למה צופים?

sarabr

New member
למה צופים?

תנו לי סיבה אחת למה צופים ולא הנוער העובד

תראה

לי אישית אין סיבה פשוט אני התחלתי שם ואני לא יעבור עכשיו ואתה תן לי סיבה למה הנוער העובד ולא צופים?!

ניראה לי קצת עצוב שזאת הסיבה היחידה

שחמשושית יכולה למצוא על השאלה "למה את בצופים" האם אי פעם שמעת מהמדריכים שלך על "צידוקה של תנועה" ??

פחחחח....

ברור שאפשר לדעת אם זו החתימה שלך- כשכותבים לך הודעה אז רואים אם החתימה נשארת או לא.... אם היא נשארת אז זה לא חתימה
זהו, עבר המבחן במתמטיקה
יום חמישי מתכונת במחשבים...

למה צופים ?

כי בצופים לא מקובעים על דעה אחת שמוכתבת מלמעלה ! כי בצופים לא מחליטים לכל התנועה שהיא שמאלנית ! כי בצופים נותנים לכל חניך לגבש דעה משלו ! ולא קובעים להם במה להאמין ! קבל את התוכנית הכלכלית ! בנוער העובד והלומד לא שאלו אף חניך אם הוא בעד או נגד התוכנית אלה החליטו לכולם שהם נגד ! בעוד שבצופים נתנו נימוקים בעד ונתנו נימוקים נגד, כל אחד בחר במה להאמין !

TANTZ

New member
חמודה שלי ....

במקרה נכנסתי לפורם הזה עכשיו וחניכת הנוער העובד, מדריכה בשיכבת י"א אני רוצה לומר לך שלא קפאו עלי דעה ולא על אף חניך אחר בתנועה כל חניך בבוגרת(שכב"ג) עבר פעולה בנושא שהציגה את התוכנית הכלכלית על יתרונותיה וחסרונותיה ואין מה לעשות חסרונותיה רבים יותר!!!! זוהי תוכנית שתומכת רק בעשירים בארץ מרחיבה את הפעאים הכלכליים (שדרך אגב הם גם ככה בין הגדולים בעולם, נראה לי מקום שני אחרי ארה"ב ,אבל אני לא בטוחה.) ,ישנן אלטרנטיבות רבות לתוכנית זו וזהו לא הפתח היחידי לצאת מה"מצב" בארץ!!! אם את רוצה באמת להתעניין ולדעת על זה יותר את מוזמנת להיכנס לאתר של "אדווה" (חפשי בכל מנוע חיפוש ישראלי "אדווה וזה ימצא לך... אין לי כח לשים קישור...) באהבה(אמיתית!!!) טניה. קן רחובות. הנוער העובד והלומד. הא ועוד משהו ההחלטה התנועתית של לצאת נגד התוכנית הכלכלית התקבלה עם מועצת החניכים הארצית של הנוער העובד והלומד.

MajorGad

New member
צופים זה מקום טוב באמצע.

איזה הורה ימני ישלח את הילד שלו לנוער העובד והלומד\שמו"צ איזה הורה שמאלני ישלח את הילד שלו לבית"ר\בני עקיבא לכן הצופים! אנחנו מקום טוב באמצע..יש שילוב של כל הדעות בתנועה, כל אחד מחליט עבור עצמו מה טוב עבורו ומה לא.

TANTZ

New member
1) אין שום כפיה ואין שום שטיפת מח!

אני מקווה מאוד שאף חניך בתנועה שלי לא יוצא להפגנה אם הוא באמת מאמין בזה אני מקווה (ואפילו די בטוחה) שהתנועה העניקה לחניכים שלה את היכולת להטיל ספק ולא לקבל כל דבר שאומרים לו כמובן מעליו. אני יודעת שלי היא העניקה הרבה כלים. 2)אז מה עדיף באמת לשבת ולשתוק בטענה שאתם ליברליים ו"באמצע"... יש לכם הזכות להיות בני נוער עם כח(!) תנתבו אותו לכיוון הנכון כגוף.... כל כך הרבה דברים מתרחשים במדינה הזו ובעוללם הזה ויש לכם את הכח לשנות, למה אתם לא משתמשים בו?????!!!!!! אל תפחדו, אל תתחבאו מאחורי "באמצע" וליברלית...... תעשו משהו...

MajorGad

New member
אנחנו לא יושבים ושותקים..

אנחנו עושים דברים, אבל לא בשם התנועה, אלא בשם עצמנו, או בשם התארגנות פוליטית כלשהי שאנו קשורים אליה..אבל בשום אופן לא בשם הצופים. יש צופים שמאמינים במורדים ורואים המורדים ולכן לא נדבר בשמם, אלא רק בשם עצמנו. להפגנה בעלת מסר פוליטי\א-פוליטי כלשהו אני אצא לא בתור הצופה הגד, אלא בתור גד.

TANTZ

New member
אינך חושב שכצופה יהיה לך יותר כח?

ישנם נושאים שמקובלים בכל התנועה שלכם כלא מקובלים.... האם אתם עושים משהו בנידון???

תגובה .....

קודם כל אני בן .... ושנית תורידי את הטון כי אני לא חברה שלך ! יופי שעשו לכם פעילויות על התוכנית הכלכלית אבל יש הבדל בין לעשות פעילויות שמציגות את התוכנית בצורה ניטרלית ולעשות פעילויות שבאות להעביר איך התוכנית היא גרועה ! זה כל הקטע שאני שונא בנוער העובד והלומד, זה מעין שטיפת מוח כזאת ! לא אומרים לכם "אנחנו מאמינים ב1....2....3...." אלה אומרים לכם שכולם יכולים לבוא ולהצתרף אבל בדוגרי מחנכים למה ש"התנועה" מאמינה !!! את מוזמנת לעיין במסמך שהנוער העובד והלומד הוציא על התוכנית הכלכלית, חיפשתי בו את הבעד ואת הנגד ומצאתי רק את הנגד ! העם כל חניכי התנועה היו נגד התוכנית הכלכלית לפני שעברו את פעולות ההסתה נגדה ? האם כל חניכי התנועה הם נגד קטלוג קולקצית הקיץ של TNT ?

MajorGad

New member
או לחילופין...כולם נגד המורדים?

אני בטוח שהיו בהופעה של המורדים יותר חניכים של הנועד העובד והלומד מאשר המדריכים שהפגינו בחוץ.

פרה גאה

New member
אבל זה לא ממש קשור

כי ההפגנה היא לא היתה החלטה תנועתית אלא קן רמתיים פשוט החליטו ללכת... לפי מה ששמעתי לפחות

MajorGad

New member
זה היה המסר שלהם...

וככה זה גם היה כתוב בעיתון ובטלויזיה.

למעלה