למה נשים חיות יותר מגברים.

ehudmale

New member
למה נשים חיות יותר מגברים.

המחקר נעשה על ידי בתור הובי והוא די מקיף וממצה , ומסקנותיו מאוד מענינות. הסתבר לי לאור נתונים שאספתי ממספר רב של אוכלוסויות שנשים הם הרבה יותר מיניות מגברים . הדבר נכון לגבי כל קבוצות הגיל שנבדקו , והממוצע הוא של 7.2% יותר לטובת הנשים בנושא מיניות , חשיבה על סקס , וביצוע . בכל קבוצת גיל היה פער לטובת הנשים בנושאים של רצון לסקס ודרישה לסקס . המסקנה הסופית של המחקר היתה שנשים חיות יותר מגברים בנתון סטטיסטי גם של 7.2% יותר בכל האוכלוסיות כתוצאה ישירה שהן זקוקות ועושות יותר סקס מגברים. המסקנה הנוספות הן כדלקמן : כדי להאריך את תוחלת החיים של גברים , על גברים לעשות יותר סקס ( בכל הקטגוריות , סקס רגיל , אוננות או חשיבה על סקס ) , מסתבר שזה הרבה יותר בריא מאשר למשל ללכת למכון כושר. התנועה הפמיניסטית ושחרור האשה הביאן לכך , וזה בדוק , שהפער בין תוחלת החיים של נשים לתוחלת החיים של גברים עלתה ב-20 השנים האחרונות לטובת הנשים. יש יותר הומואים מלסביות , יותר נזירים מנזירות , והסיבה ברורה , נשים מחפשות יותר סקס מגברים. התנועה לשחרור האישה גם גורמת לכך שנשים מוכנות לעשות היום הרבה יותר ולהשקיע , ו או לגרות יותר כדי לקבל סקס. הדבר נראה בלבוש שקוף ופרובוקטיבי , ואפילו גילוח אצל נשים שהפך להיות מאוד פופולרי בהרבה אוכלוסיות. נשים מתבגרות מינית בכ-7% יותר מגברים , אפילו בדת היהודית אם לוקחים 12 כגיל בת מצווה ו 13 כגיל בר-מצווה יש פעל של כ-7% . נשים שמקיימות יותר סקס חולות פחות , לא סובלות מבעיות של צפיפות עצם בגיל המעבר וגם חיות יותר שנים . נשים בגיל הפוריות ובתקופת הביוץ מגיעות לשיאים בנושא חיפוש סקס עם מספר פרטנרים , גם אם הן נשואות וגם אם הן מאוד דתיות , מחקרים הראו שאצל זוגות נשואים כ-10% מהילדים הם לא של האבא. התאוריות שגברים נתונים ליותר לחצים , עבודה וכול , מופרכות לחלוטין ולא משפיעות על תוחלת החיים . מה שקובע זה כנראה הסקס. המחקר שעשיתי הוא ברמה מאוד גבוהה ומכיל כ-30 עמודים ממצים אשר להערכתי הם ברמה גבוהה מאוד. הנתון של 7.2% מתקבל בצורה די מדוייקת בבדיקות שונות. מסקנתי הנחרצת , אם ברצונכם לחיות יותר שנים על פני האדמה , עשו יותר סקס גברים ונשים כאחד , והשלמות באוננות למשל הם פעולות מבורכות אשר רק תורמות להעלאת תוחלת החיים .
 

aaa123

Member
לא הבנתי עם מי הנשים עושות יותר סקס

הנתון שמספר הלסביות נמוך ממספר ההומואים רק מציע שגברים עושים יותר סקס עם עצמם מאשר נשים עם עצמן כך שאם אני לא כולל סקס בין גברים לנשים גברים עושים יותר סקס. ברור שכמות הסקס שנשים עושות עם גברים לא גדולה יותר מכמות הסקס שגברים עושים עם נשים כך שגם כלילת נתון זה לא משנה את התוצאה שגברים עושים יותר סקס מנשים. אם נביא בחשבון שחלק מהסקס שנשים עושות עם גברים הוא למעשה אונס ,ואני לא מגדיר אונס של אישה כעשיית סקס מהצד שלה אז זה עוד יותר מגדיל את הפער בסקס לטובת הגברים.
 
ואני לא הבנתי משהו אחר ...

האם גם גילוח נחשב עשיית סקס ??????? אם אינ מתגלח כל יום זה מאריך את החיים שלי כמו סקס או קצת פחות?
 

ספיר ק

New member
אונס הוא לא סקס

בטח טל או מישהי יכולה להסביר בצורה יותר אקדמית ממני שאונס לא נובע ממשיכה או צורך מיני, ככה שגם מהצד של האנס זה לא סקס.
 

aaa123

Member
עוד הערה על אונס

חשבתי שוב על דברי ,והחלטתי שיכול להיות שהם יתפרשו בטעות כמתן לגיטימציה כלשהיא לאונס. לא התכוונתי לתת הצדקה כלשהיא לאונס כאילו אונס הוא בסך הכל עשיית סקס מהצד שלו,אבל אני מאמין שזאת הדרך שהפושע רואה את הדברים בהרבה מקרים. במלים אחרות גם אם כוללים רק יחסי מין בין נשים לגברים יותר גברים עושים סקס מנקודת ראותם יחסית לנשים שעושות סקס מנקודת ראותן.
 

ehudmale

New member
סטריטס

הנושא מתבסס רק על סטריטס . אני גם מאלה שחושבים שהפמיניזם ומתן שיוויון מלא לנשים , שעדיין לצערי לא קיים הם אחד הדברים המבורכים והטובים שקרו ב-50 השנים האחרונות . יש גם פחות מלחמות בעולם .
 

