים באמת.
רגע מה זאת אומרת סוגרים מהיום אנחנו נצטרך לשלם ? אנשים מה אני יעשה ???????? מהתחלה להוריד שירים................. לא מספיק ששנים לוקח לי להוריד שירים בנפאסטר??!!
אני יודע מאיפה IMESH.com audiogalaxy.com genuttela.wego.com כשאמרו שהולכים לסגור את נאפסטר לפני כמה חודשים שמתי את כל אלה בFAVORITS אבל לא טרחתי להוריד אותם. בוא נקווה שקורט טועה והם ישארו שם אה וגם יש משהו שנקרא שרתים פיראטיים של נאפסטר אבל אין לי מושג מה זה.
לא סתם....אל תשים לב לכותרת פשוט הורדתי את שהמלצת להוריד וזה מעצבן אותי שזה נפתח אוטמטי שאני פותחת את המחשב או האינטרנט ואין לי מושג איך לשנות את זה!!! אז איך משנים אני לא רוצה שזה יפתח אוטמטי ... רק כשיהיה בא לי אני יפתח מורן
ומתחיל להמאס לי מבדיחות סופרמן תציל אותי... עכשיו לא אמרת מה הורדת אבל בכל מקרה תכנסי לSTART/programs/startup ואם זה כתוב שם תמחקי את זה אם לא תגידי לי איזה תוכנה הורדת ואני אבדוק איך להפסיק את זה.
שלא מאמינים למה שהם לא שומעים בחדשות של ערוץ שתיים?..חיחי.. ואני מיצתרפת להישתאות, מקדונלד? ספרו עוד ותגידו מאיפה המידע, זה יכול להיות נושא לעשות עליו ת`עניין באנגלית ביום חמישי..
אחותי עובדת במקדונלדס ולא סוגרים אותו (אני חושבת, היא לא לידי כרגע, היא נסעה לטיול שנתי של 3 ימים, אבל היא הייתה אומרת לי משהו על זה). בכל מקרה, אני איידע אותכם בקשר לזה.