למה קוסטקו בעצם?

למה קוסטקו בעצם?

יש לי חברות בקוסטקו, והגעתי למסקנה שאין בזה שום דבר, נתתי הוראה שלא לחדש את זה בתום השנה הנוכחית, אחרי שלוש שנים שאני חבר שם.

מה בעצם יש לי בקוסטקו שאין במחיר דומה או אף זול יותר במקומות אחרים?

אמנם בקוסטקו קנדה יש ביצים אורגניות נהדרות במחיר טוב. ובקוסטקו ארה"ב יש כבש אוסטרלי יותר זול מהסופרסטור. סבבה. אבל אני מוצא את עצמי נוסע לחנות בשביל לקנות ביצים. קצת לא נבון.

תכלס אני לא רואה סיבה שלא להעמיס במקפיא את כל הכבש שאני רוצה בשבוע האחרון של החברות שלי, לקנות עוד כרטיס מתנה לעצמי שמא יבוא לי הדודא לעוד כבש מתישהו, וזהו.
ובשביל ביצים - עם כל הכבוד להן, ויש לי כבוד לביצים, אני לא חושב שאני אסע שוב ואעמוד בתור בשביל קרטון ביצים.

קורנפלייקס ומזון מעובד ממילא אני לא קונה, איפור וטואלטיקה יש לי עד שנת 2025, הריהוט/חשמל שלהם לא בכזה מבחר ומחירים מהממים, אז למה בעצם? ותכלס אני מכיר חנויות יותר זולות גם בשביל הדברים שאני באופן טבעי לא כ"כ צורך.

אני יודע שיש פה לא מעט אנשים שמחזיקים כרטיס קוסטקו, ונכון שזה רק $55 בשנה, אבל נראה לי שאני לא מבין את הכדאיות בשורה התחתונה.

drz400e

New member
הכרטיס היותר יקר שלהם יוצא לנו חינם ויותר

כיון שיש עליו אחוזי החזרה , הצ׳ק השנתי בד״כ גבוה מעלות החברות.

באופן קבוע , כל מה שאני רואה שם , מחלב דרך קאיאקים ועד צמיגים לרכב זול משמעותית ממקומות אחרים , אלא אם המוצר במבצע היסטרי במקום אחר.

PuffDragon

New member
Tuna Rio

אצלנו בקוסטקו יש טונה RIO, מעולם לא ראיתי את זה בשום חנות אחרת. יש שם עוד כמה מוצרים שאנחנו אוהבים שאין בשום מקום אחר, בנוסף הבשר שלהם מאוד טעים.

orenfriedman

New member
יש לא מעט מוצרים

(בעיקר מזון) שיש רק בקוסטקו (בהשוואה ל superstore ודומיו). ובמוצרים חופפים לרוב המחיר בקוסטקו זול יותר (בהתחשב בכמות). האיכות של המזון (פירות/ירקות ואוכל מוכן) טובה, וחווית הקניה נעימה. מדיניות החזרה מדהימה. קנינו אצלהם גם אלקטרוניקה במחיר מעולה.

אנחנו מקבלים החזר שנתי משמעותי, הרבה מעל מחיר החברות.

פורטי40

New member
מזון כלבים, רסק עגבניות

זולים יותר. גם יוגורט ליברטי, אגוזים, כמה סוגי גבינות, ופירות יער קפואים.
מוצרים משובחים כמו בשר ודגים, במחיר סביר לגמרי.
בכמויות גדולות מאפים שונים, זולים יותר ואיכותיים. גם חומרי ניקוי וכביסה.
עם כל זה , הכדאיות לא ברורה.

לא יודעת, כל פעם שנכנסנו, לא עשינו את הכרטיס

כי אחרי סיבוב של חצי שעה לא הצלחנו להבין למה זה טוב. כל כמה שנים אנחנו נכנסים, עושים סיבוב ומגיעים לאותה המסקנה.

Angel45

New member
קוסטקו משתלם למשפחות עם ילדים

בגלל המארזים הגדולים
לאחרנוה אני שמה לב שהמחירים בקוסטקן עלו באופן אכזרי
זה לא מה שהיה למשל לפני 8 שנים או אפילו לפני שנתיים שלש
ההחזר,נכון מכסה את עלות החברות אך עדיין נהיה יקר מאוד
ועכשיו כשמחירי הדלק עלו בצורה מכוערת אז כל העסק הזה נהיה
לא כלכלי

דווקא יש לנו ילדים

ככה שציפינו למשל שחיתולים שם יהיו זולים יותר בהשוואה למקומות אחרים, אבל אפילו זה לא.

את החישוב הזה אף פעם לא הבנתי

מה הקשר למשפחות עם ילדים?

אדם שחי בגפו ואוכל כל יום 100 גרם אורז בחודש הוא צריך 3 קילו אורז. אז הוא קונה שק אורז של 18 קילו ומסודר לחצי שנה. מה ההבדל בינו לבין מי שקונה ל4 נפשות שק אורז כל חודש וחצי? איך זה יותר משתלם?

מעבר לכך, מי שגר בוונקובר ויכול לקפוץ לבלינגהאם פעם בחודש, רק על מילוי הדלק מצדיק את הנסיעה++, ועוד יכול לקנות שם שק אורז הרבה יותר בזול ב-Cash and Carry.
https://www.smartfoodservice.com/content/store/21/

TrigATUSA

New member
קוסקו זה בשביל

לקנות חבילות בגדלים לא שפויים ואחר כך לראות את הכל נרקב לאיטו במקרר

עם אחוז הזריקה לפח שיוצא לי כל פעם מקוסקו זה ממש לא משתלם
ואת ההחזרים מהכרטיס - זה כסף שעדיין עולה לך... ההחזר של הכרטיס שווה/נמוך לכרטיסים אחרים בשוק

למעלה