ספיר ק

New member
הרבה סטראוטיפים שמעתי על גייז...

אבל זו הפעם הראשונה שטוענים שאנחנו מתנזרים ממין. בדרך כלל אני שומעת את הטענה ההפוכה. שינוי מרענן.
 
10 אחוז?

אפשר לשיר להם את i am a 1 in 10 של ub40 . אבל ´רסמי´ זה ממש מפחיד הנתון הזה . 10 אחוז מהאבות מגדלים ילדים שלא שלהם. אני לא הייתי יושב בשקט אם הייתי נתקל בעובדה כזאת בחיי.
 
והפתיל הזה מוכיח שאנשים יתייחסו

ברצינות לכל שטות אם כתוב עליה "מחקר". לא שאני מתנגדת לרעיון שסקס משפר את תוחלת החיים, אבל אפשר לדעת מה ההסמכה שלך לעשות מחקר, על כמה אנשים ומה היתה המתודולוגיה?
 

wasaby

New member
אולי הוא הציע סקס לאנשים

ויותר נשים מגברים הביעו התעניינות
 

ehudmale

New member
תגובה

המידגמים מבוססים על נתונים סטטיסטים לגבי אוכלוסיות שונות , הייתי חושב שהתגובה שלך רצינית אם היית מבקשת ללמוד את דפי המחקר , אך מכיוון שהגדרת אותו כשטות בלי לראות אני חושב שהתגובה שלך לא רצינית
 
אתה מנופף במילה "מחקר" כאילו בה

מתחיל ונגמר הכל, בלי לומר לנו אף מילה על משהו שיכול לשפוך אור על כך שהמחקר הזה קיים ואמיתי, ושהוא מבוסס על משהו שיש לו תוקף סטטיסטי. אז אולי תספר לנו מה ההכשרה שלך לעשות מחקרים, האם היה לך מנחה, מאיפה גרדת את הנתונים הסטטיסטיים ואיזו קבוצה בדקת, ואיך נטרלת משתנים אחרים שיכולים להשפיע על התוצאה.
 

ehudmale

New member
עשיתי כבר מחקרים הרבה יותר מעמיקים

בתחום המדעי שאני עוסק בו , בעיקרון לא צריך להיות PHD כדי לבצע מחקר בכל נושא ( סתם בתור הערת שוליים , יש לי PHD במתמתיקה שימושית) , גם ילד יכול לבצע מחקר . הנתונים הסטטיסטיים נלקחו פרסומים מדעיים ומאמרים וכן משבועונים מדעיים דוגמת NATURE שאני קורא כבר לא מעט שנים וכן מפרסומים סטטיסטיים לגבי תוחלת החיים . המחקר כתוב באנגלית , בעברית אני כמעט לא כותב.
 
ומאיפה אתה לוקח נתונים על

תכיפות יחסי מין (זה לא נתון סטנדרטי של שנתונים סטטיסטיים כמו תוחלת חיים)?
 

ehudmale

New member
תגובה

הנתונים לגבי תכיפות יחסי מין נלחקו מהמון סקרים שנעשו על הנושא. כמו שאת יודעת סקס זה כנראה הדבר שמעניין המון אנשים וגם חוקרים. ההנחה הרווחת שגברים יוזמים יותר סקס היא שובניסטית טהורה והומצאה על ידי גברים. תציצי פעם במגזין של גברים ( אני לא מדבר על פליבוי ודומיהם) ותראי כמה התיחסויות יש לסקס ובעיות סקס , ותשווי את זה עם מגזין נשים כמו "לאישה" למשל . אני בטוח שתגלי שבמגזין הנשים יש הרבה יותר דפים שמדברים על מיניות.
 

ehudmale

New member
תוספת

במדינות בהן תוחלת החיים גבוהה יותר יש גם לפי הנתונים באופן ממוצע יותר יחסי מין וניתן להשוות אם בממוצע האנשים חיים באותה רמה. למשל תוחלת החיים בשבדיה יותר גבוהה מאשר בארה"ב ויש דוגמאות רבות וגם נמצאה קןרלציה מדהימה.
 

aaa123

Member
זה לא מוכיח כלום כי הקשר יכול להיות

הפוך. יתכן שלאנשים לא בריאים יש פחות חשק לקיים יחסי מין בגלל שהם לא בריאים. אפשר גם לטעון אם משתמשים בהגיון דומה שאנשים צריכים לא לקחת תרופות כי אנשים שלוקחים תרופות מתים מהר יותר.
 
למעלה